- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първият път. .
при мен кръв имаше и болка имаше, но в никакъв случай не е за умиране... даже към средата и края запознах и аз да си се кефя.... иначе споко![]()
И аз и азПървоначално написано от moon_flower
Не ме боля, нямаше кръв...
Имах супер якия пръв път хах...
Нямаше кръв,но ме болеше доста (e поносимо де-не е болка за умиране) и след това ме боля малко и това е общо взето![]()
Ами при мен лично болеше много ..на момчето му беше голям . но кръв нямаше и все още се чудя защо .. отначало беше няква мн остра болка след това тъпа болка![]()
та свиква се
след първите 2 пъти
![]()
Ай ве... тез теми не спряха... Пробвай и ще разбереш! За всяко момиче е различно.. аман..
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Беше велико!!! Най-готината болка!!! Усещането да си максимално близо до човека, с който го правиш ее неповторимо : ). При мене имаше малко кръв по комдома ии то чак на 3-4я път.
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
ами то беше наскоро... болеше-не много...а кръв имаше съвсем малко... то по-скоро беше някаква пародия![]()
![]()
да и при мен нямаше кръв ама си болеше в началото де![]()
направо ще те разпорят като агне за гергьовден, ако му е по-малък - като шаран за никулден![]()
Какво толкова сте се стреснали като дойде време да раждате какво ще правите.
[center]
Shigurui / シグルイはアニメではない
....Ами така...!На мен снощи ми беше първият път и мога да кажа че беше наистина невероятна нощ...невероятен първи път...наистина не го очаквах още от самото начало,но доброто предразполагане от страна на момчето, достатъчната възбуда, и естествено доверието са задължителната част за получаване на максимално удоволствие от първия път на всяко момиче,поне според мен!....при мен кръв имаше...не много...болка също но в сравнение с удволствието,което приятелят ми ме накара да изпитам,почти не се усещаше...Друг е въпроса че след двойната сесия снощи,днес сутринта се събудих с мускулна треска и едва стоя седнала...но с времето това отминава....така че споко,момичета!!!!
мен не ме болеше само малко![]()
при мен също имаше доста кръви болката не беше малко
,но след това вече е уникално
![]()
![]()
на мен са ми казвали, че кръвта и болката зависят от психическата нагласа![]()
Баш кръвта не може да зависи от психическата нагласа... За болката до някъде може и да зависи..Първоначално написано от mimenceto666
Направо се едно беше заклана![]()
Абе хора при всеки е различно!!!
Тя тази тема е стара и ТЪПА![]()
![]()
![]()