- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
Първоначално написано от Lettuce
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от viki7uyuu
като прочетеш темата тогава ще пишеш разбрали ве !!!ееееееееее писна ми да пишат някакви малоумни и непрочели темите хора за 99999999999999999999999999999999999999999999999999 999999999999999999 казвам момичето е казало на родителите си!!! вече и писна еееее само за да стане супер фен ,фен или нещо от сорта да пуска някви коментари дето....охх преалено много време ти отделих и на всички малоумници като тебе в тоя форум
![]()
![]()
![]()
ее как мина ?Първоначално написано от suniii
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
@ suniii:
Мога да ти кажа едно голямо браво и евала защото си проявила кураж да кажеш на родителите си. В крайна сметка, всеки прави грешки. И моля ви, замислете се преди да обвинявате. Помислете вие как ще се чувствате, ако бъдете на нейно място.. И какво значи това "аз имам акъл, няма да направя такава грешка"??? Ами ако просто е било писано да се случи на вас?! Айде стига глупости, имали сте били акъл. Вс сме хора - всеки може да го сполети нещо толкова неприятно, колкото това.
Мацка, знам че след аборта няма да ти е до писане във форума, но дано да споделиш как е минало и как се чувстваш сега. Най-искренно ти пожелавам много много късмет. Дано всичко да се оправи.
П.П : надявам се поне 2-3ма да се замислят над това, което написах, че ми дожеля повече за хората, които смятат, че са нещо повече от другите като напишат коментар от типа "въри се гръмни", "да си мислила", отколкото за самата съни.
Наистина се надявам 2012 да е края, че според мен хората сме стигнали до предела на идиотщината си.
Единственото, което ни различава от животните са съвестта и съпричасността към другите. Само дето в много индивиди и двете качества вече липсват.
Най-накрая се всичко свърши добре![]()
Чакаме те отново , липсваш ни и нека да ти е като обица на ухото!!! SAFE SEX !!!
Edit: Намали снимката с револвера че разтягаш всички страници !!!!
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Не е проблема в този с револвера, ами в стелито с 150000000000 деветки, които е написалаПървоначално написано от Pesenta
съжелявамПървоначално написано от amk933
просто се изнервих то бива бива такова нещо ама...
![]()
![]()
а сега го редактирай коментара!!! Не стига,че на оня смешният ламаринен пистолет разтяга страницата,а ми и ти още повече. Дай на Edit и изтрий тея 9киПървоначално написано от stelit0
![]()
Станислава
хах кофти тръпка![]()
мисля че всяка майка би разбрала дъщеря си.. освен това абортите вече са на достъпни цени...само без паника случва се,другия пат като се случи подобно нещо вземи веднага мерки за да не се налага да се стига до тук.
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
аборта вече е направенПървоначално написано от Marrisa
![]()
Много ми е чудно как ги късате тея презервативи ? Аз с флекса не мога да го срежа... Ся като направи аборт има опастност никога повече да няма деца, да има усложнения, проблеми, чудеса... Със здраве от мене и се забавлявайте![]()
Ето до какво води некадърната, необразована, деградирала сегашна "младеж".
De-Phazz - Anchorless
Значи!!! Взимаш един аспирин (да е от по-старите, които се разграждат по-лесно) и си го слагаш между коленете. Стискаш колкото сила имаш и докато се натроши, вече трябва бебето да е изхвръкнало.![]()
Ако темата не е ебавка, отивай право при ваще. Няма смисъл да го криеш, защото все някога ще разберат. Можеш да си избереш по-либералният родител а.к.а. майката. Казваш само на майка ти, пък тя или ще убеди баща ти, или ще те заведе на лекар и няма да му казва. Винаги е по-лесно на майката да разбере, че дъщеря й е сексуално активна. GL!
Спомни си какво ваще обичат за пийване. После им сготвяш една вечеря. Сипваш им по едно питие и казваш "мамо, тате, ще си имате внуче"
ей ма,че сте прости... Бах му майката вижте 2-3 поста по-назад бе... Фак...
Станислава
Повечето са супер коравосърдечни,обаче с право...Тея дето прекарват по повече време във форума или го следят са се нагледали на теми "бременна съм" или "бременна ли съм" и всяка нова тема им се струва вече смешна,защото е поредната ...Първоначално написано от milickata
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Посъветвай се с родителите си !Ако те е срам.. посъветвай се с някой близък - брат, сестра, леля, чичо.. Има едни хапчета, които докторът ти може да ти даде.. щом са минали само 10 дни..
Желая ти успех !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да имат. Момичето е направило аборт.Първоначално написано от dimitar_ak
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не знам, но си мисля че ако наистина беше БРЕМЕННА едва ли щеше да седи просто така и да пише в някакъв форум за да пита някой си как да каже на техните..да каже на родителите си ще е най-лесната част!!!Първоначално написано от suniii
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Хубаво,че е направила,ама за нейната възраст никак не е добре това!!!До колкото знам,вече могат да се правят аборти с така наречения вакум,не знам как става това ,но го мернах някъде и вече е по-безболезнено,така не те изстъргват!!Дано не и повлияе за в бъдеще и да няма деца вече,все пак е на 15 години бахти!!!Като се скъса презерватива защо не взе хапче за спешна контрацепция,ескапел???Друг ия път,ако стане така,веднага хапчето!На мене ми се случи да се скъса и взех ескапел,но не го пий често!!!На 2,3 месеца се пие,даже и това е много,никак не е полезно това хапче!!!Късмет за в бъдеще!!!Първоначално написано от nadeto0405
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
По хубаво да разберат от теб, отколкото да ги викнат 1 ден в болницата и да им кажат "Честито,станахте дядо и баба"...В крайна сметка , те могат да ти помогнат...а след всичко , ще си изтърпиш няколко седмици викане на главата![]()
Първоначално написано от mish0
Четене с разбиране? ВТФ!?![]()