.
Затворена тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 321

Град
    =]=]=]
    Казах на родителите си :X:X

Вижте се кви сте зле...Ами че тя да не би да е искала да забременее?Да не би като си убие детето после да й е кеф?Кво се правите сички на света вода ненапита??Повечето не сте девствени,така че айде задръжте си тъпите коментарчета и неуместни шеги за някой на който биха му били интересни!

Цитирай Първоначално написано от milickata
    хех хора искам да изкажа възмущението си.....егати може ли да пишете такива неща на момичето...сигурно сега е доста притеснена и така на дали и помагате.....замислете се ако на вас ви се случи,никой не е застрахован...тогава пак до такива изказвания ли ще ви е....помислете малко и бъдете по съпричастни...ако ли не не е нужно да се подигравате
    Абсолютно съм съгласна, а иначе по темата бъди подготвена, че ще се разтроят и може да ти се навикат малко, но все пак ще застанат зад теб и ще те подкрепят.Но такива неща се преодоляват по-лесно с родителите от колкото ако си сама.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от suniii
    Казах на родителите си :X:X
    И те какво?
    еlsy

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    Направи си и втори тест колкото може по-бързо...и ако се окаже положителен имате 3 възможни варианта :

1. Казваш на вашите....според мен ако не са свръх либерални няма да те разберат,защото все пак са ти родители и едва ли те възприемат като сексуално активен човек на такава възраст...какво говорим за бременност
    2. Казвате само на родителите на момчето....все пак те 100% биха го риели доста по-леко от родителите ти...и правиш аборт
    3. Не казвате на родителите си а евентуално намираш някоя приятелка над 18 и праиш аборта....но трябва да имате нужните пари с гаджето ти...и искам да кажа че има клиники, където правят аборти и на непълнолетни без подпис на родител (малко нелегално)....думата нелегално да не те плаши...ще си в ръцете на специалисти, които просто си затварят очите за такива случаи за да изкарат пари ест...

И те какво казаха?
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    =]=]=]
    сега ще ви разкажа какво се случи...значи с приятеля ми доста говорихме и решихме че ще е най-добре и мойте и неговите родители да знаят...затова ги събрахме заедно,застанахме с него и им казахме какво се е случило...доста тежко го приеха...майка ми се разрева...ужасно беше но нямаше какво друго да направим...

Град
    Враца
    сега ще ви разкажа какво се случи...значи с приятеля ми доста говорихме и решихме че ще е най-добре и мойте и неговите родители да знаят...затова ги събрахме заедно,застанахме с него и им казахме какво се е случило...доста тежко го приеха...майка ми се разрева...ужасно беше но нямаше какво друго да направим...
    Еми браво, че си им казала. Така ще ти е по-спокойно.
    еlsy

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аборт?

Град
    =]=]=]
    естественно че ще направя аборт ако се потвърди че съм бременна...утре майка ми ще ме заведе на лекар...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    естественно че ще направя аборт ако се потвърди че съм бременна...утре майка ми ще ме заведе на лекар...
    Успех.

Град
    =]=]=]
    мерси ;s

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    Леле, само мисълта, че ще си убиеш детето не те ли измъчва... Тя ми говори за лишения Що се правите на много големи, не знам. И аз можех да правя секс на 15, но не исках, именно заради тва, че никой не е застрахован. За едното удоволствие да убия нещо, което сама съм си направила... Оф, спирам по темата.
    Маце много ме дразниш! Като не ти се пише не пиши!

По темата сори май френд! Значи или отиваш и казваш на ваще,или не казваш и като ти се надуе корема ще има бой,или аборт С майка ти !Важно е да си с родител!П.С и мен ме изъчва тва с аборта да убиеш дете ама иначе какво бъдеще имаш в 9 клас с надут корем! Замисли се.
    Аз се разчувствах тука, а ти ме нагрубяваш . Вече и ти ме дразниш!!!
    Извинявай!

Град
    Враца
    ^Приема се!
    еlsy

И успех,много здраве и да се пазиш!(за момичето дето е създала темата)

Град
    =]=]=]
    мерси утре ще ви кажа какво е станало с лекаря стискайте палци

Цитирай Първоначално написано от revolver
    И успех,много здраве и да се пазиш!(за момичето дето е създала темата)
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Uspeh, mili4ka .. : ))

Повече от фен
    Yspeh i dr put vnimavai...

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Браво миличка, гордея се с теб.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Леле, само мисълта, че ще си убиеш детето не те ли измъчва... Тя ми говори за лишения Що се правите на много големи, не знам. И аз можех да правя секс на 15, но не исках, именно заради тва, че никой не е застрахован. За едното удоволствие да убия нещо, което сама съм си направила... Оф, спирам по темата.
    ама като стане гафа на няма и 1вият час от както си разбрала ще си в болницата да питаш за аборт... Ай като почнете така да ми мрънкате за абортите,че направо ми иде да си купя 1 бухалка и да ви набия акъла в главата! Бахти и кретените недорасли дето сте!!!
    Станислава

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ама като стане гафа на няма и 1вият час от както си разбрала ще си в болницата да питаш за аборт... Ай като почнете така да ми мрънкате за абортите,че направо ми иде да си купя 1 бухалка и да ви набия акъла в главата! Бахти и кретените недорасли дето сте!!!
    ГАФ НЯМА ДА СТАНЕ, а ако стане, ще съм достатъчно голяма, че да мога сама да реша кво да правя!!! И ще си мрънкам колкото искам, мое право си е..
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ГАФ НЯМА ДА СТАНЕ, а ако стане, ще съм достатъчно голяма, че да мога сама да реша кво да правя!!! И ще си мрънкам колкото искам, мое право си е..
    И за малко да имам подобен проблем!(нямаше да забременея, а приятелката ми!) Така че никой не е застрахован!
    Беше най-ужасната седмица в живота ми!

Цитирай Първоначално написано от acer666
    Честито!

Абе как ги късате тия презервативи немога да разбера?!
    явно са били доста бурни
    а по въпроса ти като разбра че се е скъсъл ,защо не взе някакви хапчета веднага след това
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си