Първоначално написано от 
H8_mE

Здравейте на всички!
Аз също имам сколиоза,откриха ми я миналата година февруари месец.От около 6 години се оплаквах,че ме боли много едното рамо,а личният ми лекар ми казваше "Да не си стара баба,че ще те боли!" и не ми правеше никакви прегледи.По-късно започна и гърбът да ме боли адски много,но аз си го обяснявах от ученическата раница.И миналата година се преместих при нов лекар,на който казах,че ме боли гъбът и усещам,че ми е изкривен и съм забелязала на една снимка,че едното рамо ми е по-надолу от другото.Тогава ми направи преглед и ми каза,че имам сколиоза.Тогава обаче се наложи да ме оперират и не можех да започна упражненията.Около 6 месеца след откриването отидох на снимка и се оказа,че ми е изкривен и на двете страни.В горната част е на дясно,а в долната на ляво.Отидох да правя ЛФК ,но беше само няколко дни и се опитах максимално да запомня упражненията,но запомних само няколко.Бяха предимно с пръчка и в легнало положение,както и  няколко,които бяха на шведската стена.
Вие другите,които сте ходили на ЛФК ,какви ви бяха упражненията?Ако може да ме подсетите за някое ще е много добре.Благодаря ви!