- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- МНОГО или МАЛКО ядете?? :д
Признайте си бързо ... по колко пъти на ден ядете и много или малко?![]()
Щото аз направооо прекалявам ... не знам какво ми е станало непоследък, обаче страшно много ям и не пълнея![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Събота и неделя по 1 път на вечеря другите ги проспивам.През седмицата по 2-3 пъти понякога на даскало ям или в нас като се прибера си правя нещо набързо и на вечеря,и стига толкоз
.А за това дали много или малко ще кажа Средно
![]()
колко си години?Първоначално написано от mochsis
щот човек кат спре да расте почва да напълнява...
ти си нагъвай, гледай само да не си докараш някоя язва
ай със здраве - другото не е важно
хах... ти поне събота и неделя ядеш по 1 пътПървоначално написано от Rivas
... тва при мене е НЕВЪЗМОЖНО
![]()
![]()
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
По два пъти..макс 3..
И аз така. И ям леки неща като салатки,супи,сухарчета,чай. ..Първоначално написано от desyty
Старая се по - малко да ям и горе/долу упявам, но преди това беше НЕВЪЗМОЖНО![]()
![]()
Първоначално написано от December
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Различно. Има дни, в които ям по два пъти, или по три пъти..![]()
В повечето случаи по-много и то само боклуци
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
аз ям доста малко .. като се има предвид че закуската е най-важна аз я пропускам.. обяда горе долу го хващам и от там нататка съм пас..
да ме убие човек не мога да хапвам както аз си знаех ЕДНО ВРЕМЕ![]()
и аз съм тъй![]()
![]()
от 1 година и малко ям като свиня
незнам......... гледне съм бе !
![]()
![]()
![]()
![]()
и не надебелявам и грам![]()
![]()
![]()
![]()
охх аз съм като авторката....ама направо прекалявам....Не раста от две години сигурно, но не напълнявам като се тъпча....Ям по 4 пъти на ден ако ставам рано сутрин и между храненията си хапвам по нещичко....ако стана по обяд ям по 3 пъти на ден....Ама напоследък малко се поспрях, изгуби ми се нещо апетита и веднага отслабнахКато само намалих количеството храна...Иначе ям каквото си поискам, почти всеки ден ям дюнер, пица или тостер на даскало...кроасани, шоколад и секви такива...Хора не знам как издържате на салатки
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Емии.. За к`во се отнася.. -> сладко?? солено? к`во ... Иначе на ден ям по 4 пъти (по малко) Обаче това много рядко се случва. Сутрин кат стана в 9 веднага закусвам... пиша си домашните... и ако ми остане време прилапвам на обяд, и после на даскало ям сандвич ,а кат се прибера вечерта се натъпквам и лягам пред ТВ-тоНе ям чипсове и глупости. Много рядко се случва.
Иначе много обичам да ям шоколааадддддд
мммм
![]()
Ай! аз отивам да ям ,че огладняхх![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
средно![]()
Просто аз
Напоследък ям по много.Например, като има палачинки в нас, сядам и изяждам 5-6![]()
![]()
.Сладко мога да ям почти постоянно и тостери,дюнери и пици,но по не повече от 2 дюнера на месец,а тостер...всяка седмица по 2-3.Преди като даскалото беше точно до тях,се тъпчех постоянно
.И не дебелея.От 1 година си стоя на 50кг и съм 1,70
.
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
ваканцията проспивам закуската и направо обяд, после вечеря
иначе закуска, обед и вечеря и ако на обяд не съм яла по една или друга причина, ям следобедна закуска-най често 1 филийка или плод с 1-2 бисквити, ако съм на училище някаква закуска![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
чи различно случвало са е по 1 2 дена да не ям нищо
случвало са е и по цял ден да не спирам да ям гат ми са дояде ям колкот да не огладнея следващите 4 5 часа и тай малко мноо няма секи път различно
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Откакто е почнала ваканцията не съм се спрялапреди изобщо забравях,че трябва да ям
![]()
Луд ли си преди малко ядохПървоначално написано от bonbonkata011
шкембе чорбата е мнооооо добра браат с бира![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...