- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Желанието за секс умира ли с времето???
за него не гарантирам![]()
Първоначално написано от ubuntureload
Малко като онази реклама " Сори мило, играят мойте "Шегата на страна ! Според мен или си е хванал любовница или го тормози нещо сериозно и не може да се отпусне
което е доста лош вариант ... за метод не мога да ти помогна тъй като аз съм доста по-млад от теб и ми е неудобно но и от горе-долу скоро време водя полов живот и немога да си представя, че ще ми омръзне !?!
![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Говорете. Знам, че не му е особено приятно, когато го караш да разговаряте за такива неща, но това определено е единствения начин. Всеки човек има лоши периоди, а и в крайна сметка с времето връзката се променя. Не може да искаш всичко да е така безгрижно като преди 5 години, когато сте били в началото на връзката си.
Ежедневието е гадно нещо, смазва и променя хората, особено ако им се дадат. Нищо чудно наистина да е уморен или нещо да го мъчи. И в такива моменти не му е до секс. Да, на теб може да ти действа отпускащо, но на него може би не. И все пак, говорете.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
при мен се увеличава с всеки път ;D
при мъжете умира към педесетака
GTA Stunting
Според мен трябва да си полипсвате малко ...Не се виждайте няколко дни ,не се чувайте много по телефона ...или просто се опитай да го накараш да ревнува ...знам ли и аз ....
Да обичаш значи да страдаш!
Нищу не разбирате уе....![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Естествено че зависи от човека но средно към 60 те ... а ся с новите технологии трибестанче това уновааа има рекордчетапък тез които незнаят едно бандажче и детото отново накрак
![]()
За мен е малко странно,че търсиш съвет в тийн сайт,но това няма значение всъщност. 5 години е много време и малко или много с времето се е изгубила тръпката,истината е че всеки мъж има нужда от секс и мисли за тва,а ако не го иска мисля,че има нещо гнило. Но щом си сигурна,че няма друга,може би просто си му омръзнала вече колкото и нетактично да се изразявам. Освен да пробваш по всеки един възможен начин да събудиш отново интереса му,има много яки костюмчета в секс шоповете,стрийптиз както вече казаха,не го води на кънки отидете на кино и му направи свирка в киното,нещо по шантаво..![]()
![]()
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
вече не е истински мъж тва е![]()
![]()
![]()
С тая богата фантазия ще накараш и Хю Хефнър да забрави за другите...Първоначално написано от bossychick
Ako na vseki put qdesh лютеница Тодорка moje i da ti omruzne![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Ми като не мислиш що пишеш ?Първоначално написано от Neopitom3na
Той да не е на 16 та да ходи 24/7 надървен бе ? В продължение на 5 години да го правиш всеки ден по няколко пъти на ден, абе става малко скука ... То не може да ядеш едно и също всеки ден и да не ти втръсне... Ми може би ви е време за малко почивка от сексаНаправете една пауза нищо няма да ви коства
А пък и ако наистина е смачкан то работа не е токутака да става всичко както е било преди 2-3-4 години... Проблеми, задължения, учене и всякаквите такива неща оказват влияние... Недей го притиска просто го остави на спокойствие и го съблазнявай повечко
![]()
Някой каза по-горе - костюмче, стриптийз, почнете да правите шантави неща на шантави места
Абе с 2 думи - разнообразете секса !
De-Phazz - Anchorless