- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Клин,приличащ на дънки?
Днес бях в ТРН ,но в мола (София) има син и сив клин като дънки,но в Трн на Витошка ги няма.... Поне до колкото аз разгледах.
Първоначално написано от DevilWish
moje li da gi vidime? Dai snimki s tqh
Понякога се намират и в най - прости магазини за макс 10 кинта ... Потърси
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Аз имам напълно същите дънки- точно както ти го описваш, като дънки са но си е клин :P Незнам откъде си аз си ги взех преди няколко дена от БлагоевградПървоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
от Варна съм.Ще можеш ли да ми кажеш името на магазина,защото може да го има и тук?Мерси предварителноПървоначално написано от Dollystar
![]()
xHARDCANDYx точно защото знам,че мога да го намеря и за 10лв не ми се дават 30 в теранова или ню йоркъра.Гледам и в другите молове,магазини,малки магазинчета,барачки,,пазар ,сергии,бърлоги,битаци но без резултат все още![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Ами в Oxygen продават дрехи на Бершка и Зара струваха 25,90- после разбирасе ги видях в един друг на същата собственичка за 19,9 но тва е друг въпрос... обикаляй сигурна съм че ще намериш нещо такова, иначе много хубаво седят.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ако са на хубаво тяло, със сигурност седят добре.Първоначално написано от Dollystar
Иначе обикаляй, тепърва ще ги пускат по магазините, то досего почти никъде ги нямаше или поне не съм попадала, докато съм разглеждала дрехи.
Дано да ги намеря на по-приемлива цена,защото ще са ми нужни поне 3-4последните месеци в училище става ад,толкова е горещо.По новите правила не можеш да сме с панталонки,по къси от до коляното
Мен дънките много ме стоплят и след като не мога да нося панталонки ще ми трябват клинове.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
ами в теранова
аз видях във Видин, струваха 5,90
но бяха невъзможно малки като рамер, сигурно щеше да стане само на ръката ми![]()
http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/20...gs-415x381.jpg
супер саобичам тесни дънки а тези са върха..супер тесни
![]()
Добре, че завърших. От юни до август обувам дълъг панталон около 3-4 пъти - и то това лято, защото имаше хладни дни, миналото не обух нито веднъж, даже на работа излъгах, че нямам дълъг черен панталон, за да нося къс.Първоначално написано от JCoutureJunkie
в New Yorker в мол Варна видях преди няколко дни, но беше останал само един
Би ли ми казала, къде в Пловдив се намира този магазин?Първоначално написано от stealthyGirl
![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
малко преди Теранова на центъра![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Мен пък ми изглеждат като по-евтини дънки.Не ми харесват
По темата-Поръчай в някоя фирма да ти ушият,като ги гледам няма да е скъпо.![]()
оо аз ходих в Гермяния и от там си взех има много и съм много доволна, тъй като си търсих тук и нищо не намерих, а и там бяха толкова евтини![]()
![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Terranova или New Yorker.
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
New Yorker, Tally Weijl, 18 Forever ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
OVS в City Center видях такива поне 3 различни вида.
(...ужасТ )
От кой магазин и на каква цена ?!Първоначално написано от incarnati0n
И аз съм от Шумен.
Аз сега съм в Германия и наистина са много евтини и немците много ги носят.Първоначално написано от IfeTyy
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥