.
Затворена тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 321 от общо 321
    Така е като се купуват презервативи от 50 стотинки ..

Цитирай Първоначално написано от seduction1mplex
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    хех хора искам да изкажа възмущението си.....егати може ли да пишете такива неща на момичето...сигурно сега е доста притеснена и така на дали и помагате.....замислете се ако на вас ви се случи,никой не е застрахован...тогава пак до такива изказвания ли ще ви е....помислете малко и бъдете по съпричастни...ако ли не не е нужно да се подигравате
    Повечето са супер коравосърдечни,обаче с право...Тея дето прекарват по повече време във форума или го следят са се нагледали на теми "бременна съм" или "бременна ли съм" и всяка нова тема им се струва вече смешна,защото е поредната ...
    Да може да е поредната тема...но дойде ли ти на главата не мислиш колко хора са преживели това,а как да си помогнеш....така че всеки си го изживява лично (нищо че и др са попадали в сходни ситуации)...иначе на авторката и пожелавам да няма никакви усложнения и право напред

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Цитирай Първоначално написано от vesito0
    хех хора искам да изкажа възмущението си.....егати може ли да пишете такива неща на момичето...сигурно сега е доста притеснена и така на дали и помагате.....замислете се ако на вас ви се случи,никой не е застрахован...тогава пак до такива изказвания ли ще ви е....помислете малко и бъдете по съпричастни...ако ли не не е нужно да се подигравате
    няма да ни е до такива изказваня, нито ще ни е да пишем по форуми за това кво да правим при такъв сериозен проблем (ако наистина не е ебавка темата)
    миличка тук има теми, които не са ебавка и понякога хората наистина разчитат на нас за съвет. Незнам от колко време си във форума, но си личи че неможеш да различиш темата-ебавка от сериозната тема
    Признавам си че от скоро имам рег в сайта...но преди това съм чела редовно темите....и не смятам, че точно тази тема е ебавка....за това реагирах така срещу неподготвените изказвания на някой хора....

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Цитирай Първоначално написано от vesito0
    няма да ни е до такива изказваня, нито ще ни е да пишем по форуми за това кво да правим при такъв сериозен проблем (ако наистина не е ебавка темата)
    миличка тук има теми, които не са ебавка и понякога хората наистина разчитат на нас за съвет. Незнам от колко време си във форума, но си личи че неможеш да различиш темата-ебавка от сериозната тема
    Признавам си че от скоро имам рег в сайта...но преди това съм чела редовно темите....и не смятам, че точно тази тема е ебавка....за това реагирах така срещу неподготвените изказвания на някой хора....
    подкрепям те и аз съм нова но следях темите.. наистина темата е доста важна и пожелавам на авторката успех...
    (l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)

Абортът е най-долното нещо, което една жена може да направи. Не знам с каква съвест ще живееш сега! Та ти все едно си убила човек, то не все едно ами направо си е така. Всеки греши, но никога не трябва да търси най-лесния начин да избяга от това. От този аборт знаеш ли, че един ден, недай си Боже, е възможно да не можеш да имаш деца!!! Може би ако беше поне на 18 нямаше да постъпиш така, възрастта те плаши и е нормално. Но все пак, мисля че родителите ти щяха да ти помогнат, по -скоро щяха да ти викат ако не беше забременяла отколкото сега. Възмутен съм наистина...

Цитирай Първоначално написано от martin92
    Абортът е най-долното нещо, което една жена може да направи. Не знам с каква съвест ще живееш сега! Та ти все едно си убила човек, то не все едно ами направо си е така. Всеки греши, но никога не трябва да търси най-лесния начин да избяга от това. От този аборт знаеш ли, че един ден, недай си Боже, е възможно да не можеш да имаш деца!!! Може би ако беше поне на 18 нямаше да постъпиш така, възрастта те плаши и е нормално. Но все пак, мисля че родителите ти щяха да ти помогнат, по -скоро щяха да ти викат ако не беше забременяла отколкото сега. Възмутен съм наистина...

Ти луд ли си???Та тя е на 15 години!!!Как ще ражда??Самия и организъм не е готов за токова нещо!!!Тя не е достатъчно зряла за да роди!Също така още е ученичка!Знаеш ли колко трудно да се отгледа едно бебе?Едва ли знаеш!Аз съм на 20 години и ако забременея бих направила аборт ,защото съм студентка и не мога да гледам бебе!!!Може да е ужасно ,но се налага и дано се налага все по-малко не дай си боже да не става!!!Но такива неща има в живота и ще има!Не само че възраста и не е подходяща,ами и тя самата не е готова за това!Та тя е само на 15 живота е пред нея,има да види толкова много неща преди да роди дете!!!Моля ти се!!!Замисли се преди да говориш!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен Аватара на stelit0
    КЛЮЧ!!! момичето вече е направило аборт такаче КРАЙ!!!

Град
    ДжойнтЛенД
    Според мен най правилния иззбор е да се самоубиеш не само че ще ни оттървеш от 1 идиот който в момента е на този свят ами и един бъдещ идиот вутре в теб или ако се роди дано не се метне на майка си да се разкрачва за всеки за щело и нещяло
    One 4 the money , two 4 the show

Град
    Тепетата
    Значи вземаш един нож.
    Наостряш го доволно.
    Забиваш си го в пъпа.
    Вадиш и повтаряш около 5-6 пъти.

Успех.
    Time is all I got

Мега фен Аватара на t0d1t0
    последните 2мата сте моуу оригинални,получавате "+"-чета
    Станислава

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    последните 2мата сте моуу оригинални,получавате "+"-чета
    Ми като е малоумна така бе на мен как не ми са късат капути секи капут се тества преди да се пусне в употреба проверява се има ли дупки някаде по него ( ся щи обесня как става тфа презерватва се пълни с вода и се пуска елактричество и се потапя в друг съд пълен с вода и ако апаратурата от чета че в тоя 2рия съд има вода - капута има дупка и нестава до 19 л събира капута преди да се скъса как стават тия номера при вас незнам) ......
    One 4 the money , two 4 the show

Мега фен Аватара на t0d1t0
    моето момче,к'во ми се обясняваш тука? Тези работи ги знам още преди да те направя. И прочети по-нагоре - Момичето вече е направило аборт и бля бля бля... Темата е за заключване вече и то как се късат презервативите:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aFazYSJIMN0[/youtube]
    Станислава

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма ли кой да заключи най - накрая тая тема .. каквото беше беше ..

уха,15 абе както за пореден път виждате, че секса не е шега работа.Да неме мислите за сухар ама ми се струваш малко малка въобще да си го правила ама... е казвай да ваште какво друго ти остава, нема как до го скриеш.Ох малееееееее отчайвам се като чета такива теми

ПОСЛЕДНО ЗА ВСИЧКИ КОИТО СИ ПРАВЯТ ТРУДА ДА ДАДАТ МЕНИЕ,А НЕ СИ ПРАВЯТ ТРУДА ДА ПОЧЕТАТ 5 МЕНИЯ ПО-НАГОРЕ...МОМИЧЕТО КАЗА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ И НАПРАВИ АБОРТ

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    МОМИЧЕТО Е НАПРАВИЛО АБОРТ! КАЗА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ И МАХНА БЕБЕТО! КАКВО НЕЯСНО ИМА, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ С НЕНАВРЕМЕННИТЕ МНЕНИЯ?

как ше скъс@те кондом@ ъе я се факау ти да немаш зъби в пу*ката ъе или радияция да разяде ЕЕЕ
    Ше ви праа сами да си говорите

Цитирай Първоначално написано от gangsterpimp
    как ше скъс@те кондом@ ъе я се факау ти да немаш зъби в пу*ката ъе или радияция да разяде ЕЕЕ
    лелее я вижж колко сме з@б@вни

Град
    Somewhere...in The sea...
    плащаш двойно и никой няма да разбере за аборта. Врънкай гаджето за кинти и бягай в болницата.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Явно темата е приключена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си