- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това шибано, гадно разстояние ;/
Наистина сте жалки с темите си . Тъпи лигли...
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Уникална тема просто![]()
кЪтинар,патрон,сейв...Първоначално написано от afkforlife
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
МмМмМнооооОго интересна тема....
П.П Написах "МмМмМнооооОго" за да не ме баннат от двусрични мнениея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Пусна много емотки изгорел сиПървоначално написано от stupid0boy
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Усещам как силата те е напусналаПървоначално написано от haritov
![]()
Мамка му отивам да се хвърля от мазето... дано да умра![]()
![]()
![]()
It's too late...
Първоначално написано от Lyubeto
![]()
![]()
![]()
и тебе не съм те питала ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Най - малко от тебе ще искам разрешение къде и какво да пиша . Не си интересна с инфантилното си поведение . Порастни .
Ае хора кво сте се спекли ... Баси хората като Хилари и нейната яка приятелка... искат да вмъкнат разнообразие... искат малко ддз Хумор ... вие баси...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Като порастна ситгам 20смПървоначално написано от Lyubeto
![]()
Ненужна показност... Не е интересна на здраво мислещите хора...Първоначално написано от stupid0boy
За "разнообразието" , "хумора" и останалите все такива "интересни за всички теми" си има един специален раздел . Нека си пишат там колкото искат и никой няма да ги безпокои .Омръзна ми от малоумни теми.
А вие в правото на какви си позволявате,да ни четете конско?
ТУК в тази тема аз и Priceless решаваме!!!Първоначално написано от Lyubeto
![]()
Не се правя на интересна така или иначе ..![]()
![]()
Решила е тук да я пусне и точка .. ти не можеш да й кажеш къде какво да пуска като тема .. а за "Кофата" си има причини да не я пусне там, които няма да схванеш .. а за това, че никой няма да ни безпокои .. тиии влизала ли си там а ???Първоначално написано от Lyubeto
И на мен ми омръзна от злобари и умствено изостанали (не визирам теб) ама ШАНС ..
![]()
Priceless .. <3
кво конско??? Т'ва е сл0ooOoOoooOонско![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Защото си има раздел кофа...Ако направя тема ,която не е за този раздел някой няма да ме търпи .Така че , това се отнася и за все друг ... Peace FoolSПървоначално написано от haritov
![]()
Ае ти що не ми прихапиш ... да не бъда груб![]()
![]()
It's too late...
Боли ме фара какво мислишПървоначално написано от afkforlife
ъмм и на теб ще задам същия въпрос като на госпожицата .. ти влизал ли си в раздел "Кофата", че да знаеш там какво е ??!?!Първоначално написано от afkforlife
![]()
защо говорите без да знаете ?!?![]()
Priceless .. <3
Тогава що пишеш в темата?Първоначално написано от afkforlife
Дам.Влизал съмПървоначално написано от Hilary_
и мисля ,че там е правилното място за вашата тема ....НО въпреки ,че не съм съгласен с вашите мнения ги уважавам ( е повечето де
)
Що като се обичате толкоз не вземете пушката оп у гората и ще сте заедно завинаги горе...ама кой да мисли![]()