- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
тъпия си мозък убива...Първоначално написано от Hilary_
Станислава
А как си представяш дете да гледа дете? Защо трябва да го наказва за това, че тя самата не може да носи отговорност за действията си?Първоначално написано от Pesenta
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да,много е вярно е това.На мен майка ми също ми каза,че е правила аборт,но какво от това?Първоначално написано от BePoHuKa
С всеки изминал ден се убеждавам колко малоумен си след като многократно ти повторих да не се занимаваш с мен ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Ебаси ебаси не е честно спрямо теб ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^
яд ме е,че ТИ не можеш да разбереш нищо.Не гледай себе си,виж другите хора.
![]()
Станислава
минава ми централно дали те е яТ или не ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Priceless .. <3
мм не ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
в ляво щоту ми е кеф ..
![]()
п.с. аее спри се, че жената ше се кара ..Ебаси къф си начи .. засрами се малкооо беее ..
![]()
![]()
Priceless .. <3
язи съм от село. Та странично ли го караш все?
Станислава
Първоначално написано от t0d1t0
.................................................. ................................
"мамицата ти"
Т'ва, че си от село не ми пречи да те превъзпитам ии малко срам да имаш от самия себе си .. чее малко ти липсва ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Лошото е, че аз мога само да те храня от тука .. а ако не се спреш може и да те набият ..
![]()
![]()
(ебаси кефа ще е ..
) ..
Иначе да .. винаги минават покрай мен без централното място!!!![]()
Тоо е неприкосновено!!!![]()
(не че те интересува .. ;д )
п.с. аее излизам, чее тука ше ми се карат, че пак закъснявам .. пък и стига си осирал темата .. ету и тука тряя се засрамиш ..![]()
![]()
Priceless .. <3
a ти к'во правишПървоначално написано от Hilary_
сякъш и ти не я осираш....![]()
ех мечти мечти. Искаш да си ми единствената нали?Лошото е, че аз мога само да те храня от тука .. а ако не се спреш може и да те набият .. Embarassed Razz Razz (ебаси кефа ще е .. Laughing ) ..Е ми не стааа тоя номер.
![]()
Станислава
споко уе... В почивка сиПървоначално написано от Passi0n
![]()
Станислава
Passi0n: оооо аайде да не ме нападаш и намесваш в личните ви скандали .. не ям момченца по интернет спокойно и твоето не прави изключение ..Всичко е на ебавка ..
![]()
Priceless .. <3
а извинявай много ама точно това правите в момента....![]()
осирате темата.
Темата така и така е усрана. К'во да правим... Да сложат 1 кефнеф тука бе.![]()
Hilari ние с нея винаги сме така... Лудницата не иска да я приеме.![]()
Станислава
Passi0n Как не ние срам да я осираме лелеее тря да се линчувам ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
Priceless .. <3
Извинявайте че не писах доста време,но нямах интернет. Утре ще правя аборт и много ме е страх...Благодаря на всички за подкрепата и съветите.Дано всичко мине гладко,без усложнения.Още веднъж благодаря!
Да нямаш тръни отдолу та сте го скъсали бре ..вах и некадърниците. Малка си да ти го набия, що се ебеш ?! После бремнна била. Сега изяде големия чепДа ти е хубаво
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Кажии на ваще..
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите