Ох, милата! Доплака ми се от историята ти...
Е***и комплексарчетатата тъпи смотани!Как може такова нещо!
Е,то в нашия клас (най-лошият клас според всички) имаме едно момиче,аз съм й единствената приятелка.Подиграваха й се за всичко: че *уж* имала пърхут,че била бавна по физическо,че имала тъп акцент,че полата й била бабешка,хвърляха й нещата редовно и такива работи.Те и мен са ме тормозили,ама тая година преля чашата!
Бившата ми най-"добра" приятелка беше отличието на класа,красавицата и отличничката,беше добра по физическо.
Канела съм я два пъти у нас и съм я водела на басейн,но тя ми се подиграваше,че съм имала бабешки обувки,викаше ми,че съм била слаба по физическо,и че правила всичко за мен пък аз не съм правила нищо.Толкова неща съм й подарявала,а тя от предучилищната до 4-ти клас ми е подарила само един мижав гердан,който се скъса на вторият ден и една малка плюшена играчка.
Крещеше и се сърдеше,защото си въобразяваше,че чинът е нейн и че само тя може да сяда на него.На мене ми беше забранено,да каня някой да седне на чина,а аз разболеех ли се веднага друг човек идваше на мястото ми.
Настройваше целия клас срещу мене.
Но един ден й писах в скайп:
- Мразя те,приятен ден!
Тя: Зорница,кви са тея глупости?!
Аз: Не са глупости,а самата истина.
Тя: Аз се приместих при Ана за да ти е по-добре!
Аз: Не на мене тия!
Тя: Ами ако искаш вярвай.Просто ме интересува в кое училище ще си.
Аз: .......................
Тя: Поне искаш ли да сме приятелки,не най-добрите но "здравей" "здрасти"
Аз: Не,не искам!
Тя: Поне ми обясни защо
Аз: Защото ми е писнало от гадни комплексарки като тебе!Айде остани си със здраве!
И я блокнах.

И едни цигани ме тормозеха.Всеки ден имах коректор в косата,няколко откраднати химикала,надраскани дрехи и раници,дразнене в часовете,обиди и т.н.

С тези неща искам да ти кажа, че трябва да си силна!Те просто се правят на готини като измъчват хората.
Знам, че ще си намериш приятели.
Късмет от Созопол!