- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
Whyyyyyyyyyyyyyyyyy? Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Спамерче такова .. СПРИ СЕ!!!Първоначално написано от revolver
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз ли да млъкна ма?! Глей к'во простотии ми говориш! СЛУЧВАТ СЕ РАБОТИТЕ,Т'ВА ЧЕ ТЕ ПОРКАТ (ако изобщо правиш секс) С ПРЕЗЕРВАТИВ НЕ Е ГАРАНЦИЯ! БЕБЕ НЕ СТАВА САМО ОТ ПРАВЕНЕ НА СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ! АКО СИ ЗАБЕЛЯЗАЛА ТЕ СА ГО ПРАВИЛИ С ПРЕЗЕРВАТИВ!!! ТАКА,ЧЕ ТИ НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА ИМ МРЪНКАШ ЗА КАКВОТО И ДА Е БИЛО!!! И ТОВА,ЧЕ Е ПРЕДПОЧЕЛИ С МОМЧЕТО ДА ПРЕМАХНАТ "ДЕТЕТО" Е НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ!!! АЙ НА ТЕБЕ ДА СТАНЕ,ЧЕ ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ГО ЗАПАЗИШ!!!Първоначално написано от Hilary_
Станислава
Първоначално написано от t0d1t0
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
има няколко варянта
1во - можеш да се самоубиеш никой няма да разбере
2ро - да си прережеш вените да те намерят и докато ти преливат кръв в болницата и ваще ти държат ръката да им кажеш ще те съжалят
3то - аборт
И което и да си избереш след тва си помисли хубаво дали ще правиш скоро пак секс за да с еправиш на голяма или ще изучиш и ще се образоваш и тогава щото такива прости глави като теб всеки ден крещят в някъв форум оле бременна съ какво да правя оле не ми идва оле ама скъса се бременна ли съм и такива колкото искаш....
Докато дават агнешко на килограм не си взимай цяла овца! или на кракто (Не се жени!)
Никога ли не си правила тъпи грешки през живота си, че съдиш хората толкова сурово? (от чисто любопитство)
Точно, за да не стават такива грешки в живота ми премислям нещата много добре .. прекалено много съм грешала да, но за такова сериозно нещо не бих си позволила .. но ок да кажем, че станалото станало .. просто да й е за урок макар, че много по - леко можеше да мине .. докато сега ще й остане за цял живот тази "грешка" ..![]()
Priceless .. <3
Аз ли да млъкна ма?!
не ми говори на "ма" ..
Що,ще ме кажеш на мама?
БЕБЕ НЕ СТАВА САМО ОТ ПРАВЕНЕ НА СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ! АКО СИ ЗАБЕЛЯЗАЛА ТЕ СА ГО ПРАВИЛИ С ПРЕЗЕРВАТИВ!!!
Забелязах ама секс не се прави на 15 (мое мнение) ..![]()
Ти на свадбата ли си го направи?
ТАКА,ЧЕ ТИ НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА ИМ МРЪНКАШ ЗА КАКВОТО И ДА Е БИЛО!!!
ти пък си казал ..![]()
![]()
да аз,някакъв проблем?
АЙ НА ТЕБЕ ДА СТАНЕ,ЧЕ ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ГО ЗАПАЗИШ!!!
Да ще го задържа .. проблем?!? [/quote]
осъзнаваш ли,че т'ва не ти е някакво кученце?!
Станислава
revolver нямам пръстен ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Priceless .. <3
Само кажи каде да се срещнем и ще ти предложа официално !
Ехо женааааа ми, к'во става? Нали не се делеше?
Revolver, back off.![]()
алооооооооу ти започна пръв с деленето .. пък и все още ти се сърдя ..Първоначално написано от amk933
стига спам!!!![]()
Priceless .. <3
Разби ми сърцето Хилари![]()
![]()
Повече няма да се закачам с теб !
По темата ,след аборд трябва престой в болницата за толкова млада майка поне една нощ!
Първоначално написано от Hilary_
revolver нямам пръстен ..
щом като си правила секс значи имаш...
Станислава
Мани ги кфо ти говорат бе роди си го и ходи с него по улиците ше има кфо да прайш по цел ден![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
t0d1t0 .. направи си услуга ии не спори с мен!!!![]()
Priceless .. <3
Честно не искам да те обижадам, но какво си тръгнала да правиш, като се има предвид годините ти? На мен точно това ми е най-големия страх - възможността да забременея... Но това си е лично решение, не мога да те съдя! Та..
Поговори с майка си. Спокойно, без да цивриш. Решете двете какво да правите. Освен това говори с предполагаемия "татко", се пак и той носи отговорност, колкото и самата ти. Късмет, и дано следващия път да си готова за "последствията".
the naughty look. <3
Абе хора замислете се автора на тази тема ЛЪЖЕ.Погледнете "вчера си направих тест и се оказа положителен..." ами това не е възможно да си легне с партньора и да стане това със скъсването на кондома и на другия ден да си направи тест и да се окаже положителен , това просто е невъзможно по тази логика след 5 дена да се знае какъв пол е детето.А при една жена бременността се разбира в период от 15-25 дена, пола на детето се разбира в средата на бременността.Няма как.НЕВЪЗМОЖНО Е !![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам химикалка!
^ сложна работа...![]()
И Хилари що да не споря,нямам право ли?
Станислава
Бях на лекар,съмненията се потвърдиха