.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    не ме боля изобщо беше наистина супер и пак и пак и пак

при мен кръв имаше и болка имаше, но в никакъв случай не е за умиране... даже към средата и края запознах и аз да си се кефя.... иначе споко

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Май само аз съм се изкефила на първия си път...
    Мен не ме болеше и кръв нямаше..
    И аз и аз Не ме боля, нямаше кръв...
    Имах супер якия пръв път хах...

Нямаше кръв,но ме болеше доста (e поносимо де-не е болка за умиране) и след това ме боля малко и това е общо взето

Ами при мен лично болеше много ..на момчето му беше голям . но кръв нямаше и все още се чудя защо .. отначало беше няква мн остра болка след това тъпа болка та свиква се след първите 2 пъти

Ай ве... тез теми не спряха... Пробвай и ще разбереш! За всяко момиче е различно.. аман..

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Беше велико!!! Най-готината болка!!! Усещането да си максимално близо до човека, с който го правиш ее неповторимо : ). При мене имаше малко кръв по комдома ии то чак на 3-4я път.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

ами то беше наскоро... болеше-не много...а кръв имаше съвсем малко... то по-скоро беше някаква пародия

да и при мен нямаше кръв ама си болеше в началото де

Град
    бълХаристан
    направо ще те разпорят като агне за гергьовден, ако му е по-малък - като шаран за никулден

Какво толкова сте се стреснали като дойде време да раждате какво ще правите.
    [center]
    Shigurui / シグルイはアニメではない

....Ами така...! На мен снощи ми беше първият път и мога да кажа че беше наистина невероятна нощ...невероятен първи път...наистина не го очаквах още от самото начало,но доброто предразполагане от страна на момчето, достатъчната възбуда, и естествено доверието са задължителната част за получаване на максимално удоволствие от първия път на всяко момиче,поне според мен!....при мен кръв имаше...не много...болка също но в сравнение с удволствието,което приятелят ми ме накара да изпитам,почти не се усещаше...Друг е въпроса че след двойната сесия снощи,днес сутринта се събудих с мускулна треска и едва стоя седнала...но с времето това отминава....така че споко,момичета!!!!

дас

мен не ме болеше само малко

б

при мен също имаше доста кръв и болката не беше малко ,но след това вече е уникално

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    на мен са ми казвали, че кръвта и болката зависят от психическата нагласа

Цитирай Първоначално написано от mimenceto666
    на мен са ми казвали, че кръвта и болката зависят от психическата нагласа
    Баш кръвта не може да зависи от психическата нагласа... За болката до някъде може и да зависи..

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Направо се едно беше заклана Абе хора при всеки е различно!!!

тази коя тема подред е?

Скайп - dark_elf2

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Тя тази тема е стара и ТЪПА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си