- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- МНОГО или МАЛКО ядете?? :д
И аз не знам кво ми става напоследък ям страшно малко и мн бързо се засищам..ония ден мама беше направила палачинки и едвам 1 изядоха попринцип заради даскалото ям 1 път на ден ама ся съм на една диета и за тва гледам 3 пъти на ден по малко
![]()
Задължително ям 3 пъти на ден и то по МНОГО, а иначе постоянно се тъпча със не здравословна храна ей тука пред компютъра![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Ако почна да ви описвам какво и колко ям,вие направо ще припаднете.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Aбе много са гадни тия ваканции, защото по цял ден се чудиш какво да правиш и първото което ти идва наум е я някое шоколадче, от това по малко , от онова по-малко. И на същото отгоре пълнейш от такива глупости и не се засищаш![]()
![]()
А пък когато си на даскало уроци насам натам , после вкъщи учиш , абе заета си с нещо и храната е на заден план. Аз когато съм първа смяна не закусвам , защото голямото междучасие е много рано , а пък ако ям толкова рано просто ще го издрайфам
![]()
Но пък за сметка на това на обяд ям като... за световно (един вид като свиня).
![]()
Когато съм си втора смяна е по-яко , зашото сутрин спокойно си ставам по-раничко закусвам с някво мюсли , после си правя преси ала-бала и поле си сядам да уча и е по-нормално що-годе.
аз пък обратнотоПървоначално написано от chereshkaa
![]()
ваканцията по цял ден се разхождам навън с приятели и забравям какво значи това хранене
![]()
а иначе уча ядейки;ям в голямото ии така-бее ям си яко
![]()
трябва енергия !
![]()
Оооо зависи,колкото ми се яде,но принципно не ям по много,преди ядях много сладко,сега ми омръзна и яденето ми значително намаля обикновено само вечерям(което е най-вредно)
Първоначално написано от bloodyF
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ям си нормално
закусвам..после обядвам и вечерям понякога,ако съм гладна,но пък мога да си ям квото си искам и пак да съм 46кг. без да си мръдвам гъза..мързел съм голям и общо взето така ...обаче ще се стягям вече
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Ям по цял ден .. Закусвам 2 или 3 сандвича обядвам след 1 час пак съм гладна ама зимам нещо сладкопосле Зайи Байо след това пак сандвичи после вечерям и после пак нещо други .. с една дума съв СВИНЯ
не че съм дебела .. 50/51 килограма съм
![]()
![]()
![]()
I'd come for youu .. <3
Най-много 3 пъти на ден ям. Не ям след 18:30 и ям по малко, но за сметка на това пия много вода.
И спря да се върти за миг земята..
ям 3 пъти на ден..и ям по колкото съм гладна![]()
изключително много майка ми седи и се чуди как не дебелея ... а сестрата завижда![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
напоследък малко
днеска съм яла само някакви картофи.
Различно![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Охх, то и аз ям достаАма и пълнея, така че трябва да спирам
![]()
Главно, ям нормално, Но като почна да ям по многоо и после пък спирам изведнъж...
Лошо правяя знам знам ..
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
много ям, ама движенията също са повечко.. и си стоя все слабичък![]()
По 6 пъти на ден (3 от които са ми вечерите )![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
понякога съм като прасе,друг път фотосинтезирам :P при мен нищо не е постоянно
аз ямм многоооо .. обожавам да ям .. и още по странно е че ако ми хареса нещо мога до го ям за закуска обяд и вечеря и то по много на всяко ядене.. а по принцип стигам и до четири пъти на ден да ям.. без да броя кроасаните![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
абе преди се тъпках с квото си искам и си стоях на 37 сега...ям ем по нездравословно ем повече ем по повече пъти да ден и не вървя на добре...така де не сам дебела 43 сам но ако продължа....![]()
Ям много по 3 пъти на ден. За закуска ям бейкроус или марети с данон за пиене. На обяд квото намеря и за вечря пак така. Скоро време ще съм на диета и с една приятелка ще ходим на фитнес.
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
много МАЛКО =Д
Ако има много храна - много
ако храната е оскъдна - по-малко
Станислава