.
Затворена тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 321
    Цитирай Първоначално написано от suniii
    как да кажа на наще...отивам и "мамо бременна съм"...по скоро ще ми се изсмее в лицето и ще мисли че е шега...а като разбере че не е незнам какво ще става просто!

Нали затова ти е майка , да те разбира и подкрепя във всякакви ситуации..

Фен
    Град
    Бургас
    Кажи от къде си?Нашите познават специалисти в тази област.От къде си??

Град
    Силистра
    Не разбрахте ли, че тая ще прави аборт?
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Разбрахме.

в кой месец си

Голям фен Аватара на stelit0
    momi4eto kaza 4e e praila seks predi 10 dni na4i e v pyrviq

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тест не се ли прави 14 дни след като е възможно да е станало нещо..;д?То вярно,че има тестовемкоито отчитат и по-рано,но колко е достоверно...(и теста и темата)

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ще ставаш мама на 16, ебаси позора!
    аз ако бях на ваще щях да те смажа от бой..
    деба тъпото ти дете
    <N>

tq 6te6e da pi6e kak e minalo pri lekarq

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    ще ставаш мама на 16, ебаси позора!
    аз ако бях на ваще щях да те смажа от бой..
    Д**а тъпото ти дете
    Абе изчакай първо да ти дойде до главата, или да станеш родител и тогава ще те видиме дали ще говориш така. Май ти си ебаси тъпото дете, защото не мислиш много много като пишеш. Нещата са далеч по-сложни от колкото явно си мислиш ти.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    аз щях да се гръмна на твоето място ,но нямаше да им кажа..

Ама надявам се ,че ти си по-умна от мен и ще направиш каквото трябва. ;д
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    и какво стана при доктора ?
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    ах ,успех наистина!Всичко добро ти желая..
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на Hilary_
    е браво бе .. Сega като много знаеш ше си търпиш последствията и ще си носиш отговорността щом си решила, че на 15 можеш да се е*еш .. Кажи на вашите час по - скоро ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ^ Споко уе
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    е браво бе .. Сega като много знаеш ше си търпиш последствията и ще си носиш отговорността щом си решила, че на 15 можеш да се е*еш .. Кажи на вашите час по - скоро ..
    tq e kazala ne 4etete li be hora

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ^ А бе тя е издивяла,едвам гледа,ти...
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    АБЕЕ ТИХО БЕ ..

иначе не представи си не ми се четат 10 страници ..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    АБЕЕ ТИХО БЕ ..

иначе не представи си не ми се четат 10 страници ..
    Ами момичето и приятелят и са събрали двете семейства и са им казали какво е станало. Нейната майка се е разплакала и и е казала, че ще я заведе на доктор и, ако наистина е бременна, ще направи аборт. Много правилно е постъпила след гафа.

ПС: На момичето на дали и е до тиради в такъв момент. Ясно и е, че е сбъркала.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ами момичето и приятелят и са събрали двете семейства и са им казали какво е станало. Нейната майка се е разплакала и и е казала, че ще я заведе на доктор и, ако наистина е бременна, ще направи аборт. Много правилно е постъпила след гафа.
    АБОРТ?!? пффф .. без коментар .. Даа даа знам, че е малка на 15 да има деца ама заради нейната глупост да страда нероденото бебе е още по - зле .. даа даа знам, че започва да се "оформя" по натам ама пак ..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    АБОРТ?!? пффф .. без коментар .. Даа даа знам, че е малка на 15 да има деца ама заради нейната глупост да страда нероденото бебе е още по - зле .. даа даа знам, че започва да се "оформя" по натам ама пак ..
    Е какво да направи? Да се махне от училище и да роди неука и необразована, обричайки детето на мъки? До 40 ден, ако направи аборт въобще не ми говори за дете...

ПС: Нейното "бебе" ще страда много повече, ако го роди.

Голям фен Аватара на revolver
    Hilary_,айде да си направим едно бебе и ние ,а? С твойта красота и моя ум и сексапил ще е супер дете!

Е какво да направи? Да се махне от училище и да роди неука и необразована, обричайки детето на мъки? До 40 ден, ако направи аборт въобще не ми говори за дете...

ПС: Нейното "бебе" ще страда много повече, ако го роди.
    Т'ва ама изобщо не я оправдава, че ако го роди еди к'во си ше стане .. още преди да го направи да е помислила за евентуални последици,а не сега когато вече е късно .. Тогава що не си е задала въпроса ако стане няма как да го гледам, само ще си усложня живота, ще съм неука и к'во ли не а?? Ше ми кажете, че много драматизирам еми да .. по - добре така отколкото иначе ..

И все пак пожелавам късмет на авторката и да й е за урок ..

p.s.revolver ниаккъв шанс ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Медицинските усложнение са редки, но се случват! Тя не може да знае дали няма да има усложнения. Попринцип колкото по-рано се направи аборта, толкова по-добре. Най-често се появява кървене след аборта. Може да започне да пикае топки съсирена кръв, да получи кървене, да се развие инфекция или да й се наруши месечния цикъл. Може да изпитва болки, които да се чуди после как да прикрива. Като смяташ ще ходи на физическо? Като цяло много зависи и КОЙ е лекаря.. Може и да има усложнения вследстив упойката, ако има такава, защото не се знае след колко време ше направи аборт, ако въобще го направи... Да не говорим, че след аборт се забременява АДСКИ лесно.. трябва много да внимава, а щом веднъж се е докарала до тоа положение, то ясно колко качествено се предпазва... Други въпроси има ли?
    Нали се сащаш, че ако пикае топки съсирена кръв, проблемът ще е в отделителната система и ще има картина на бъбречна колика- т. е. няма общо с аборта. По твоята логика всяка жена, правила аборт, трябва да има хематурия (?!?!?!).
    мислете малко, преди да напишете нещо

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

тц тц горката.. ама НЕ.. извинявай ама с кой акъл на 15-16 реши,че си готова да направиш тая стъпка със секса. Първия път трябва да е специален (ау ква съм философка ),а цялата тая история е толкова кофти,че след години няма да помниш нищо освен сички тия тревоги... (не искам да съм гадна,но е така..) Само не мога да разбера... защо първо не разбра 100% дали си бременна преди да кажеш на ваще и са ако не си само главоболията дето си създала... ... иначе относно съвет: Прави аборт,,после ако имаш проблеми ще е кофти,но ще се оправиш..
    When can you live forever,.. What do you live for?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си