- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
1 огромна грешкаа .. да постнеш тема тука никой неможе да ти помогне освен ваще![]()
И все още ги има тези индивиди.. поне да беше прочел 2-3 коментара над твоя момичето е казало, че отива да прави аборт, вие още не сте разбрали, че е казала на технитеПървоначално написано от yYniiKaLnAa
Много се ядосвам някой като не знае, но за да стане мега фен, решава да напише нещо
![]()
Случайно да виждаш че момичето прави глрешка СЛЕД грешка ... че да наблягаш на това което си мислиш че не съм (за себе си) видял ?
Да роди ли очакваш случайно?? Ако твоето гадже беше на 15, а ти на 16, на дали щеше да си толкова корав.Първоначално написано от DarkBass
![]()
Това мнение към мен ли е отправено?Първоначално написано от DarkBass
![]()
убиха бебенцето![]()
не наистина тъпо е![]()
GTA Stunting
не казвам да роди .. естествено чее е малка за такива неща .. идеята е да направии тва което иска така и ще стане просто трябва техните да са зад нея .. защото тоя момент... ее адски труден ии няма ли подкрепа може да рухне
а как си представяш дете на 15 да прави секс ???Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
ти и приятелката ти на колко сте бе ?! 17-18 и 16 нали?Първоначално написано от Pesenta
Станислава
Изправя ми се косата, като чета редовно теми от сорта "Бременна ли съм?", "Може ли да се забременее така?", "На 18 съм и имам резултат ПАП 3Б- какво да правя? Правилно ли е това лечение?"Първоначално написано от Pesenta
ама като са кухи и не мислят за последиците от действията си, нека поне не наказват още /поне/ 1 същество за това, че между ушите им цари космически вакуум.
В други теми по друго време съм писала, че секс трябва да започнеш да правиш, след като навършиш 18, защото, както в тази ситуация- става мазало. Не може още задника и носа си да избърше самостоятелно, а тръгнала секс да прави. Като не могат да носят отговорност за своите действия и не могат да се справят с последиците, да играят на криеница, стражари и апаши и да стискат 1 аспирин между краката! Досега не съм чула някой да е умрял от въздържание!
P. S. Това е лирическо отклонение вследствие провокацията на Pesenta.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
миличка тук има теми, които не са ебавка и понякога хората наистина разчитат на нас за съвет. Незнам от колко време си във форума, но си личи че неможеш да различиш темата-ебавка от сериозната темаПървоначално написано от vesito0
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Да бе ... много кофти има 1 сериозна тема на 1001 несериозниПървоначално написано от olive_oil
и всеки ругае
Да еба боклуците ви, момичето има нужда от помощ вие си правите
гавра с нея ! Малоумници заспали !
За такива като вас - БАН !
/* До авторката: БРАВО ! Много смело си постъпила като си казала
на ваще !
После кажи как е минало всичко, за да знаят какво ги чака
всички, които правят секс и незнаят какви могат да бъдат последствията от него![]()
аз пък като те гледам теб ти не,че не си на 15-16.. ама иначе голяма компетенция удряш..Първоначално написано от Pesenta
има ли значение на колко е.. аз също съм започнала да правя секс на 15 години.. и не съм умряла.. просто бях (и съм) доста разумна и такива издънки не съм имала.
Тва,че не са се опазили с нейния приятел.. не е виновна само тя.. (той на колко да е 17-18??? ,че той като е по голям да не би да има по малка вина от нея).
И аз се чудя сигурно го раздавам много ХАРД !!!Първоначално написано от acer666
Обичайте се ;]]
и ся до къв извод се стигна?![]()
Момичето е направило аборт днес.Първоначално написано от CrAzYyYy
![]()
Ето как^Първоначално написано от suniii
![]()
ПО хубаво да направи аборт на тая възраст ако тръгне да разжда е малко рисково и за нея, може да умре при раждането.Казваш на гаджето да дава лева щото той е направил белята и да ходиш да правиш аборт колко е то 150-200 лв.Като ти се е скъсал презерватива що неси взела ескапел на другия ден или веднага или гаджето ти изобщо не му пука и не му се дават 30 лв за ескапел.Който е направил белята в случая момчето трябва да понесе отговорност и сега да плаща за аборта като не му са се двали 30 лв преди туй.
Първоначално написано от beretta92sd
ЗА 1037107340174017049104109471 ПЪТ: МОМИЧЕТО Е НАПРАВИЛО АБОРТ! КАКВО ТОЛКОВА ТРУДНО ИМА ДА ПРОЧЕТЕШ ПОСЛЕДНИЯ КОМЕНТАР НАД ТВОЯ?![]()
ох,незнам кво да кажа докато четох ми стана много гадно
Дано никой да не изпада в такава ситуация.
![]()
аз сЪщ0 мiсля ч3 3 наi-правiлн0 да каж3ш на р0дiт3лiт3 сi к0лк0т0 с3 м0ж3 по-ск0р0.д0к0лк0т0 знам л3гал3н аб0рт м0ж3 да с3 направi сан0 д0 10 с3дмiца iнач3 става 0пасно![]()
такач3 п0бЪрзаi.
![]()