.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Компютъра ми изгуби звук

Здравейте!! Минала вечер си инсталирах нова антивирусна която предполагам е изтрила и някое аудиоустройство..сега не мога да слушам музика никаде..нито winamp,нито vbox ,никъде.. на winamp-а смених там..на waveout обаче пак не тръгва..звуковата ми карта е REALTEK AC'97 ПОМОГНЕТЕ МИ!
    ...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...

Здравей "Nepovtorima_93"!

Първо можеш да пробваш да върнеш настройките на "Windows"-а, чрез функцията "System Restore"...

Ако не стане по първия начин, си сваляш звукови драйвери от тук:AC'97 Audio Drivers, като прегледай описанието на драйверите в зависимост точно за коя операционна система ти трябват!!! След това ги инсталирай и рестартирай компютъра за да се приложат новите настройки. Вече би трябвало да имаш звук!

Успех...

Благодаря ти мн..използвам windows xp

можеш ли да ги свалиш вместо мен..не се оправям мн добре ..Благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от Nepovtorima_93
    можеш ли да ги свалиш вместо мен..не се оправям мн добре ..Благодаря предварително
    Ами аз няма смисъл да ги свалям, но ти избрах драйверите за XP - Щракни точно тук за да свалиш драйверите (exe - файл с големина 18,3 MB). След това ги инсталираш както всяка една програма и накрая рестартираш компютъра!

Благодаря ти много!

Цитирай Първоначално написано от Nepovtorima_93
    Благодаря ти много!
    Моля! Радвам, се че проблема ти се реши...

дуум изпреварваш ме ):
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си