- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбрах,че живота ми няма да е същия.....
бъди по-самоуверена..пък и е трябвало да им се противопоставяш на ония ..ако някой мен ме обижда така...или някои... не му завиждам ;д
иначе знам какво ти е било...в ПЪРВИ клас постоянно ме удряха след училище и ме обиждаха и то защо - защото нашите имаха семейни проблеми и бабите им-клюкарки ,каквото научеха им го казваха ,пък всички като живеем на 2-3 улици нормално да се знае....във втори клас беше по ужасно даже...особено 2рия срок..нашите бяха в период на развеждане и тези не преставаха по цял ден...обаче въпреки това се опитвам да не си спомням тая част от живота ми .. и така
успех и просто продължавай напред![]()
вземи се успокой малко и внимавай какво пишеш!Първоначално написано от tryYy
Децата наистина могат да бъдат жестоки. Аз лично те съветвам да се вземеш в ръце и да поговориш с някого. Защо не и психотерапевт? Няма нищо срамно. Аз лично съм била на психотерапевт заради други причини, но ми помогна.
Ужасно е! Но за да се справиш с проблема иди на психолог за да можеш да си кажеш всичко и да ти олекне. И си промени нагласата за света всеки ден се поглеждай в огледалото и виждай как се разхубавяваш примерно как имашповече приятели как самочувствието ти се повдига и това наистина ще ти помогне. Успех!!!
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
И защо не смени училището за тези 3 години?![]()
Не четох мненията на останалите, надявам се да не повтарям нечии думи, но виж какво ще ти кажа.
Доколкото разбрах сега си 8 клас? Ново училище?
Шанс да започнеш наново. Единственото нещо, което трябва да направиш е да забравиш всички тези подигравки и да гледаш напред. Новото училище е шанс за нови приятелства, а и хорта в гимназията вече са по- зрели (колкото и невероятно да звучи).
Времето лекува всичко.
Успех![]()
Прочетох всички мнения до тук.
Нещо в мен трепна. Нещо ме накара да се замисля. Нещо ме накара да се натъжа. Нещо ме накара да напълня очите си със сълзи и съжеление.
Съжелявам изключително много за това, което си преживяла.
Ако има нещо лошо и гадно в детските години на децата , това е точно тормоза в училище , насилието с/у , което уж се борят.
Те са те наранили толкова много, че никой не е в състояние да изпита..
Тези ... са нанесли една огромна болка в теб.
И за огромно съжеление ти не можеш да преживееш това.
Тези .. трябва да изпитат от твоята болка.
Трябва да преживеят такава горчивина.
Но Господ забавя , но не забравя..
Съжелявам , че е трябвало да изпиташ това.
Зареди тези .. ти в момента не можеш да обикнеш , не можеш да обичаш , не можеш да направиш нещо без да изпиташ страх.
Ти си издържала на всичко това ... макар и с огромни мъки.
Само ти си знаеш какво ти е коствало.
Но защо сега след като си в нов клас не си кажеш - АЗ МОГА..
Впиши се бавно и славно в класа.
Сигурна съм , че ще ти коства много.
Но може би ще си струва ..![]()
Опитай да забравиш .. макар , че никога няма да стане това.
Направи една огромна крачка , важна за твоя живот.
Опитай , сигурна съм , че ще успееш.
Не си мисли , че като си била отхвърлена преди .. то ще стане и сега.
НЕ , НЕ и НЕ.
Ти можеш да направиш така , че всички да те обикнат.
Превъзмогни себе си.![]()
И може би най-важното ВЯРВАЙ в себе си.
Защото , ако не успееш да превъзмогнеш това сега .. никога няма да можеш.
Тези твой бивши съученици са пълни .. изроди !
Зареди тях .. сега ти трябва да започнеш всичко от начало..
Но може би вината не е изцяло тяхна.
И ти имаш вина , и трябва да си я признаеш.
Защо си ги търпяла ?! ..
Най-малкото нещо което е трябвало да предприемеш е да помолиш родителите си за помощ. Да съобщят на директора..
Това , че си в квартално училище не е трябвало да те спира.
В твоята тема писаха и други.
За тях също съжелявам.![]()
Как може да има такива деца .. да тъпчат другите ?![]()
Какво е тяхното възпитание ? Ако имат такова ..
Авторке , пожелавам ти успех.
Приеми съветите ми , за добро са...
И не забравяй , вярвай в себе си. =D>
Успех ..![]()
iiordanova трябва да започнеш да изнасяш някакви мотивационни речи.
^ Защо ?![]()
![]()
Аз се опитвам да мотивирам авторката, защото е изгубила вярата , надедата и любовта в себе си.. :P
получава ти се
иначе тая тема според мен западна още в началото и авторката няма и да си помисли да я отваря :/
Е не ти си ебати тъпия дегенерат.Защо трябва да говори с мама и тате!?Толкова пъти съм се млатил(къде в даскало,къде на мачове,къде с полиция)Трябвало ли е да казвам на нашите?!Мммне!Респект се печели с много бой.смЕртПървоначално написано от tryYy
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
прочетох само 1-2 мнения, така че съжалявам , ако се повтарям. само искам да ти кажа че децата в тези години са увасни и не мисля че трябва да им се обръща голямо внимание.. нали вече си в нов клас минало е всичко постарай се да започнеш на ново и да не си спомняш за тези времена , в които са ти се подигравали, някви комплексарчето, които половината от тях сигурно като пораснат няма да стават за нищо ! в крайна сметка това, което не те убива те прави по силен, нали!надявам се всичко да е ок
![]()
Rule #32: Enjoy the little things.
Е те тва най- много го мразя... не ги разбирам този тип "хора"...
Движат се в групичка с други всебеподобни, наричат ги "приятели"... набелязват си някой и започват да го тормозят... мислят се за велики, но рано или късно ще си намерят майстора... Кво мога да кажа освен- комплексарчета...
![]()
![]()
Съжалявам за това което си изпитала. Това е наистина ужасно и ще остави белег върху тебе за цял живот, но ти не трябва да се предаваш колкото и да ти е трудно трябва да продължиш.
УСПЕХ!![]()
![]()
Все някой трябва да има който да ти помогне отиди директор класен имаш реални доказателства.. ако не кажеш на никой и го държиш в себе си все някога то ще излезе и тогава не бих искал да съм около тебе... Полиция също е добър вариант....не го дръж вътре а го излей събира се събира и накрая кипва... не се знае на какво е способен човек в такъв момент...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
намери си некои те защитава или повече приятели лесно е ... "плеибои" ще има винаги за тва трее си играете на бои накрая ще мине в твоита позиция все пак не разбрах дали си момче или момиче ако си момче почни малко да заякваш не се оставяи да си праат пишки с теб !а пък ако нямаш възможност да станеш машина за убиване (на някои генетично не могат) опитаи се да направиш приятели доста примерно не само вида е важен може с някое качество да се включиш в компания наи-често това качество е хумор аз така имам много приятели,но за всеки индивидуално успех
Тази история е покъртителна,меко казано.
Някои от случките ми звучат странно познати.
Човек трябва да се научи да бъде силен и да не допуска такова отношение. Не бива да се примиряваш и да оставяш тези хора така да се подиграват с теб. Вече е минало,но защо не потърси помощ? Учител,родител или онези телефони? Ти не си жалка,те се опитват да те направят такава.
Сега имаш нови приятели. С времето ще се поотпуснеш и ще се научиш отново да се доверяваш. Това си е психическа травма,може би училищният психолог ще ти е от полза. И спокойно,никой няма да разбере какво си му казала или че си била там.
Опитвай се да забравиш какво ти се е случило.
И аз съм имала такива съученици. Боже сменила съм 5 училища заради лични спорове,с които не съм била в състояние да се справя. Тогава бях дете и предпочетох да избягам. За щастие не позволих толкова да ме засягат. А и бързо забравям лошите неща.
Потърси нещо,което те зарежда с положителна емоция. Събуждай се с усмивка и не си вкарвай мисли за какво ще ти се подиграват и колко лош ще е деня. Сега проблемът е само в ума ти и ти МОЖЕШ да го разрешиш.
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Миличка съжалявам...И аз съм преживаля ужасни неща,защото бях дебело дете,което се дължеше на болест,но на такива кретени как да обясниш...Винаги съм била отличничката на класа и може би всичките обиди са ми помогнали,защото чрез ученето аз се успокоявах,понеже имах само една приятелка,по цял ден учеххх...Какво ли не са ми викали-кюфте,баба дебелана,туловище,купчина лой
Представяш си какъв шок е за едно малко дете да е различно...Да се чувства отблъскван..Затворих се в себе си и не говорех с никого..Спрях да ям не само в училище,а дори вкъщи нищо не хапвахх...Започна да ми става лошо,да припадам от липса на белтичини...все пак бях 9-10 годишна
.....Всеки ден след като си легна плачех с часове...Понякога и в училище ревях...Такива деца не могат да си дадът сметка,че съсипват живота на другите....И в живота има такива,но вече никои не може да ми каже нещо...научила съм се да игнорирам бъдещите кабаретни курвички!
А такива натруфени момиченца как са ме обиждали...просто не искам да си спомням...Независимо,че сега съм добре тези подигравки и обиди никога ,ама никога няма да мога да забравя...Те винаги ще са като тръни в очите ти...
![]()
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
не съм много съгласна със теб защото тя е сама срещу всички а и е момиче а ние момичетата не сме толкова силни (психически говоря) и всичко е много по трудно особено когато няма кой да я подкрепи ...Първоначално написано от lubomirky
държанието на съучениците и е било под всякаква критика.. просто нямам думи .. и мен са ме подлагали на психически и физически тормоз ии това ме направи много силна .. надявам се и при теб да стане така .. не позволявай заради някаквии кифли и плейбои да се сринеш емоционално .. в крайна сметка животът продължава.. и горе главата
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Ужасно е..много съжалявам! Попринцип и при една моя приятелка беше така..абсолютно същата история,понеже аз бях от друг клас тя ми разказваше постоянно , а и аз виждах кво става..постоянно я щипеха , дразниха,псуваха..и все такива! Ама , че изчадия има на тоя проклет свят..тя е по-миличка,и по-стисната..за това не можеше да отвърне,1 път я защитихме,6-7 човека от нашия клас,ония се стреснаха..ии на другия ден пак се започна същата история..накрая се премести в друго даскало,и е щастлива..! Остави ги..идиоти са!
Бъди силна.Не им позволявай да те наранят..Знам ,че е много трудно..
Опитай се.Ох,де да бях с теб аз имам проблеми с побоищата..
Всичко щях да ти оправя..
Незнам какво да ти кажа..
Надявам се след време да го преживееш.Загърби го колкото и трудно да е.Друг вариянт не виждам ..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Извинявам се че пиша в малко стара тема, е не много стара ама все пак.
В моя клас имаме едно момиче дето ни отбягва, през междучасито не е с нас делисе от класа, и сега сам нали в нов клас и съочениците са ми разказвали че тя е така още от 5ти клас. И постоянно я томозат, когато имаме физкултура я удрят с топката.. оф, абе жалка картинка и аз какво мога да направя седя си и толкоз. Та те нея приемат и я удрят защото се дели от класа, та ако се делиш от класа не се защото някой хора това ги нервира...
=]
мазно мазно![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Без думи останах.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!