.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Мега фен Аватара на Hilary_
    да против спама съм, но там където наистина няма нужда и темите си заслужават .. тук не съм спамила!!! А тия дету са я оакали да ми ГО ядът .. оборотните също да си траят щоту вече ми писна да злобеете без причина просто, защото си нямате друга раута .. колко пъти да повторя да НЕ пишете като не ви харесва .. издухвайтеееее ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    да против спама съм, но там където наистина няма нужда и темите си заслужават .. тук не съм спамила!!! А тия дету са я оакали да ми ГО ядът .. оборотните също да си траят щоту вече ми писна да злобеете без причина просто, защото си нямате друга раута .. колко пъти да повторя да НЕ пишете като не ви харесва .. издухвайтеееее ...
    Охх леле Хитлер

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    ОМГ и по - тъпи и по - лигави сте отколкото очаквах . Никой не злобее, нарушавате правилата . Има други средства за комуникация където можете да изразявате любовта си свободно наричат се skype, msn и така нататък . Тука няма харесва и не харесва - има си правила . Като не ги спазвате проблема си е ваш и нямате право да се оплаквате като ви осират темата и то с право .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Някой да се оплаква? Стига сте говорили наизуст. Дразните.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    ОМГ и по - тъпи и по - лигави сте отколкото очаквах . Никой не злобее, нарушавате правилата . Има други средства за комуникация където можете да изразявате любовта си свободно наричат се skype, msn и така нататък . Тука няма харесва и не харесва - има си правила . Като не ги спазвате проблема си е ваш и нямате право да се оплаквате като ви осират темата и то с право .
    ахьхха и от кога е забранено да се пускат теми за любов в раздел "Любов"?!? Т'ва, че решавате, че темата е ебавка слабо ме вълнува .. Никъде не пише, че не може да се изразява щастие, любов тук .. ти НЕ можеш да кажеш къде да си го казваме и къде не .. искала е тук и го е направила .. какъв ти е проблема?!? Ии тук (в тази тема) има харесва и не харесва .. и имам право да се оплаквам ..

п.с. не съм те питала какви сме .. ии понеже явно не ви се набива в погледите .. като не ти харесва напусни темата ..

Супер фен
    тцтц....

Всичките умници ще си вземете почивка ако продължавате така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си