- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Клин,приличащ на дънки?
И аз преди месец-два видях за 40лв някъде един сив клин, който е като дънки, ама нз дали го има още, май и в ню йоркър имаше.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
секси е стига да не го сложиж на спортни обувки или широка блузка
I Love
Vania
Kabakova
Че кво ти пречи?Първоначално написано от BoRe
мен тва ми се вписва перфектно в стила...е лично мнение...
![]()
Брях,брях
v Turnovo ima takiva, ako se int tolkova moga i da te naso4a kude po-to4noПървоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
^О,да.Ако може ще ми кажеш ли за кой магазин става въпрос?Може да има и във Варна![]()
JCoutureJunkie,аз съм виждала такивак линове дънки в Благоевград.В магазините на Оксиджен и Александра.Цените им бяха около 30-35лв.
http://www.bg-look.com/klin-114011#
това е клин тип деним ...![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
О мисля,че имам решение на проблема ти![]()
Във Варна ,един магазин Tifani and Stones ако го знаеш,намира се срещу неделята ,която е до винса,след онзи строеж точно.
Там видях точно такъв клин,честно казано на мен изообщо не ми допада,но се радвам ,че ще ти помогна,надявам се да е това,което търсиш.
В София, Люлин 4 в Търговски център съм виждала такива клинове, ама на теб не ти върши работа![]()
![]()
![]()
Peteto633 моля те кажи къде във ВТ имаа![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Ако все още не си си взела - Ню Йоркър на центъра за 9,90![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
не и във Варна имаме и то 2 на центъра и в VARNA MALLПървоначално написано от blondeVIP
едит:ако си от някое забутано село извиняваи ама не обиждай големите и хубави градове,и не изисквай да има Ню Йоркър![]()
И аз живея в Шумен даже си мисля, че съм те виждала в МГ-тоПървоначално написано от incarnati0n
Та от къде си ги взе, защото аз от доста дълго време си търся такива
![]()
Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!
Вчера бях в Теранова и имаше такъв.Не беше скъп и много приличаше на дънки,но го пипнах и беше като клин![]()
Видях такъв , същия къвто търсиш , много е як .. и беше само 10 лв ! От пазара който го има всеки четвъртък в Каблешково , ако искаш потърси![]()
Повечето ти линкове са дънки тип цигара, а не клинове... Гледах в Теранова такива, а и преди имаше в Кневело и Тейли Вейл.
^знаеш ли какво?Писна ми да обяснявам,че това не са дънки тип цигара.Просто идеята им е да приличат на такива.А и явно номера минава много добре,тъй като ако не бях написала,че на са,всички щяхте да се заблудите сигурно.Влез в гугъл и напиши jeggings и да видим какво ще ти излезе на първите няколко страници.
silwinka честно казано съм скарана с всякакви наименования на каквито и да били улици,площади,пазари.Ще те попитам нещо,този пазар в Каблешково във Варна ли е?Никога не съм го чувала това нещои ако е,може ли да ми обясниш къде по-точно.
P.S. Благодаря на всички,които се опитаха да ми помогнат.Оценявам го.Сега като се сетя паролата на скайпа ми ще потърся момичето от Велико Търново,тя още вчера беше казала,че ще провери.После ще пиша.
2P.S. Ох,грешка,момичето е от Варна,Пуснах и пълномощно,ще чакам да ме приеме.
Относно :
silwinka честно казано съм скарана с всякакви наименования на каквито и да били улици,площади,пазари.Ще те попитам нещо,този пазар в Каблешково във Варна ли е?Никога не съм го чувала това нещои ако е,може ли да ми обясниш къде по-точно.
Този пазар , не се намира във Варна ..В община Поморие ( област Бургас ) - ако ти помага .. еми всеки четвъртък има пазар в Каблешково , и имаше едно магазинче , такъв клин бяха 3 модела - 10 лв .. и аз щях да си купя , но ми беше гоооолям ! Можеш от нета да си поръчаш , но там ще бъдат над 20 лв .. Та относно Каблешково , намира се след Каменар
В Горна бях гледала такива подобни. Марката е Puledro. На мен много ми харесаха, а не бяха скъпи.
колкото и тъпо да звучи в метро съм виждала клин като дънки...там при чорапите![]()
днес ходих до Илиенци и видях точно такива, пълно беше с такива клинове - точно клин си е, но като го обуеш създава илюзията, че са дънки..струваха 12лв
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Взех си мойте такива дънки-клин Юни месец от Princess Outlet и бяха за 9 лева... далавера.. А дънките си ги относвам.. неискам да ги свалямм...
Това от което се страхувам е да ми пука прекалено много !