- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютъра ми изгуби звук
Здравейте!! Минала вечер си инсталирах нова антивирусна която предполагам е изтрила и някое аудиоустройство..сега не мога да слушам музика никаде..нито winamp,нито vbox ,никъде.. на winamp-а смених там..на waveout обаче пак не тръгва..звуковата ми карта е REALTEK AC'97 ПОМОГНЕТЕ МИ!
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
Здравей "Nepovtorima_93"!
Първо можеш да пробваш да върнеш настройките на "Windows"-а, чрез функцията "System Restore"...
Ако не стане по първия начин, си сваляш звукови драйвери от тук:AC'97 Audio Drivers, като прегледай описанието на драйверите в зависимост точно за коя операционна система ти трябват!!! След това ги инсталирай и рестартирай компютъра за да се приложат новите настройки. Вече би трябвало да имаш звук!
Успех...![]()
Благодаря ти мн..използвам windows xp
можеш ли да ги свалиш вместо мен..не се оправям мн добре ..Благодаря предварително
Ами аз няма смисъл да ги свалям, но ти избрах драйверите за XP - Щракни точно тук за да свалиш драйверите (exe - файл с големина 18,3 MB). След това ги инсталираш както всяка една програма и накрая рестартираш компютъра!Първоначално написано от Nepovtorima_93
Благодаря ти много!![]()
Моля!Първоначално написано от Nepovtorima_93
Радвам, се че проблема ти се реши...
дуум изпреварваш ме ):
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?