- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това шибано, гадно разстояние ;/
Ще го обесня подробно!Първоначално написано от afkforlife
Тук си от нз си колко малко време и вече се правиш на модератор...
Като не ти харесва темата недей я четя!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Смисъл???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Вие у любов сте сдухани кебапчета с кеПчуп
ние у кофото сме сдухани банани с бело
абе вие не разбрахте ли, че не ви е позволено да злобеете ..Първоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
![]()
особено ти .. отивай си в "Кофата" ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Генкстърии спрете, че почвам да се плаша да не вадите сабиите и да се стреляте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Да ми го напишат еди кой си ред,правилник и тогава ще отида.Да го пише като закон?Първоначално написано от Hilary_
Не,тогава не се бъркай и както казах пушката,ножа или квото имате и айде ангели и дяволи..
Не се правя на модератор ,а си изказвам мнението.. и явно си доста самовлюбен и не можеш да приемаш чуждото...Първоначално написано от haritov
А и няма значение от колко време съм във форума... ти да не си постигнал нещо значимо в живота като имаш 1000 коментара![]()
Първоначално написано от afkforlife
ЦитАтТтТтТтТ !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
минава ми централн оза закони драга .. тази тема е МОЯ и на Лилинк0 и нямаш право да сереш в нея ясно ли ти е .. ?!? Като не ти харесва напусни темата ..Първоначално написано от GracelessIsDumb
много ама изключително слабо ме вълнува твоето мнение .. знаеш къде можеш да си го сложиш!!!![]()
Priceless .. <3
не не знамПървоначално написано от Hilary_
Би ли ми обяснила,понеже главата ми не побира толкова мн инфо
Да самовлюбен съм! Представи си,че си на трибуна пред много хора(туко що си излязъл)Първоначално написано от afkforlife
И като започнеш да се ерчиш на тези преди тем,всичко ще започнат да те целят с домати!
Само идиот не би ме разбрал
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
няма смисъл ..Първоначално написано от GracelessIsDumb
Priceless .. <3
Иве да ги оставим да си говорят самиПървоначално написано от Hilary_
![]()
Лесно се отказваш,не ставаш ДилъриПървоначално написано от Hilary_
лесно е да си глупав .. не ставаш госпожице ..Първоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
Priceless .. <3
Хора осъзнайте се... влюбвате се в шибаното форумче.... малеееейййййййййй какво станало то... всички се карат коя тема за каде е... само спамитеееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко емотиконки xDDD
It's too late...
И като започнеш да се ерчиш на тези преди тем,всичко ще започнат да те целят с домати!
Много си ерудиран и пишеш на прекалено интелектуално извисено ниво .Не мога да те разбера ... Sorry ама тук си признавам ,че аз съм глупака![]()
![]()
![]()
![]()
то от родителите идваПървоначално написано от afkforlife
Уникален просто ама правописните грешки с израза ли идват , или не съм запознат с Шопското културно наследствоПървоначално написано от haritov
![]()
Е че какво за Шопското?Първоначално написано от afkforlife
Първоначално написано от haritov
Честито !Прекалено слабоумен си.Няма как да те изтърпя и минута повече.. Лека и със здраве
![]()
Кой го казва...![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Първоначално написано от afkforlife
нека силата бъде с теб
А ти за какво се месиш... Мнението ти не означава нищо, дори и за хората ,които защитавашПървоначално написано от stupid0boy
![]()