.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Само хуя ми умира

за него не гарантирам
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Чупи и главата с камИк

Град
    Cazzaniga
    Малко като онази реклама " Сори мило, играят мойте " Шегата на страна ! Според мен или си е хванал любовница или го тормози нещо сериозно и не може да се отпусне което е доста лош вариант ... за метод не мога да ти помогна тъй като аз съм доста по-млад от теб и ми е неудобно но и от горе-долу скоро време водя полов живот и немога да си представя, че ще ми омръзне !?!
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Говорете. Знам, че не му е особено приятно, когато го караш да разговаряте за такива неща, но това определено е единствения начин. Всеки човек има лоши периоди, а и в крайна сметка с времето връзката се променя. Не може да искаш всичко да е така безгрижно като преди 5 години, когато сте били в началото на връзката си.
    Ежедневието е гадно нещо, смазва и променя хората, особено ако им се дадат. Нищо чудно наистина да е уморен или нещо да го мъчи. И в такива моменти не му е до секс. Да, на теб може да ти действа отпускащо, но на него може би не. И все пак, говорете.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

при мен се увеличава с всеки път ;D

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    при мъжете умира към педесетака
    GTA Stunting

Според мен трябва да си полипсвате малко ...Не се виждайте няколко дни ,не се чувайте много по телефона ...или просто се опитай да го накараш да ревнува ...знам ли и аз ....
    Да обичаш значи да страдаш!

Нищу не разбирате уе....

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Естествено че зависи от човека но средно към 60 те ... а ся с новите технологии трибестанче това уновааа има рекордчета пък тез които незнаят едно бандажче и детото отново накрак

За мен е малко странно,че търсиш съвет в тийн сайт,но това няма значение всъщност. 5 години е много време и малко или много с времето се е изгубила тръпката,истината е че всеки мъж има нужда от секс и мисли за тва,а ако не го иска мисля,че има нещо гнило. Но щом си сигурна,че няма друга,може би просто си му омръзнала вече колкото и нетактично да се изразявам. Освен да пробваш по всеки един възможен начин да събудиш отново интереса му,има много яки костюмчета в секс шоповете,стрийптиз както вече казаха,не го води на кънки отидете на кино и му направи свирка в киното,нещо по шантаво..
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

дсасд

вече не е истински мъж тва е

Цитирай Първоначално написано от bossychick
    Освен да пробваш по всеки един възможен начин да събудиш отново интереса му,има много яки костюмчета в секс шоповете,стрийптиз както вече казаха,не го води на кънки отидете на кино и му направи свирка в киното,нещо по шантаво..
    С тая богата фантазия ще накараш и Хю Хефнър да забрави за другите...

Град
    ;D Krastavec ;D
    Ako na vseki put qdesh лютеница Тодорка moje i da ti omruzne

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    не мисля
    Ми като не мислиш що пишеш ?
    Той да не е на 16 та да ходи 24/7 надървен бе ? В продължение на 5 години да го правиш всеки ден по няколко пъти на ден, абе става малко скука ... То не може да ядеш едно и също всеки ден и да не ти втръсне... Ми може би ви е време за малко почивка от секса Направете една пауза нищо няма да ви коства А пък и ако наистина е смачкан то работа не е токутака да става всичко както е било преди 2-3-4 години... Проблеми, задължения, учене и всякаквите такива неща оказват влияние... Недей го притиска просто го остави на спокойствие и го съблазнявай повечко Някой каза по-горе - костюмче, стриптийз, почнете да правите шантави неща на шантави места Абе с 2 думи - разнообразете секса !
    De-Phazz - Anchorless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си