- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще изглежда бебето?
Ебаси еми предполагам де да знам. Някой ученик да си пита биоложката...![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Много зависи дали децата ще са момчета, момичета или момче и момиче.Аз мисля ,че ако са от един пол може би ще са почти еднакви ,но ако са от различен пол не би трябвало да са еднакви.
Да обичаш значи да страдаш!
аве вие не стига, че не знаете абсолютно нищо за генното предаване, ами ви и мързи да прочетете 2-3 поста от предните страници... нямам думи
А бе знаеш ли колко ми пука дали 1то има пишка,а другото путка! Въпроса не е дали ще са 1000000000% процентово копие! От-до,като роботи еднакви! А дали ще си приличат! Външно! Познавам много момичета които са досущ като каките си! А т'ва,че се различават по еди си к'во мене к'во ме интересува?! По нос ли ще си приличат,очи,устройство на лицето. Все нещо ще бъде ли еднакво с другото дете?! Кой ти гледа вътрешното като говорим за външното?!
Станислава
Дразниш с простотията си ... иди прочети малко в уикипедия може да научиш нещо...Първоначално написано от t0d1t0
GTA Stunting
може би не харесва "трима братя три сестри"Първоначално написано от thoronaro
![]()
![]()
аз неска питах биоложката и тя каза 4е можеб и ще си прили4ат но може да са съвсем разли4ни![]()
![]()
е това трябва да се види
Ами варианти всъшност има много. Ако приемем теоритично някои характерни белези на родителите, например: Майките да са тъмнокоси(А), с черни очи(В), ниски(с) и пълни(h), а Бащите са руси(а), със сини очи(в), високи(С) и слаби(Н). Можем лесно да направим една табличка и да видим какво ще излезе при разглеждане на най-елементарните физически белези. Ще се получи нещо от рода на:
_____________Тъмна коса(A)__Черни очи(В)__Ниска(c)__Пълна(h)
Светла коса(a)_____Aa____________Ba_________ac_______ ah
Сини очи(b)________Ab____________Bb_________bc _______bh
Висок(C)__________AC____________BC_________Cc _______Ch
Слаб(H)___________AH____________BH_________Hc _______Hh
Аа- А е доминантен (над а) белег - дете 1 ще е с тъмна коса
Ва- дете 2 ще е с черни очи и светла коса
ас- дете 3 ще е със светла коса и ниско
аh- дете 4 ще е със светла коса и пълно
Аb- дете 5 ще е с тъмна коса и сини очи
Bb- B е доминантен (над b) белег - дете 6 ще е със черни очи
bc- дете 7 ще е със сини очи и ниско
bh- дете 8 ще е със сини очи и пълно
......... да продължавам ли![]()
Едно е ясно, таблицата ще е напълно еднаква при двете семейства, като може да не изглеждат точно така, зависи от това чии белези са доминиращи. Това коя комбинация ще се реализира е друг въпрос. Може да се родят напълно еднакви деца, но и такива, които грам не си приличат.
Една секунда невнимание, цял живот мъртъв!
Възможно на теория , но не и на практика и от двете двойки трябва да се съединят едни и същи хромозоми с една и съща генетична информация , по мое мнение възможно , но шанса да стане сигурно е около 1:999999999999999999999999999 (:
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
хахах ей тва никога нямаше да се сетяПървоначално написано от t0d1t0
,предполагам ,че ще се получат нещо смесено и от бащата и от майката.
Sleda ot liubovta
^ има копче "ОТГОВОР",ако не си забелязала...
Станислава
яко![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
не няма ,защото те могат да изглеждат еднакво ,но са различни (говоря генетично) примерно: двоика А: ще са с момче с руса коса и кафяви очи ; двоика Б :момче с черна коса и сини очи.
може да имат някакви външни белези но няма да си приличат толкова много всеки има поне 1 двоиник (приличат си на външен вид) но сте различни хора 1 е външен вид друго е генетика ако беше толкова лесно щяха да бъдат избегнати много болести предавани през поколенията някои ден дано да е скоро да се разбере тая генетика
п.с добър въпрос доста се замислих![]()
Как може въобще да се замисляте? Разбира се, че няма да са еднаквиБоже мой! Просто, защото някои неща изглеждат логични на пръв поглед не значи, че не трябва да се позамислите
![]()
Това е като един трик: Карат те да повтаряш Ню,Ню,Ню,Ню и накрая те питат столицата на еди си коя страна каква е и отговора обикновено е Ню Йорк..
Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
тва е ебаси лудото
![]()
![]()
да![]()
беги сери тогаваПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не
Ангели летят във траур бял...
Е тва направо ме разби сигурно ще са 1 към 1 щом родителите са 1 към 1 ;]]
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не съм се замисляла..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/