- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
Казах на родителите си :X:X
Вижте се кви сте зле...Ами че тя да не би да е искала да забременее?Да не би като си убие детето после да й е кеф?Кво се правите сички на света вода ненапита??Повечето не сте девствени,така че айде задръжте си тъпите коментарчета и неуместни шеги за някой на който биха му били интересни!
Абсолютно съм съгласна, а иначе по темата бъди подготвена, че ще се разтроят и може да ти се навикат малко, но все пак ще застанат зад теб и ще те подкрепят.Но такива неща се преодоляват по-лесно с родителите от колкото ако си сама.Първоначално написано от milickata
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от milickata
И те какво казаха?![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
сега ще ви разкажа какво се случи...значи с приятеля ми доста говорихме и решихме че ще е най-добре и мойте и неговите родители да знаят...затова ги събрахме заедно,застанахме с него и им казахме какво се е случило...доста тежко го приеха...майка ми се разрева...ужасно беше но нямаше какво друго да направим...
Еми браво, че си им казала. Така ще ти е по-спокойно.Първоначално написано от suniii
еlsy![]()
Аборт?Първоначално написано от suniii
естественно че ще направя аборт ако се потвърди че съм бременна...утре майка ми ще ме заведе на лекар...
Успех.Първоначално написано от suniii
![]()
Успех![]()
мерси ;s
И успех,много здраве и да се пазиш!(за момичето дето е създала темата)
мерси утре ще ви кажа какво е станало с лекаря стискайте палци![]()
Първоначално написано от revolver
![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Uspeh, mili4ka .. : ))
Yspeh i dr put vnimavai...![]()
![]()
Браво миличка, гордея се с теб.Първоначално написано от suniii
ама като стане гафа на няма и 1вият час от както си разбрала ще си в болницата да питаш за аборт... Ай като почнете така да ми мрънкате за абортите,че направо ми иде да си купя 1 бухалка и да ви набия акъла в главата! Бахти и кретените недорасли дето сте!!!Първоначално написано от nicolepcd
Станислава
ГАФ НЯМА ДА СТАНЕ, а ако стане, ще съм достатъчно голяма, че да мога сама да реша кво да правя!!! И ще си мрънкам колкото искам, мое право си е..Първоначално написано от t0d1t0
еlsy![]()
И за малко да имам подобен проблем!(нямаше да забременея, а приятелката ми!) Така че никой не е застрахован!Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Беше най-ужасната седмица в живота ми!
явно са били доста бурниПървоначално написано от acer666
![]()
а по въпроса ти като разбра че се е скъсъл ,защо не взе някакви хапчета веднага след това
Ich habe nichts nur eine Liebe