- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗА или ПРОТИВ дългите коси при момчетата
За, ако му отива и да не е от тия металските че по-дълга и от мойта.(ако е така определено НЕ такива момчета не харесвам). Просто горе-долу до ушите, как да кажа нещо като сийнмомчето което си харесвам е с такава прическа, ама е такъв сладур простоооо ПЕРФЕКТЕН Е
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
+1Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Ако му отива, а на мноого малко им отива![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
До автора:
Ти да не сии онзи дето беше с дълга коса преди,а сега си с по-къса и почна да свириш на китара?![]()
против ....бляккккк
ооо категорично против!на мен лично винаги ми става адски странно като видя някое такова момче
![]()
В десетката. Подкрепям напълно!Първоначално написано от KumchoValcho
Аз съм абсолютно ПРОТИВ.
Само ако му отива и ако я поддържа. Има момчета, които изглеждат страхотно с дълга коса, обаче в това влиза и да се къпят редовно.Като видя някой с мазна дълга коса и ми става супер гнусно. А пък тея със шнолките, диадемките, и всякакви ластичета и така нататък ми бъркат в здравето.
Не знам, зависи от човека.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Определено съм против ... мн ми е противна тая история с дългите коси при момчетата![]()
аз съм твърдо против!![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
твърдо против...изглежда нелепо е в моето съзнание
... ее разбира се като изключим лоренцо ламас... като малка мнг гледах ренегат и мнг го харесвах, но сега вижданията ми са се променили...
![]()
Според мен е важно човек сам да се харесва ,а не толкова ,че другите да го харесват.Пък и всеки сам си избира стила : )
ами аз съм за![]()
Просто аз
ПРОТИВ![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ЗААА
но си зависи и от момчето..
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
зависи колко дълга е косата как му седи , отива ли муу.. от много неща.. принципно ако му отива да !!
бил съм и с много дълга, сега съм почти без... същия хуй
пс: само дето войнишката коса е много по-удобна и не изисква никаква грижа...=> имам повече време за развитие на изтънчената си личност