- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
Отиди първо при гинеколог, сама или с приятеля ти, обсъдете ситуацията и всички възможни решения (до края на 1 месец май може да се направи аборт чрез медикаменти) и чак тогава говори с вашите.Първоначално написано от suniii
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Аборт може да се направи до края на втория месец ! Като сте неграмотни по една тема или неспособни да помогнете - не пишете !!! Момичето е достатъчно притеснено и измъчено в момента ,за да ви чете простотийте ,надявайки се на поне малко помощ!
По темата : Мила ,аз не мисля ,че трябва да казваш на вашите ,защото не биха те разбрали .Дори ти да беше на тяхно място не би разбрала...Взимаш някоя пълнолетна приятелка или човек ,на когото наистина имаш доверие ,с гаджето делите разходите и правиш аборт.Освен ако не искаш аборт ....тогава вече е друго ,ще трябва да изтърпиш вашите...Успех от мен![]()
Да обичаш значи да страдаш!
кажи парво на вашще и гледаи да не кажеш на някоя приятелка ще напалнят града![]()
Е как какво ще кажеш...Отиваш при майка си... Мамо,значи с приятеля ми го направихме. Предпазни мерки взехме,с презерватив го правихме,но презерватива се скъса! Мислехме,че нищо няма да стане и затова не взех 1 хапче което струва 30 лева... Но ето,че гафа стана. И т.н. ще се оправите![]()
Станислава
Звънни ми ше те наръгам с нож и нема страшно![]()
Аборт може да се направи до 12 гестационна седмица, което е 3 месец.Като гледам ти също не си много запозната, ама дай да обиждаме...Първоначално написано от ladykeisy
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Извини ме ,гинеколога ми явно е неграмотен...
Да обичаш значи да страдаш!
Ша го раждаш,щото като те набарам ша си събираш зъбите в паничка като, разбра ли ма пача проста? Раждаш го и го даваш на мен да го отгледам в моето имение.![]()
Mila, neznam za6to ne si pila Escapelle i se e stignalo 4ak do tuk .. spored men ne trqbva da kazva6 na roditelite si , a na roditelite na mom4eto .. za da finansirat aborta ... bez kinti ni6to ne stava ... a i trqbva 4ovek nad 18 godini ..
USPEHI ..![]()
Напълно е права ! И аз мисля така! Успех и действай по бързо докато не е станало късно!Първоначално написано от ladykeisy
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от stefanov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
първо си правиш 2ри тест за бременност, за да си сигурна, след това посещаваш гинеколог, отиваш при майка ти и и съобщаваш и накрая правиш аборт.
Това ли ти е проблема?! Ти тъпа ли си? Нямало да я пускат никъде... ОМГ! Минавало ли ти е през акъла, че може да нямаш повече деца? ...Първоначално написано от suniii
Ако желаеш, мога да ти кажа такива неща, от които да изпаднеш в депресия и да се гръмнеш. Но няма да го направя. Все пак съм момиче и съм солидарна ( има някаква мъъъъничка, микроскопична частица от мен, която ме спира да те наругая и наплюя, все едно си крастава... ). Ще ти кажа само едно: Да беше мислила! Да сте мислили! Сами сте си виновни. Ще си го сърбате сега!
Родителите ви са най- добрите ви приятели. Колкото и да ги мразите, вие, недорасли пикли, все някога ще имате нужда от тяхната помощ... Съвет: Споделяйте им решенията си. Особено решението да започнете да водите полов живот. Ще си спестите пъти по- малко главоболия... Както и на тях. Сигурна съм, че родителите на поне едно 85- 90 % от вас не знаят, че правите секс...
Еми явно е. Аборт се прави до края на 3ия месец от бременността. След това е опасно за живота на майката заради израстването на ембриона.Първоначално написано от ladykeisy
Първоначално написано от milickata
ТОВА ПОСЛЕДНОТО НЕ Е НИКАК ДОБРЕ ДА ГО ПРАВИШ !
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Еми така си е,нема к`во да се лъжем.Първоначално написано от amk933
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Офф нали помолих неграмотните лапета да не пишат. Първо - да, гинекологът ти е неграмотен. Второ - не мислиш ли, че има някаква причина да се иска подпис от родител за аборта?!Първоначално написано от ladykeisy
Кажи на майка ти, отидете двете на тинеколог и заедно решете какво ще правите
Направи си още един тест..че те не винаги са на 100% сигурни,а най-добре отиди на гинеколог,ама не знам дали ще можеш да отидеш без родител на тия години..
Айде бе какво стана, каза ли им?![]()
Леле, само мисълта, че ще си убиеш детето не те ли измъчва... Тя ми говори за лишенияЩо се правите на много големи, не знам. И аз можех да правя секс на 15, но не исках, именно заради тва, че никой не е застрахован. За едното удоволствие да убия нещо, което сама съм си направила... Оф, спирам по темата.
![]()
еlsy![]()
Congratulations ! You're mother !
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Какъв аборт? Та ти си долна курва! Сега ще трябва да убиеш нещо, което си създала по погрешка, защото си искала да си направиш кефа като дадеш на баткото да ти сцепи путката. Ти си грешка на природата самоубий се!
КЛЮЧ
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Маце много ме дразниш! Като не ти се пише не пиши!Първоначално написано от nicolepcd
По темата сори май френд! Значи или отиваш и казваш на ваще,или не казваш и като ти се надуе корема ще има бой,или аборт С майка ти !Важно е да си с родител!П.С и мен ме изъчва тва с аборта да убиеш дете ама иначе какво бъдеще имаш в 9 клас с надут корем! Замисли се.
Аз се разчувствах тука, а ти ме нагрубявашПървоначално написано от revolver
. Вече и ти ме дразниш!!!
еlsy![]()
мале вместо да дадете съвет вие само се убиждате. Направо като чета между редовете понякога ми иде да ви напсувам ама яката.... Какъв форум е това като един не дава адекватен съвет или отговор по темите. Какви хора сте вие бе? Вижте се само.......![]()
![]()
![]()
![]()