.
Затворена тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 321
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Цитирай Първоначално написано от viki7uyuu
    аз сЪщ0 мiсля ч3 3 наi-правiлн0 да каж3ш на р0дiт3лiт3 сi к0лк0т0 с3 м0ж3 по-ск0р0.д0к0лк0т0 знам л3гал3н аб0рт м0ж3 да с3 направi сан0 д0 10 с3дмiца iнач3 става 0пасно такач3 п0бЪрзаi.

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от viki7uyuu
    аз сЪщ0 мiсля ч3 3 наi-правiлн0 да каж3ш на р0дiт3лiт3 сi к0лк0т0 с3 м0ж3 по-ск0р0.д0к0лк0т0 знам л3гал3н аб0рт м0ж3 да с3 направi сан0 д0 10 с3дмiца iнач3 става 0пасно такач3 п0бЪрзаi.
    като прочетеш темата тогава ще пишеш разбрали ве !!!ееееееееее писна ми да пишат някакви малоумни и непрочели темите хора за 99999999999999999999999999999999999999999999999999 999999999999999999 казвам момичето е казало на родителите си!!! вече и писна еееее само за да стане супер фен ,фен или нещо от сорта да пуска някви коментари дето....охх преалено много време ти отделих и на всички малоумници като тебе в тоя форум

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от suniii
    Извинявайте че не писах доста време,но нямах интернет. Утре ще правя аборт и много ме е страх...Благодаря на всички за подкрепата и съветите.Дано всичко мине гладко,без усложнения.Още веднъж благодаря!
    ее как мина ?
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на revolver

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Брях,брях

@ suniii:

Мога да ти кажа едно голямо браво и евала защото си проявила кураж да кажеш на родителите си. В крайна сметка, всеки прави грешки. И моля ви, замислете се преди да обвинявате. Помислете вие как ще се чувствате, ако бъдете на нейно място.. И какво значи това "аз имам акъл, няма да направя такава грешка"??? Ами ако просто е било писано да се случи на вас?! Айде стига глупости, имали сте били акъл. Вс сме хора - всеки може да го сполети нещо толкова неприятно, колкото това.

Мацка, знам че след аборта няма да ти е до писане във форума, но дано да споделиш как е минало и как се чувстваш сега. Най-искренно ти пожелавам много много късмет. Дано всичко да се оправи.

П.П : надявам се поне 2-3ма да се замислят над това, което написах, че ми дожеля повече за хората, които смятат, че са нещо повече от другите като напишат коментар от типа "въри се гръмни", "да си мислила", отколкото за самата съни.
    Наистина се надявам 2012 да е края, че според мен хората сме стигнали до предела на идиотщината си.
    Единственото, което ни различава от животните са съвестта и съпричасността към другите. Само дето в много индивиди и двете качества вече липсват.

Град
    Враца
    Най-накрая се всичко свърши добре Чакаме те отново , липсваш ни и нека да ти е като обица на ухото!!! SAFE SEX !!!
    Edit: Намали снимката с револвера че разтягаш всички страници !!!!
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Най-накрая се всичко свърши добре Чакаме те отново , липсваш ни и нека да ти е като обица на ухото!!! SAFE SEX !!!
    Не е проблема в този с револвера, ами в стелито с 150000000000 деветки, които е написала

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Не е проблема в този с револвера, ами в стелито с 150000000000 деветки, които е написала
    съжелявам просто се изнервих то бива бива такова нещо ама...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    съжелявам просто се изнервих то бива бива такова нещо ама...
    а сега го редактирай коментара!!! Не стига,че на оня смешният ламаринен пистолет разтяга страницата,а ми и ти още повече. Дай на Edit и изтрий тея 9ки
    Станислава

Честито мамо!(колко съм жесток, как ли спя спокойно?!)

Град
    kazanlak
    хах кофти тръпка

мисля че всяка майка би разбрала дъщеря си.. освен това абортите вече са на достъпни цени...само без паника случва се,другия пат като се случи подобно нещо вземи веднага мерки за да не се налага да се стига до тук.
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Marrisa
    мисля че всяка майка би разбрала дъщеря си.. освен това абортите вече са на достъпни цени...само без паника случва се,другия пат като се случи подобно нещо вземи веднага мерки за да не се налага да се стига до тук.
    аборта вече е направен

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Много ми е чудно как ги късате тея презервативи ? Аз с флекса не мога да го срежа... Ся като направи аборт има опастност никога повече да няма деца, да има усложнения, проблеми, чудеса... Със здраве от мене и се забавлявайте

Ето до какво води некадърната, необразована, деградирала сегашна "младеж".
    De-Phazz - Anchorless

Значи!!! Взимаш един аспирин (да е от по-старите, които се разграждат по-лесно) и си го слагаш между коленете. Стискаш колкото сила имаш и докато се натроши, вече трябва бебето да е изхвръкнало.

Ако темата не е ебавка, отивай право при ваще. Няма смисъл да го криеш, защото все някога ще разберат. Можеш да си избереш по-либералният родител а.к.а. майката. Казваш само на майка ти, пък тя или ще убеди баща ти, или ще те заведе на лекар и няма да му казва. Винаги е по-лесно на майката да разбере, че дъщеря й е сексуално активна. GL!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Спомни си какво ваще обичат за пийване. После им сготвяш една вечеря. Сипваш им по едно питие и казваш "мамо, тате, ще си имате внуче"

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ей ма,че сте прости... Бах му майката вижте 2-3 поста по-назад бе... Фак...
    Станислава

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    хех хора искам да изкажа възмущението си.....егати може ли да пишете такива неща на момичето...сигурно сега е доста притеснена и така на дали и помагате.....замислете се ако на вас ви се случи,никой не е застрахован...тогава пак до такива изказвания ли ще ви е....помислете малко и бъдете по съпричастни...ако ли не не е нужно да се подигравате
    Повечето са супер коравосърдечни,обаче с право...Тея дето прекарват по повече време във форума или го следят са се нагледали на теми "бременна съм" или "бременна ли съм" и всяка нова тема им се струва вече смешна,защото е поредната ...
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Повече от фен
    Посъветвай се с родителите си ! Ако те е срам.. посъветвай се с някой близък - брат, сестра, леля, чичо.. Има едни хапчета, които докторът ти може да ти даде.. щом са минали само 10 дни.. Желая ти успех !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Спомни си какво ваще обичат за пийване. После им сготвяш една вечеря. Сипваш им по едно питие и казваш "мамо, тате, ще си имате внуче"
    Няма да имат. Момичето е направило аборт.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ

Цитирай Първоначално написано от suniii
    хора как да кажа на родителите си че съм бременна...и какво да правя въобще??? на 15 години съм...преди 10 дни го правих с гаджето си и презерватива се скъса вчера си направих тест и се оказа положителен...страшно съм притеснена и всяка помощ ще ми е от полза!!!!!
    не знам, но си мисля че ако наистина беше БРЕМЕННА едва ли щеше да седи просто така и да пише в някакъв форум за да пита някой си как да каже на техните..да каже на родителите си ще е най-лесната част!!!
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
    Цитирай Първоначално написано от bloodsss
    Значи!!! Взимаш един аспирин (да е от по-старите, които се разграждат по-лесно) и си го слагаш между коленете. Стискаш колкото сила имаш и докато се натроши, вече трябва бебето да е изхвръкнало.

Ако темата не е ебавка, отивай право при ваще. Няма смисъл да го криеш, защото все някога ще разберат. Можеш да си избереш по-либералният родител а.к.а. майката. Казваш само на майка ти, пък тя или ще убеди баща ти, или ще те заведе на лекар и няма да му казва. Винаги е по-лесно на майката да разбере, че дъщеря й е сексуално активна. GL!
    Стига сте писали глупости без дори да си направите труда да поразгледате темата.Момичето ВЕЧЕ Е НАПРАВИЛО АБОРТ!
    Хубаво,че е направила,ама за нейната възраст никак не е добре това!!!До колкото знам,вече могат да се правят аборти с така наречения вакум,не знам как става това ,но го мернах някъде и вече е по-безболезнено,така не те изстъргват!!Дано не и повлияе за в бъдеще и да няма деца вече,все пак е на 15 години бахти!!!Като се скъса презерватива защо не взе хапче за спешна контрацепция,ескапел???Друг ия път,ако стане така,веднага хапчето!На мене ми се случи да се скъса и взех ескапел,но не го пий често!!!На 2,3 месеца се пие,даже и това е много,никак не е полезно това хапче!!!Късмет за в бъдеще!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Силистра
    По хубаво да разберат от теб, отколкото да ги викнат 1 ден в болницата и да им кажат "Честито,станахте дядо и баба"...В крайна сметка , те могат да ти помогнат...а след всичко , ще си изтърпиш няколко седмици викане на главата

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mish0
    По хубаво да разберат от теб, отколкото да ги викнат 1 ден в болницата и да им кажат "Честито,станахте дядо и баба"...В крайна сметка , те могат да ти помогнат...а след всичко , ще си изтърпиш няколко седмици викане на главата

Четене с разбиране? ВТФ!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си