- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това шибано, гадно разстояние ;/
На тебе кой 9 ти см значи нещо?Първоначално написано от afkforlife
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти що не ме цункаш по дупето? Защитавам всички с чуство за хумор.... Това че си тъп касапин аз кво да напрая?![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Първоначално написано от haritov
Това подигравка или намек беше?
It's too late...
Попръжните ,който хвърляш срещу мен те правят особено смешен...Хайде да ми разтълкуваш "тъп касапин"Първоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
![]()
Танцува ми се право хоро
Първоначално написано от afkforlife
Да ти приличам на тълковен речник?
Тъп? ???
Касапин???
Има ги по книжарниците дали 5 лева струват
It's too late...
още се чудя защо се занимавам с прости хораае лай си там
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лая в посоката на вятъра
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Сериозно ме изумявашПървоначално написано от stupid0boy
Защо според теб съм "тъп касапин "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ха хахахахах де да та знам къв си... ама си късапин определено
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Според мен и ебахти сита.Усещам тъмната страна в теб!Първоначално написано от afkforlife
Да ти дам ли линк .. да си изтеглиш скайпа![]()
Аз ли? Скайп имам спокис![]()
It's too late...
Гениална логика АйнщайнПървоначално написано от stupid0boy
... Принципно сам ли измисли ,че съм касапин или ,някой е трябвало да ти помогне...
ти 15г имаш ли ги?Първоначално написано от afkforlife
Автора на тематаПървоначално написано от stupid0boy
Принципно и повече имам ... Ти на колко си ?Първоначално написано от haritov
![]()
900гПървоначално написано от afkforlife
Ама лъжа,че съм на 19г?
Предполагам ,че и със силата в impulse.bg боравишш .Ахам ! Ето защо не се разбирамеПървоначално написано от haritov
![]()
Е това беше от мен....
When we started this conversation i was but to learn , not i am the master
P.S. Всички от импулс за жалки ...
Първоначално написано от afkforlife
иди на 4ти километър да поживееш малко там
срещаш извънземно и то ти казва "всички извънземни лъжат"... ко прайм?!
Иначе, афк, откъде го избара тоя разваления английски, бе, брато?!![]()
7 страници тая малоумна тема?!
Модератори няма ли ?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мда.Първоначално написано от Violenza
Интересното е, че всички дето пишат тук, особено тези дето са я създали, са мноооого против излишния спам по темите...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
+1 пък сте много и разбиращиПървоначално написано от Lyubeto
![]()
Абе кво сте ми направили темата бе, дебилни същества такива ? о.О
LadyDi, аз НИКОГА ама абсолютно НИКОГА не съм казвала нищо за излишния спам по темите. Даже доста често съм се включвала, когато ми е интересно, естествено.
bloodymirror Никога не съм имала претенции за много разбираща. И не знам как го реши. Трай си.
А за другите (не си направих труда да ви копирам никовете, домързя ме) ще си правя каквото и както си искам. Такава ъмм .. как беше .. "лигава" тема пускам точно за ВТОРИ път, така че не виждам кво сте се разпискали всички.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!