.
Затворена тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 321
    1 огромна грешкаа .. да постнеш тема тука никой неможе да ти помогне освен ваще

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
    Кажии на ваще..
    И все още ги има тези индивиди.. поне да беше прочел 2-3 коментара над твоя момичето е казало, че отива да прави аборт, вие още не сте разбрали, че е казала на техните Много се ядосвам някой като не знае, но за да стане мега фен, решава да напише нещо

Случайно да виждаш че момичето прави глрешка СЛЕД грешка ... че да наблягаш на това което си мислиш че не съм (за себе си) видял ?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkBass
    Случайно да виждаш че момичето прави глрешка СЛЕД грешка ... че да наблягаш на това което си мислиш че не съм (за себе си) видял ?
    Да роди ли очакваш случайно?? Ако твоето гадже беше на 15, а ти на 16, на дали щеше да си толкова корав.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от DarkBass
    Това мнение към мен ли е отправено?

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    убиха бебенцето

не наистина тъпо е
    GTA Stunting

не казвам да роди .. естествено чее е малка за такива неща .. идеята е да направии тва което иска така и ще стане просто трябва техните да са зад нея .. защото тоя момент... ее адски труден ии няма ли подкрепа може да рухне

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Няма ли да ти тежи на съвестта това че си убила човек ? живо същество ... задръж го ... ще пропуснеш една година ... голяма рбота как един ден ще кажеш на "потенциалното" ти дете че е имало братче или сестриче ... момиче опичай си акъла .... а на бащата му разбий устата ... неграмотник как казваше един съфорумник да спукаш презерватив е се 1 дъниш кратуна ... не става лесно ...
    А как си представяш дете да гледа дете? Защо трябва да го наказва за това, че тя самата не може да носи отговорност за действията си?
    а как си представяш дете на 15 да прави секс ???
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Няма ли да ти тежи на съвестта това че си убила човек ? живо същество ... задръж го ... ще пропуснеш една година ... голяма рбота как един ден ще кажеш на "потенциалното" ти дете че е имало братче или сестриче ... момиче опичай си акъла .... а на бащата му разбий устата ... неграмотник как казваше един съфорумник да спукаш презерватив е се 1 дъниш кратуна ... не става лесно ...
    А как си представяш дете да гледа дете? Защо трябва да го наказва за това, че тя самата не може да носи отговорност за действията си?
    ти и приятелката ти на колко сте бе ?! 17-18 и 16 нали?
    Станислава

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Изправя ми се косата, като чета редовно теми от сорта "Бременна ли съм?", "Може ли да се забременее така?", "На 18 съм и имам резултат ПАП 3Б- какво да правя? Правилно ли е това лечение?"
    ама като са кухи и не мислят за последиците от действията си, нека поне не наказват още /поне/ 1 същество за това, че между ушите им цари космически вакуум.
    В други теми по друго време съм писала, че секс трябва да започнеш да правиш, след като навършиш 18, защото, както в тази ситуация- става мазало. Не може още задника и носа си да избърше самостоятелно, а тръгнала секс да прави. Като не могат да носят отговорност за своите действия и не могат да се справят с последиците, да играят на криеница, стражари и апаши и да стискат 1 аспирин между краката! Досега не съм чула някой да е умрял от въздържание!
    P. S. Това е лирическо отклонение вследствие провокацията на Pesenta.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от vesito0
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    хех хора искам да изкажа възмущението си.....егати може ли да пишете такива неща на момичето...сигурно сега е доста притеснена и така на дали и помагате.....замислете се ако на вас ви се случи,никой не е застрахован...тогава пак до такива изказвания ли ще ви е....помислете малко и бъдете по съпричастни...ако ли не не е нужно да се подигравате
    няма да ни е до такива изказваня, нито ще ни е да пишем по форуми за това кво да правим при такъв сериозен проблем (ако наистина не е ебавка темата)
    миличка тук има теми, които не са ебавка и понякога хората наистина разчитат на нас за съвет. Незнам от колко време си във форума, но си личи че неможеш да различиш темата-ебавка от сериозната тема
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    хех хора искам да изкажа възмущението си.....егати може ли да пишете такива неща на момичето...сигурно сега е доста притеснена и така на дали и помагате.....замислете се ако на вас ви се случи,никой не е застрахован...тогава пак до такива изказвания ли ще ви е....помислете малко и бъдете по съпричастни...ако ли не не е нужно да се подигравате
    няма да ни е до такива изказваня, нито ще ни е да пишем по форуми за това кво да правим при такъв сериозен проблем (ако наистина не е ебавка темата)
    миличка тук има теми, които не са ебавка и понякога хората наистина разчитат на нас за съвет. Незнам от колко време си във форума, но си личи че неможеш да различиш темата-ебавка от сериозната тема
    Да бе ... много кофти има 1 сериозна тема на 1001 несериозни
    и всеки ругае
    Да еба боклуците ви, момичето има нужда от помощ вие си правите
    гавра с нея ! Малоумници заспали !
    За такива като вас - БАН !

/* До авторката: БРАВО ! Много смело си постъпила като си казала
    на ваще !
    После кажи как е минало всичко, за да знаят какво ги чака
    всички, които правят секс и незнаят какви могат да бъдат последствията от него

Цитирай Първоначално написано от zero
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil

Тук е момента да кажа
    Да бе ... много кофти има 1 сериозна тема на 1001 несериозни
    и всеки ругае
    Да е** боклуците ви, момичето има нужда от помощ вие си правите
    гавра с нея ! Малоумници заспали !
    За такива като вас - БАН !

/* До авторката: БРАВО ! Много смело си постъпила като си казала
    на ваще !
    После кажи как е минало всичко, за да знаят какво ги чака
    всички, които правят секс и незнаят какви могат да бъдат последствията от него
    \/

Мега фен Аватара на Rofl4e
    аз пък като те гледам теб ти не,че не си на 15-16.. ама иначе голяма компетенция удряш.. има ли значение на колко е.. аз също съм започнала да правя секс на 15 години.. и не съм умряла.. просто бях (и съм) доста разумна и такива издънки не съм имала.

Тва,че не са се опазили с нейния приятел.. не е виновна само тя.. (той на колко да е 17-18??? ,че той като е по голям да не би да има по малка вина от нея).

Цитирай Първоначално написано от acer666
    Честито!

Абе как ги късате тия презервативи немога да разбера?!
    И аз се чудя сигурно го раздавам много ХАРД !!!
    Обичайте се ;]]

и ся до къв извод се стигна?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYyYy
    и ся до къв извод се стигна?
    Момичето е направило аборт днес.

Голям фен
    как разбра? ^

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от suniii
    Извинявайте че не писах доста време,но нямах интернет. Утре ще правя аборт и много ме е страх...Благодаря на всички за подкрепата и съветите.Дано всичко мине гладко,без усложнения.Още веднъж благодаря!
    Ето как^

Голям фен
    Град
    Варна
    ПО хубаво да направи аборт на тая възраст ако тръгне да разжда е малко рисково и за нея, може да умре при раждането.Казваш на гаджето да дава лева щото той е направил белята и да ходиш да правиш аборт колко е то 150-200 лв.Като ти се е скъсал презерватива що неси взела ескапел на другия ден или веднага или гаджето ти изобщо не му пука и не му се дават 30 лв за ескапел.Който е направил белята в случая момчето трябва да понесе отговорност и сега да плаща за аборта като не му са се двали 30 лв преди туй.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    ПО хубаво да направи аборт на тая възраст ако тръгне да разжда е малко рисково и за нея, може да умре при раждането.Казваш на гаджето да дава лева щото той е направил белята и да ходиш да правиш аборт колко е то 150-200 лв.Като ти се е скъсал презерватива що неси взела ескапел на другия ден или веднага или гаджето ти изобщо не му пука и не му се дават 30 лв за ескапел.Който е направил белята в случая момчето трябва да понесе отговорност и сега да плаща за аборта като не му са се двали 30 лв преди туй.

ЗА 1037107340174017049104109471 ПЪТ: МОМИЧЕТО Е НАПРАВИЛО АБОРТ! КАКВО ТОЛКОВА ТРУДНО ИМА ДА ПРОЧЕТЕШ ПОСЛЕДНИЯ КОМЕНТАР НАД ТВОЯ?

^ що мъжа все да е виновен бе?!
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от amk933
    ...
    Станислава

ох,незнам кво да кажа докато четох ми стана много гадно Дано никой да не изпада в такава ситуация.

аз сЪщ0 мiсля ч3 3 наi-правiлн0 да каж3ш на р0дiт3лiт3 сi к0лк0т0 с3 м0ж3 по-ск0р0.д0к0лк0т0 знам л3гал3н аб0рт м0ж3 да с3 направi сан0 д0 10 с3дмiца iнач3 става 0пасно такач3 п0бЪрзаi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си