.
Затворена тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 321
    Повече от фен Аватара на atractive
    така може , но не се опитвай да натякваш на хората, че на другия ден се разбира дали си бременна , това става в периода от 15-25 ден
    Нямам химикалка!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от suniii
    Бях на лекар,съмненията се потвърдиха
    Не могат ли да предизвикат спонтанен аборт с хапчета?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Хилари що да не споря,нямам право ли?
    Да ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Няма пък... 1.80 и спирам.
    Станислава

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Медицинските усложнение са редки, но се случват! Тя не може да знае дали няма да има усложнения. Попринцип колкото по-рано се направи аборта, толкова по-добре. Най-често се появява кървене след аборта. Може да започне да пикае топки съсирена кръв, да получи кървене, да се развие инфекция или да й се наруши месечния цикъл. Може да изпитва болки, които да се чуди после как да прикрива. Като смяташ ще ходи на физическо? Като цяло много зависи и КОЙ е лекаря.. Може и да има усложнения вследстив упойката, ако има такава, защото не се знае след колко време ше направи аборт, ако въобще го направи... Да не говорим, че след аборт се забременява АДСКИ лесно.. трябва много да внимава, а щом веднъж се е докарала до тоа положение, то ясно колко качествено се предпазва... Други въпроси има ли?
    Нали се сащаш, че ако пикае топки съсирена кръв, проблемът ще е в отделителната система и ще има картина на бъбречна колика- т. е. няма общо с аборта. По твоята логика всяка жена, правила аборт, трябва да има хематурия (?!?!?!).
    мислете малко, преди да напишете нещо
    Tи не ми казвай кога да мисля и кога не, а? Нали като види момичето, че има усложнения веднага ще изплюе камъчето? Да ви се види и на многознайковците!

п.с. Казах, че се случват РЯДКО тези неща. Досети се, че под това нямам предвид всяка жена

Цитирай Първоначално написано от revolver
    Разби ми сърцето Хилари Повече няма да се закачам с теб !

По темата ,след аборд трябва престой в болницата за толкова млада майка поне една нощ!
    хах до сега колко аборта си правил,че знаеш....мога да кажа, че ако аборта е с места упойка, веднага след извършването на кюртажа можеш да си тръгнеш....а ако е с пълна упойка (на непълнолетни принципно е с пълна) просто се изчакват няколко часа (1-4 часа) да се събудиш и да се съвземеш след упойката...после се прбираш...няма никакъв ти престой от една нощ...след това си почиваш....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Медицинските усложнение са редки, но се случват! Тя не може да знае дали няма да има усложнения. Попринцип колкото по-рано се направи аборта, толкова по-добре. Най-често се появява кървене след аборта. Може да започне да пикае топки съсирена кръв, да получи кървене, да се развие инфекция или да й се наруши месечния цикъл. Може да изпитва болки, които да се чуди после как да прикрива. Като смяташ ще ходи на физическо? Като цяло много зависи и КОЙ е лекаря.. Може и да има усложнения вследстив упойката, ако има такава, защото не се знае след колко време ше направи аборт, ако въобще го направи... Да не говорим, че след аборт се забременява АДСКИ лесно.. трябва много да внимава, а щом веднъж се е докарала до тоа положение, то ясно колко качествено се предпазва... Други въпроси има ли?
    Нали се сащаш, че ако пикае топки съсирена кръв, проблемът ще е в отделителната система и ще има картина на бъбречна колика- т. е. няма общо с аборта. По твоята логика всяка жена, правила аборт, трябва да има хематурия (?!?!?!).
    мислете малко, преди да напишете нещо
    Tи не ми казвай кога да мисля и кога не, а? Нали като види момичето, че има усложнения веднага ще изплюе камъчето? Да ви се види и на многознайковците!

п.с. Казах, че се случват РЯДКО тези неща. Досети се, че под това нямам предвид всяка жена
    Досети се, че ти обръщам внимание върху анатомията на отделителната и половата система
    като ще ги плашиш, поне да изглежда достоверно

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    Разби ми сърцето Хилари Повече няма да се закачам с теб !

По темата ,след аборд трябва престой в болницата за толкова млада майка поне една нощ!
    хах до сега колко аборта си правил,че знаеш....мога да кажа, че ако аборта е с места упойка, веднага след извършването на кюртажа можеш да си тръгнеш....а ако е с пълна упойка (на непълнолетни принципно е с пълна) просто се изчакват няколко часа (1-4 часа) да се събудиш и да се съвземеш след упойката...после се прбираш...няма никакъв ти престой от една нощ...след това си почиваш....

Оу ,аз така си мислех ! Благодаря за инфото

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P
    по добре им кайи бурзо шото после ше си е'е майката на цялата работа и е по-добре сега да им кае6!!!

Успех и честито
    s0 dEamN cRazyyYy...

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от mastersan
    по добре им кайи бурзо шото после ше си е'е майката на цялата работа и е по-добре сега да им кае6!!!

Успех и честито
    Много мразя, когато някой не прочете поне сяка втора страница и се изцепи неподготвен.

Честито . А за ваще- каквото и да им кажеш пак ще те гледат с др очи .
    In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ТЯЯЯ ВЕЧЕ ИМ Е КАЗАЛА БЕЕЕ !!!!!!!! Майкоо... Е.. Кат ви мързи да прочетете 3 4 странички,недейте писа по-добре.. тцц
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

може ли някой ако знае кво са еи казали да го постне щото има доста за четене а нямам много време....мерси
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

По дяволите научете се да пишете:
    НАШИТЕ, ВАШИТЕ ОТ ТАМ СЪКРАТЕНО НАШТЕ, ВАШТЕ ("и"-то изпада), но не наЩе и ваЩе НЕЕЕЕЕ!

Хмм еми наблъскваш само 6тици отиваш даваш бележника си зимаш ключове приготвш си бягството и казваш.Отиваш при родителите на Гаджето ти там прекарваш ноща и на сутринта ваще няма да те бият МНОГО
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Абе Hilary_ що не родиш ти като си толкова против абортите.Все едно вашите ще са много щастливи да те гледат с огромен корем и непълнолетна.Нищо няма да убие,аборта е най-разумното решение в случая.Много е лесно да напишеш мнение,но ходи после го изпълни.Баси...и всички много се ебавахте с момичето,нали?Да се покажете какви сте пичове и колко умеете да се забавлявате на чужд гръб.Защото видиш ли "Темата е ебаФФфФкъъЪ" Ха-Ха..умирам от смях..мноооого е смешно..на вас не ви ли е още по-смешно в момента?Как дишате изобщо?Не се ли задушихте вече от смях?Вие може и да не търсите помощ по форумите,но очевидно тя го е направила и никой не може да я вини.
    До авторката:Браво за смелостта.Изобщо не е лесно да кажеш такова нещо на родителите си,камо ли и на родителите на гаджето ти.

Мега фен Аватара на Hilary_
    moon_flower Както вече казах и явно като всички, които обичат да спорят с мен не си прочела ще ти повторя .. аз мисля преди да направя нещо, за да не допускам такива сериозни грешки!!! Но ако все пак стане да ще го родя .. защото трябва да поема отговорност за постъпките си .. а колкото до родителите ми предполагам ще ме подкрепят!!! Пък и аз съм преценила, че на 15 ми е рано за секс и не съм правила ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    moon_flower Както вече казах и явно като всички, които обичат да спорят с мен не си прочела ще ти повторя .. аз мисля преди да направя нещо, за да не допускам такива сериозни грешки!!! Но ако все пак стане да ще го родя .. защото трябва да поема отговорност за постъпките си .. а колкото до родителите ми предполагам ще ме подкрепят!!! Пък и аз съм преценила, че на 15 ми е рано за секс и не съм правила ..
    Щом така си преценила,добре.Но много момичета имат различна преценка.И със сигурност не биха родили детето на такава възраст.А явно твоя случай е различен.Ако ти изпаднеш в такава ситуация вероятно ще родиш,но вероятно ще имаш и нужните години да го направиш.

Цитирай Първоначално написано от vesito0
    самообеси се
    мн помагаш
    Bon Jovi - Always

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kitoka
    По дяволите научете се да пишете:
    НАШИТЕ, ВАШИТЕ ОТ ТАМ СЪКРАТЕНО НАШТЕ, ВАШТЕ ("и"-то изпада), но не наЩе и ваЩе НЕЕЕЕЕ!

Първо и основно: Ти си много зле.
    Второ: В български да се редуват ш и т?
    Трето: Съкратено на нашите и вашите е наште и ваште??????!!!! Нима?
    Четвърто: Извод - гръмни се.

ПС: Вече коментирах по темата. Просто хорската простотия е учудващо прогресивна и не се сдържах.

Цитирай Първоначално написано от boniboon
    самообеси се
    мн помагаш
    vesito0 дори не си забавна.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Цитирай Първоначално написано от boniboon
    самообеси се
    мн помагаш
    vesito0 дори не си забавна.
    мен ми е смешно.

Абсолютна безотговорност-на такива хора само кастрацията им помага!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    мн си падам по бременни
    GTA Stunting

по добре им сподели какво е станало, че колкото повече чакаш толкова по лошо става ... и повече не го прави с презарвативи от 10 ст. а по добре дай 2-3 лв за качествени Дюрекс или Спортекс ама и те не са много сигурни така че ... по добре го прави на месец по 1 път .... ся някои ще кажат, че се базикам с момичето но говоря съвсем сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си