- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
Първоначално написано от suniii
Нали затова ти е майка , да те разбира и подкрепя във всякакви ситуации..
Кажи от къде си?Нашите познават специалисти в тази област.От къде си??
Не разбрахте ли, че тая ще прави аборт?![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
в кой месец си![]()
![]()
momi4eto kaza 4e e praila seks predi 10 dni na4i e v pyrviq![]()
Тест не се ли прави 14 дни след като е възможно да е станало нещо..;д?То вярно,че има тестовемкоито отчитат и по-рано,но колко е достоверно...(и теста и темата)
ще ставаш мама на 16, ебаси позора!
аз ако бях на ваще щях да те смажа от бой..
деба тъпото ти дете
<N>
Абе изчакай първо да ти дойде до главата, или да станеш родител и тогава ще те видиме дали ще говориш така. Май ти си ебаси тъпото дете, защото не мислиш много много като пишеш. Нещата са далеч по-сложни от колкото явно си мислиш ти.Първоначално написано от Neftochimic
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
аз щях да се гръмна на твоето място ,но нямаше да им кажа..
Ама надявам се ,че ти си по-умна от мен и ще направиш каквото трябва. ;д
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
и какво стана при доктора ?![]()
Hostis Honori Invidia
ах ,успех наистина!Всичко добро ти желая..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
е браво бе ..![]()
![]()
Сega като много знаеш ше си търпиш последствията и ще си носиш отговорността щом си решила, че на 15 можеш да се е*еш ..
![]()
![]()
Кажи на вашите час по - скоро ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
tq e kazala ne 4etete li be horaПървоначално написано от Hilary_
![]()
АБЕЕ ТИХО БЕ ..Първоначално написано от t0d1t0
иначе не представи си не ми се четат 10 страници ..![]()
Priceless .. <3
Ами момичето и приятелят и са събрали двете семейства и са им казали какво е станало. Нейната майка се е разплакала и и е казала, че ще я заведе на доктор и, ако наистина е бременна, ще направи аборт.Първоначално написано от Hilary_
Много правилно е постъпила след гафа.
ПС: На момичето на дали и е до тиради в такъв момент. Ясно и е, че е сбъркала.
АБОРТ?!?Първоначално написано от amk933
пффф .. без коментар ..
Даа даа знам, че е малка на 15 да има деца ама заради нейната глупост да страда нероденото бебе е още по - зле ..
даа даа знам, че започва да се "оформя" по натам ама пак ..
![]()
![]()
Priceless .. <3
Е какво да направи? Да се махне от училище и да роди неука и необразована, обричайки детето на мъки? До 40 ден, ако направи аборт въобще не ми говори за дете...Първоначално написано от Hilary_
ПС: Нейното "бебе" ще страда много повече, ако го роди.
Hilary_,айде да си направим едно бебе и ние ,а? С твойта красота и моя ум и сексапил ще е супер дете!
Т'ва ама изобщо не я оправдава, че ако го роди еди к'во си ше стане .. още преди да го направи да е помислила за евентуални последици,а не сега когато вече е късно ..Първоначално написано от amk933
Тогава що не си е задала въпроса ако стане няма как да го гледам, само ще си усложня живота, ще съм неука и к'во ли не а?? Ше ми кажете, че много драматизирам еми да .. по - добре така отколкото иначе ..
![]()
И все пак пожелавам късмет на авторката и да й е за урок ..
p.s.revolver ниаккъв шанс ..![]()
Priceless .. <3
Нали се сащаш, че ако пикае топки съсирена кръв, проблемът ще е в отделителната система и ще има картина на бъбречна колика- т. е. няма общо с аборта. По твоята логика всяка жена, правила аборт, трябва да има хематурия (?!?!?!).Първоначално написано от BePoHuKa
мислете малко, преди да напишете нещо
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
тц тц горката.. ама НЕ.. извинявай ама с кой акъл на 15-16 реши,че си готова да направиш тая стъпка със секса. Първия път трябва да е специален (ау ква съм философка),а цялата тая история е толкова кофти,че след години няма да помниш нищо освен сички тия тревоги... (не искам да съм гадна,но е така..) Само не мога да разбера... защо първо не разбра 100% дали си бременна преди да кажеш на ваще и са ако не си само главоболията дето си създала...
... иначе относно съвет: Прави аборт,,после ако имаш проблеми ще е кофти,но ще се оправиш..
![]()
When can you live forever,.. What do you live for?