- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
Що си ебаваш Елена,дете на дивата пустиняПървоначално написано от suniii
![]()
![]()
milickata А да ти е хрумвало,че преди да направиш нещо ,за което може да съжаляваш, се мисли???????
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Амор...Първоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
Westside rollin' all day, every day
"само теб обичам аааз"Първоначално написано от TheX
![]()
Кажи им веднага.. нямаш друг избор. Ако направиш аборт без да им кажеш, така или инъче ще разберат, защото все пак има някакви ефекти след аборта... КАЖИ ИМ! Така или инъче ще разберат!
[vbox7]http://vbox7.com/play:1fb4d836[/vbox7]Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Сори... не се сдържах
![]()
![]()
И я кажи ефектите...защото няма такива...много рядко стават усложнения,познавам момичета направили аборт на 15/16 годишна възраст и техните и до ден днешен дори и не подозиратПървоначално написано от BePoHuKa
Чуй ме мен ти тъпа овцо ... защо след като знаеш че презерватива се е скъсал не си пила Хапче ? Кво ти кажем честито ... Да го кръстиш на мене Сашо ...
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Медицинските усложнение са редки, но се случват! Тя не може да знае дали няма да има усложнения. Попринцип колкото по-рано се направи аборта, толкова по-добре. Най-често се появява кървене след аборта. Може да започне да пикае топки съсирена кръв, да получи кървене, да се развие инфекция или да й се наруши месечния цикъл. Може да изпитва болки, които да се чуди после как да прикрива. Като смяташ ще ходи на физическо? Като цяло много зависи и КОЙ е лекаря.. Може и да има усложнения вследстив упойката, ако има такава, защото не се знае след колко време ше направи аборт, ако въобще го направи... Да не говорим, че след аборт се забременява АДСКИ лесно.. трябва много да внимава, а щом веднъж се е докарала до тоа положение, то ясно колко качествено се предпазва... Други въпроси има ли?Първоначално написано от milickata
Първоначално написано от Pesenta
![]()
![]()
rajdai go bez da se zamislqj
Много здрава песен! Ех, този Амет..Първоначално написано от elito0o0o0
Гъци, гъци,гъци беее
Колко съм танцувала на него
![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:ff251925[/vbox7] Та въпроса ми е следния... КАК СТЕ ГО СКЪСАЛИ ТОЯ ШИБАН КОНДОМ???????? тцтцтц
Вероника всъщност аз съм чувал,че повечето жени претърпели аборт по-трудно забременяват. Доста жени се оплакват,че не могат да забременеят след направен аборт. И това е 1 вид усложнение. Аборта не е шега работа. Човека трябва да знае какво прави.![]()
Станислава
^^ Ем да! Ако направи аборт и при най-малкото усложнение вече може да не може да има никога деца... За това се мисли ,преди да се направи нещо![]()
Това си е чиста ебавкаПървоначално написано от TheX
Да ми носи ланците тая,била бременна
fake бейби fake![]()
![]()
![]()
Но някой път се случват нещата. Няма как винаги да е сигурно. То значи всяко момиче започнало сексуален живот трябва да пие противозачатъчни,а и момчето да ползва презервативи. А и това не дава 100% сигурност. По-добре сега аборта,от колкото да си развали тотално живота на младини.![]()
Станислава
^ Не ,не .. нека не си съсипва организма от малка.. Ауе.. Темата наЙЙшш ли ,чИ ми клони към ебаФка?
Сериоооозно...Че коя тема не е ебавка?Винаги гледай датата на регистация и колко мнения са изписали в темата си.
![]()
Станислава
На младите секс маниаци препоръчвам ``уй торби`` от стомана! Нема късане братче,нема нищо.. Намирисва ми,че темата утре нЕма да я има..![]()
амии то задължително се появява кървене...няма как...и трае около 10 дена може и повече,болките също са нормални...но има медикаменти които ти изписват веднага след аборта.....а пък след аборта вече като се направи контролния преглед и се установи че има усложнения ,ако не си казал на родителите си вече се налага...но както казах стават рядко усложнения а относно физическото....мога да кажа че младият организъм се възстановява мн бързо...но едно 10 дена най-малко не трябва да се претоварва човек така е.....Първоначално написано от BePoHuKa
Мисля, че се обръкваш с това, че някои жена стават безплодни при някои усложнения след аборт. Аз имах предвид за периода веднага след аборта, първата седмица-две. Тогава заради всичките объркани хормони, жените забременяват много бързо. Същото нещо се случва и след раждане. Когато жената роди, обикновено забременява отново веднага след това ако не се предпазва. Много лесно става след аборт и раждане.Първоначално написано от t0d1t0
![]()
нз колко ти е известно но 1-2 даже 3 седмици след аборта са забранени всякакви полови контактиПървоначално написано от BePoHuKa