.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 132
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    бъди по-самоуверена..пък и е трябвало да им се противопоставяш на ония ..ако някой мен ме обижда така...или някои... не му завиждам ;д

иначе знам какво ти е било...в ПЪРВИ клас постоянно ме удряха след училище и ме обиждаха и то защо - защото нашите имаха семейни проблеми и бабите им-клюкарки ,каквото научеха им го казваха ,пък всички като живеем на 2-3 улици нормално да се знае....във втори клас беше по ужасно даже...особено 2рия срок..нашите бяха в период на развеждане и тези не преставаха по цял ден...обаче въпреки това се опитвам да не си спомням тая част от живота ми .. и така

успех и просто продължавай напред
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от tryYy
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    е соррка пичз ама тва че те тормозят няма голямо значение и мен са ме турмозили ма несе давам лесно пробваи и ти сложи им няколко пати и толко
    замълчи! ако си прочел и 1 ред от това,което е написала,щях да се радвам!... Ако и теб те тормозеха така нямаше да ти е никак хубаво.. за пореден път доказваш,че нямаш мозък!
    МАЛЧИ МА ОФЦО да е** гадната ти майка, несъм аз виновен че тя е слаба имам в предвид не говори с родителите си а и ти с къв смисъл говориш на мене да неби да тормозиш някои? курвичко несам казал нищо лошо веднъж ако може да сабере сили и да говори с директорката и някои там класна те за кво са? да е** тъпата ти мършичка нямам нищп против момичето а това че тя не иска да направи някои неща, и аз не искам и зарад туи сега стоя тука да ти иба тъпата маика и мене са ме тормозили ама това е до 1 време мастийко

tryYy или там къв си по-добре вече не влизай в тая тема, щото заради такива ла*на като тебе стават такива неща по училищата.
    ама ти сериозно ли или не четеш коментарите? бе Д**а тука фулл стана с изпражнения като вас тръгнали коментари да пускат човек неможе да искаже мнение бе Д**а дебилите ви мръсни к'во говорите толкова много неми е ясно щом самиа креатор на темата неми е направил забележка не мисля че вие трябва да ме упреквате изръски подли..
    извинявай ама за какво мнение ми говориш при условие, че псуваш като каруцар..от постовете ти няма едно изречение без псувня и к***а..дано след време да се оправиш..горкичкия..половин България е пълна с такива като тебе...
    ти не казваи кое каде е пълно бе БУЦО нито ме познаваш нито нищо неми искарваи мнение за мен самиа щот неми е нужно , парцал
    вземи се успокой малко и внимавай какво пишеш!

hottie
    Guest
    Децата наистина могат да бъдат жестоки. Аз лично те съветвам да се вземеш в ръце и да поговориш с някого. Защо не и психотерапевт? Няма нищо срамно. Аз лично съм била на психотерапевт заради други причини, но ми помогна.

Ужасно е! Но за да се справиш с проблема иди на психолог за да можеш да си кажеш всичко и да ти олекне. И си промени нагласата за света всеки ден се поглеждай в огледалото и виждай как се разхубавяваш примерно как имашповече приятели как самочувствието ти се повдига и това наистина ще ти помогне. Успех!!!
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    И защо не смени училището за тези 3 години?

Не четох мненията на останалите, надявам се да не повтарям нечии думи, но виж какво ще ти кажа.
    Доколкото разбрах сега си 8 клас? Ново училище?
    Шанс да започнеш наново. Единственото нещо, което трябва да направиш е да забравиш всички тези подигравки и да гледаш напред. Новото училище е шанс за нови приятелства, а и хорта в гимназията вече са по- зрели (колкото и невероятно да звучи).
    Времето лекува всичко.

Успех

Мега фен Аватара на iiordanova
    Прочетох всички мнения до тук.
    Нещо в мен трепна. Нещо ме накара да се замисля. Нещо ме накара да се натъжа. Нещо ме накара да напълня очите си със сълзи и съжеление.
    Съжелявам изключително много за това, което си преживяла.
    Ако има нещо лошо и гадно в детските години на децата , това е точно тормоза в училище , насилието с/у , което уж се борят.
    Те са те наранили толкова много, че никой не е в състояние да изпита..
    Тези ... са нанесли една огромна болка в теб.
    И за огромно съжеление ти не можеш да преживееш това.
    Тези .. трябва да изпитат от твоята болка.
    Трябва да преживеят такава горчивина.
    Но Господ забавя , но не забравя..
    Съжелявам , че е трябвало да изпиташ това.
    Зареди тези .. ти в момента не можеш да обикнеш , не можеш да обичаш , не можеш да направиш нещо без да изпиташ страх.
    Ти си издържала на всичко това ... макар и с огромни мъки.
    Само ти си знаеш какво ти е коствало.
    Но защо сега след като си в нов клас не си кажеш - АЗ МОГА..
    Впиши се бавно и славно в класа.
    Сигурна съм , че ще ти коства много.
    Но може би ще си струва ..
    Опитай да забравиш .. макар , че никога няма да стане това.
    Направи една огромна крачка , важна за твоя живот.
    Опитай , сигурна съм , че ще успееш.
    Не си мисли , че като си била отхвърлена преди .. то ще стане и сега.
    НЕ , НЕ и НЕ.
    Ти можеш да направиш така , че всички да те обикнат.
    Превъзмогни себе си.
    И може би най-важното ВЯРВАЙ в себе си.
    Защото , ако не успееш да превъзмогнеш това сега .. никога няма да можеш.
    Тези твой бивши съученици са пълни .. изроди !
    Зареди тях .. сега ти трябва да започнеш всичко от начало..
    Но може би вината не е изцяло тяхна.
    И ти имаш вина , и трябва да си я признаеш.
    Защо си ги търпяла ?! ..
    Най-малкото нещо което е трябвало да предприемеш е да помолиш родителите си за помощ. Да съобщят на директора..
    Това , че си в квартално училище не е трябвало да те спира.
    В твоята тема писаха и други.
    За тях също съжелявам.
    Как може да има такива деца .. да тъпчат другите ?
    Какво е тяхното възпитание ? Ако имат такова ..
    Авторке , пожелавам ти успех.
    Приеми съветите ми , за добро са...
    И не забравяй , вярвай в себе си. =D>
    Успех ..

iiordanova трябва да започнеш да изнасяш някакви мотивационни речи.

Мега фен Аватара на iiordanova
    ^ Защо ?
    Аз се опитвам да мотивирам авторката, защото е изгубила вярата , надедата и любовта в себе си.. :P

получава ти се
    иначе тая тема според мен западна още в началото и авторката няма и да си помисли да я отваря :/

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    е соррка пичз ама тва че те тормозят няма голямо значение и мен са ме турмозили ма несе давам лесно пробваи и ти сложи им няколко пати и толко
    замълчи! ако си прочел и 1 ред от това,което е написала,щях да се радвам!... Ако и теб те тормозеха така нямаше да ти е никак хубаво.. за пореден път доказваш,че нямаш мозък!
    МАЛЧИ МА ОФЦО да е** гадната ти майка, несъм аз виновен че тя е слаба имам в предвид не говори с родителите си а и ти с къв смисъл говориш на мене да неби да тормозиш някои? курвичко несам казал нищо лошо веднъж ако може да сабере сили и да говори с директорката и някои там класна те за кво са? да е** тъпата ти мършичка нямам нищп против момичето а това че тя не иска да направи някои неща, и аз не искам и зарад туи сега стоя тука да ти иба тъпата маика и мене са ме тормозили ама това е до 1 време мастийко
    Е не ти си ебати тъпия дегенерат.Защо трябва да говори с мама и тате!?Толкова пъти съм се млатил(къде в даскало,къде на мачове,къде с полиция)Трябвало ли е да казвам на нашите?!Мммне!Респект се печели с много бой.смЕрт

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

прочетох само 1-2 мнения, така че съжалявам , ако се повтарям. само искам да ти кажа че децата в тези години са увасни и не мисля че трябва да им се обръща голямо внимание.. нали вече си в нов клас минало е всичко постарай се да започнеш на ново и да не си спомняш за тези времена , в които са ти се подигравали, някви комплексарчето, които половината от тях сигурно като пораснат няма да стават за нищо ! в крайна сметка това, което не те убива те прави по силен, нали! надявам се всичко да е ок
    Rule #32: Enjoy the little things.

Е те тва най- много го мразя... не ги разбирам този тип "хора"...
    Движат се в групичка с други всебеподобни, наричат ги "приятели"... набелязват си някой и започват да го тормозят... мислят се за велики, но рано или късно ще си намерят майстора... Кво мога да кажа освен- комплексарчета...

Голям фен Аватара на ysmivka
    Съжалявам за това което си изпитала. Това е наистина ужасно и ще остави белег върху тебе за цял живот, но ти не трябва да се предаваш колкото и да ти е трудно трябва да продължиш.

УСПЕХ!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Все някой трябва да има който да ти помогне отиди директор класен имаш реални доказателства.. ако не кажеш на никой и го държиш в себе си все някога то ще излезе и тогава не бих искал да съм около тебе... Полиция също е добър вариант....не го дръж вътре а го излей събира се събира и накрая кипва... не се знае на какво е способен човек в такъв момент...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

намери си некои те защитава или повече приятели лесно е ... "плеибои" ще има винаги за тва трее си играете на бои накрая ще мине в твоита позиция все пак не разбрах дали си момче или момиче ако си момче почни малко да заякваш не се оставяи да си праат пишки с теб !а пък ако нямаш възможност да станеш машина за убиване (на някои генетично не могат) опитаи се да направиш приятели доста примерно не само вида е важен може с някое качество да се включиш в компания наи-често това качество е хумор аз така имам много приятели,но за всеки индивидуално успех

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Тази история е покъртителна,меко казано.
    Някои от случките ми звучат странно познати.
    Човек трябва да се научи да бъде силен и да не допуска такова отношение. Не бива да се примиряваш и да оставяш тези хора така да се подиграват с теб. Вече е минало,но защо не потърси помощ? Учител,родител или онези телефони? Ти не си жалка,те се опитват да те направят такава.

Сега имаш нови приятели. С времето ще се поотпуснеш и ще се научиш отново да се доверяваш. Това си е психическа травма,може би училищният психолог ще ти е от полза. И спокойно,никой няма да разбере какво си му казала или че си била там.
    Опитвай се да забравиш какво ти се е случило.

И аз съм имала такива съученици. Боже сменила съм 5 училища заради лични спорове,с които не съм била в състояние да се справя. Тогава бях дете и предпочетох да избягам. За щастие не позволих толкова да ме засягат. А и бързо забравям лошите неща.

Потърси нещо,което те зарежда с положителна емоция. Събуждай се с усмивка и не си вкарвай мисли за какво ще ти се подиграват и колко лош ще е деня. Сега проблемът е само в ума ти и ти МОЖЕШ да го разрешиш.

Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Миличка съжалявам...И аз съм преживаля ужасни неща,защото бях дебело дете,което се дължеше на болест,но на такива кретени как да обясниш...Винаги съм била отличничката на класа и може би всичките обиди са ми помогнали,защото чрез ученето аз се успокоявах,понеже имах само една приятелка,по цял ден учеххх... Какво ли не са ми викали-кюфте,баба дебелана,туловище,купчина лой Представяш си какъв шок е за едно малко дете да е различно...Да се чувства отблъскван..Затворих се в себе си и не говорех с никого..Спрях да ям не само в училище,а дори вкъщи нищо не хапвахх...Започна да ми става лошо,да припадам от липса на белтичини...все пак бях 9-10 годишна .....Всеки ден след като си легна плачех с часове...Понякога и в училище ревях...Такива деца не могат да си дадът сметка,че съсипват живота на другите....И в живота има такива,но вече никои не може да ми каже нещо...научила съм се да игнорирам бъдещите кабаретни курвички!
    А такива натруфени момиченца как са ме обиждали...просто не искам да си спомням ...Независимо,че сега съм добре тези подигравки и обиди никога ,ама никога няма да мога да забравя...Те винаги ще са като тръни в очите ти...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    О, извинявайте, че гледах реално на нещата. Дори и идиот ме нарече едната съфорумничка - и с какво го заслужих? Не съм целял да я засегна или нещо от сорта. Пък и как реши, че и аз съм от тези? Да, понякога ги правя тези неща, но това е нормално за момче/момиче на нашата възраст. Когато има такива като авторката, които търсят само някои да ги съжали и да им каже колко са долни другите и колко е велика тя, като не им обръща внимание, направо ми се повръща от вас. Тя толкова ли е тъпа и не може да им се противопостави? Явно е. Никой не й е виновен, че е толкова слаба и дори не може да направи нищо по въпроса.
    не съм много съгласна със теб защото тя е сама срещу всички а и е момиче а ние момичетата не сме толкова силни (психически говоря) и всичко е много по трудно особено когато няма кой да я подкрепи ...
    държанието на съучениците и е било под всякаква критика.. просто нямам думи .. и мен са ме подлагали на психически и физически тормоз ии това ме направи много силна .. надявам се и при теб да стане така .. не позволявай заради някаквии кифли и плейбои да се сринеш емоционално .. в крайна сметка животът продължава.. и горе главата
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Ужасно е..много съжалявам! Попринцип и при една моя приятелка беше така..абсолютно същата история,понеже аз бях от друг клас тя ми разказваше постоянно , а и аз виждах кво става..постоянно я щипеха , дразниха,псуваха..и все такива! Ама , че изчадия има на тоя проклет свят..тя е по-миличка,и по-стисната..за това не можеше да отвърне,1 път я защитихме,6-7 човека от нашия клас,ония се стреснаха..ии на другия ден пак се започна същата история..накрая се премести в друго даскало,и е щастлива..! Остави ги..идиоти са!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Бъди силна.Не им позволявай да те наранят..Знам ,че е много трудно..
    Опитай се.Ох,де да бях с теб аз имам проблеми с побоищата..
    Всичко щях да ти оправя..

Незнам какво да ти кажа..
    Надявам се след време да го преживееш.Загърби го колкото и трудно да е.Друг вариянт не виждам ..
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Извинявам се че пиша в малко стара тема, е не много стара ама все пак.

В моя клас имаме едно момиче дето ни отбягва, през междучасито не е с нас делисе от класа, и сега сам нали в нов клас и съочениците са ми разказвали че тя е така още от 5ти клас. И постоянно я томозат, когато имаме физкултура я удрят с топката.. оф, абе жалка картинка и аз какво мога да направя седя си и толкоз. Та те нея приемат и я удрят защото се дели от класа, та ако се делиш от класа не се защото някой хора това ги нервира...

Град
    Plovdiv
    мазно мазно
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Без думи останах.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си