- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това шибано, гадно разстояние ;/
да против спама съм, но там където наистина няма нужда и темите си заслужават .. тук не съм спамила!!! А тия дету са я оакали да ми ГО ядът .. оборотните също да си траят щоту вече ми писна да злобеете без причина просто, защото си нямате друга раута .. колко пъти да повторя да НЕ пишете като не ви харесва .. издухвайтеееее ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Охх леле ХитлерПървоначално написано от Hilary_
ОМГ и по - тъпи и по - лигави сте отколкото очаквах . Никой не злобее, нарушавате правилата . Има други средства за комуникация където можете да изразявате любовта си свободно наричат се skype, msn и така нататък . Тука няма харесва и не харесва - има си правила . Като не ги спазвате проблема си е ваш и нямате право да се оплаквате като ви осират темата и то с право .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Някой да се оплаква? Стига сте говорили наизуст. Дразните.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ахьхха и от кога е забранено да се пускат теми за любов в раздел "Любов"?!? Т'ва, че решавате, че темата е ебавка слабо ме вълнува ..Първоначално написано от Lyubeto
![]()
Никъде не пише, че не може да се изразява щастие, любов тук .. ти НЕ можеш да кажеш къде да си го казваме и къде не .. искала е тук и го е направила .. какъв ти е проблема?!? Ии тук (в тази тема) има харесва и не харесва .. и имам право да се оплаквам ..
![]()
![]()
п.с. не съм те питала какви сме .. ии понеже явно не ви се набива в погледите .. като не ти харесва напусни темата ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
тцтц....
Всичките умници ще си вземете почивка ако продължавате така.