- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбрах,че живота ми няма да е същия.....
А, бе, деца, защо оставяте другите да ви казват какви сте? Толкова ли един гръбнак нямате???Първоначално написано от SlowDownBaby
http://www.youtube.com/watch?v=Hw6zrInbtQE
Немога да повярвам колко малоумни, нагли,надменни,прости,огра ичени,без капка съжаление,невъзпитани хора има на тоя свят... и в моя клас има едно такова дете,всички тъпаци го обиждат и го сриват психически,че той е в такова състояние,че го е страх да комуникира с хората.Когато се приближиш до него той очаква да го удариш или да се заяждаш с него.Само аз съм му приятелка.. Е,той не казва на техните , защото го е страх да не стане по лошо.
Добре де, като те е било страх да кажеш на вашите, защо не си казала на директор,нещо? Според мен ти също си виновна,да много малко,но виновна за това,че не си взела мерки,доколкото разбрах... Ами, и на ми се е случвало,ама аз не съм затворен тип.Знаеш ли , не е трябвало да се връзваш на хора без капка мозък в главата си , при положение ,че си по умна от тях.Сега след като не си в същото училище, недей да се плашиш и не позволявай да ти се случи същото.Не се страхувай,защото хората са като животните-усетят ли някой с малко неувереност,го стъпкват. Увеличавай кръга от приятели, да не те е страх,казах защо.Е успех и се оправяй![]()
Before i forget i'm Psychosocial
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Аз съм човекът, който седеше самотен
Аз съм човекът, който върви към дома неохотно
Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден
Аз съм човекът, който стоеше безмълвен, смутен
Аз съм човекът, който носи болка в очите си
Аз съм човекът, който винаги крие сълзите си
Аз съм човекът, който живя в страх и насилие толкова време
Аз съм човекът, разрушен от това бреме
Аз съм човекът, който се давеше в презрение
Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение
Аз съм човекът, когото мачкаше за забавление
Аз съм човекът - от твоето поколение
Аз съм човекът, чието име не знаеш
Аз съм човекът, за когото нехаеш.
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Първоначално написано от Schneeflocke
Е извинявай,ама бях на 9-10 години.Мислиш ли,че можех да се справя сама и при целия този страх и срам,ми е дошло на ума да им се опълча ?
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Извинението не се приема. На 9-10 години си достатъчно голяма, за да имаш гръбнак...Първоначално написано от SlowDownBaby
И мен са пробвали така да ме унижават, ама аз съм корав и връщам тъпкано. Има няколко хора които мразя адски много, поне съм за последна година с този клас.
Сори за късния коментар ама предполагам че това не отшумяа толкова лесно . Та мен да чукна на дърво никога не са ме тормозили защото ми имаха уважение . Аз играех все футбол с момчетата и всички ме защитаваха . Не че имаше защо . Твойта история ме уби просто . Но спокойно винаги нещата се нареждат както трябва . Сега в новото даскало понеже има по силни а другите са по ниски по слаби момчета и тези ,,готините'' мъчат другите . Мен винаги ми става супер гадно защото те не показват как се чувстват все пак колкото и слаби са момчета но аз се поставям на тяхно място и си предстаям как се чувстват унижени обидени . Това което искам да кажа може и да са ти го казали ама не ми се четеше че трябва да си изградиш една по стабилна представа за теб у другия . Стани ако трябва и кифла . Не е лошо аз пробвах и се получи :Д . Не се предавай защото сълзите не връщат времето назад нито поправят случилото се . Успех а и дано вече си ги поставила на мястото им .