- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще изглежда бебето?
![]()
Ами ако изленат еднакви?
![]()
![]()
![]()
Ми възможно е ! Но е по възможно да са различни !
Support your local club!!!
ami ako i w dwata sluaчая доминиращия пол е един и същ?А кво ?Първоначално написано от CrazySweety
леле колко съм го мислила това предиииако са еднакви ще е много забавно...ще имаш братовчед близнак
![]()
йейй ... бахти маниятаПървоначално написано от Nic3e3
![]()
НЕ , те няма да са еднакви,защото както знаете всяка оплодена яйцеклетка съдържа различно днк предадено и от сперматозоида.За това 2те оплодени яйцеклетки вероятността да са с еднаква наследствена информация е 1 на 1 000 000.
Ти тъп ли си?Първоначално написано от t0d1t0
Няма никва вероятност да приеме 25% от гените, ти нормален ли си... явно нищо не си разбрал от това, което учиш по биология.
Монохибридното кърстосване (което ти визираш) говори само за ЕДИН рецесивен белег.(цвят на очи примерно). Човешкото тяло се състои от милони различни белези.
Кросинговъра, който си учил миналата година.. и най-вероятно нищо не ти е останало в главата, обяснява защо никога не може да има два еднакви индивида, с изключение на едноячните близнаци. Всеки сперматозоид и всяка яйцеклетка носят уникално подредени гени, които са предварително разбъркани като огромна сфера с топчета за тото. Практически е невъзможно да се получат два еднакви генетични кода и шанса НЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ПРИ БЛИЗНАЦИТЕ.
Т.е. въпроса ти е адски тъп и явно си нямаш хабер от учебния материал за 9ти клас.
Не става въпрос за пола, а за това как ще изглеждат.Няма никакъв доминиращ пол.Първоначално написано от stelit0
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Честно казано миналата година повечето я проспах... Ем хуби,ще ти повярвам.![]()
Станислава
Умно решение!Първоначално написано от t0d1t0
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
хах онзи ден в училище го коментирахме...понеже учим генетика и госпожата каза, че може да са различни, може и да са еднакви ... много зависи дали ще се проявят разни рецисивни и доминантни белези ... ама сложна работа
откъде ти хрумна![]()
wtf...кфо си се вмания4ил в тея близнаци ве![]()
не,определено ти бега центровката
![]()
![]()
Ам незнам за тва но мисля че ако двама братя се оженят за две сестри и имат деца те нямали да са братя или сестри примерно щот на братята кравта е еднаква (май) и на сестрите тай![]()
Май някой е проспал биологията, по-точно генетиката. Може да са еднакви, може и да са различни. Генетичният код заложен в близнаците не е 100% еднакъв.![]()
![]()
абе вие с кво се друсате бе
![]()
![]()
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Не съм се замислила и сега ме хвърляш в размисли![]()