- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Промяна на визията на косата-къдрин.
Привет на всички. От няколко дена съм се навила да променя визията на косата си и съм решила да направя нещо нова. Наскоро гледах клипове на Люси Дяконова и нейната прическа адски много ми допада. Много готино къдраво. Много искам да направя косата си като нейната. Разбрах, че за целта трябва да си я направя с къдрин. Та, въпросът ми е къдрина как действа, има ли някакви странични ефекти?
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Къдрина е възможно най-вредното нещо за косата.Остави преси, лакове, топирвания и т.н КЪДРИНА буквално ще ти я съсипе.Горещо ти препоръчвам да не подлагаш косата си на това.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
и на мен много ми се ще да си я направя с къдрин косата.
адски права ми е, а ми се иска по - къдарва..![]()
![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Недей!!!
адски вредно е...
една позната отиде да се къдри и се върна подстригана къъъъсо,ама късо!
изгорили и косата.
е,такива фрапиращи последици рядко,но пак е супер вредно.после е адски трудно да я възстановиш,а ако не попаднеш на Фризьор...
абе,недей по-добреима и други начини!и аз много искам трайно изправяне /противоположно на къдренето,но точно толкова вредно/ , обаче не си струва,ако после косата ми ще е като метла.
Не прави тази грешка да си погубиш за едното нищо косата. Повярвай ми ще съжалиш и ще ти омръзне много бързо . По добре ще е ако си я къдриш с парцали или с хартийки получава се почти същото .
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
Точно.Можеш да си я къдриш с маша,работи глупости ала-бала..ноо просто забрави за къдрин.Ще си съсипеш косата.Първоначално написано от hoSTagE__
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Позволявам си да отговоря аз.Първоначално написано от magicfairy
Пак по същия начин-с химия.Виждала съм на Лореал Професионел такива продукти.Но трайното изправяне е също толкова пагубно за косата,колкото и къдренето с къдрин.Това са много силни продукти и увреждат косъма в дълбочина.Не си струва.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ах ужасно искам да имам права коса, а ми писна само да се изправям и след 15 минс навън да съм вече къдрава, но не си заслужава както казахте да си съсипя косата.![]()
вредно еее...![]()
Просто аз
едно,че е вредно друго,че бързо ще ти омръзне и ще съжаляваш..но вcе пак ти си преценяваш
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Много е вредно..Ще си съсипеш косата - по-добре не прави тази грешка..Но все пак ти решаваш![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ще ти опада значително количество от косата.. недей да правиш такава грешка!!!
А момичета - какво мислите за студеното къдрене..??
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
аз съм си изправяла трайно само бри/етона и наистина съсипва, добре..че беше само той, беше станал на нищо, но поне бързо пораснаПървоначално написано от magicfairy
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
къдрина попринцип се слага на мазни коси защото изсушава косъма.и всъщност не е замо за един месец а година че може и повече но наистина при мазните коси има ефект
Значи да изключа тоя варянт на изправяне..Първоначално написано от mynichka
![]()
^ако искаш после да нямаш косаняма смисъл да го правиш, сега есента и зимата е гадно, косата се къдри от влагата...но 100 пъти по- добре от трайо изправяне
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Накъдрих си косата и изключително съм доволна! Попаднах на фризьор, който си знае работата. Страхотно изглежда косата ми..реших и го направих..С определената козметика всичко е възможно..Може да съжалявам някой ден, но не днес и не сега.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
sexy_baby_originale пусни снимки на косата ти, моля те.Много ми е интересно как е станалоАко си съгласна де.
![]()