- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
така може , но не се опитвай да натякваш на хората, че на другия ден се разбира дали си бременна , това става в периода от 15-25 ден![]()
Нямам химикалка!
Не могат ли да предизвикат спонтанен аборт с хапчета?Първоначално написано от suniii
![]()
Да ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Tи не ми казвай кога да мисля и кога не, а? Нали като види момичето, че има усложнения веднага ще изплюе камъчето?Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Да ви се види и на многознайковците!
п.с. Казах, че се случват РЯДКО тези неща. Досети се, че под това нямам предвид всяка жена![]()
хахПървоначално написано от revolver
![]()
до сега колко аборта си правил,че знаеш....мога да кажа, че ако аборта е с места упойка, веднага след извършването на кюртажа можеш да си тръгнеш....а ако е с пълна упойка (на непълнолетни принципно е с пълна) просто се изчакват няколко часа (1-4 часа) да се събудиш и да се съвземеш след упойката...после се прбираш...няма никакъв ти престой от една нощ...след това си почиваш....
Досети се, че ти обръщам внимание върху анатомията на отделителната и половата системаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
като ще ги плашиш, поне да изглежда достоверно
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от milickata
Оу ,аз така си мислех ! Благодаря за инфото![]()
по добре им кайи бурзо шото после ше си е'е майката на цялата работа и е по-добре сега да им кае6!!!
Успех и честито
s0 dEamN cRazyyYy...
Много мразя, когато някой не прочете поне сяка втора страница и се изцепи неподготвен.Първоначално написано от mastersan
![]()
Честито . А за ваще- каквото и да им кажеш пак ще те гледат с др очи .
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
ТЯЯЯ ВЕЧЕ ИМ Е КАЗАЛА БЕЕЕ !!!!!!!! Майкоо...![]()
Е.. Кат ви мързи да прочетете 3 4 странички,недейте писа по-добре.. тцц
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
може ли някой ако знае кво са еи казали да го постне щото има доста за четене а нямам много време....мерси
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Хмм еми наблъскваш само 6тици отиваш даваш бележника си зимаш ключове приготвш си бягството и казваш.Отиваш при родителите на Гаджето ти там прекарваш ноща и на сутринта ваще няма да те бият МНОГО
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Абе Hilary_ що не родиш ти като си толкова против абортите.Все едно вашите ще са много щастливи да те гледат с огромен корем и непълнолетна.Нищо няма да убие,аборта е най-разумното решение в случая.Много е лесно да напишеш мнение,но ходи после го изпълни.Баси...и всички много се ебавахте с момичето,нали?Да се покажете какви сте пичове и колко умеете да се забавлявате на чужд гръб.Защото видиш ли "Темата е ебаФФфФкъъЪ" Ха-Ха..умирам от смях..мноооого е смешно..на вас не ви ли е още по-смешно в момента?Как дишате изобщо?Не се ли задушихте вече от смях?Вие може и да не търсите помощ по форумите,но очевидно тя го е направила и никой не може да я вини.
До авторката:Браво за смелостта.Изобщо не е лесно да кажеш такова нещо на родителите си,камо ли и на родителите на гаджето ти.
moon_flower Както вече казах и явно като всички, които обичат да спорят с мен не си прочела ще ти повторя .. аз мисля преди да направя нещо, за да не допускам такива сериозни грешки!!! Но ако все пак стане да ще го родя .. защото трябва да поема отговорност за постъпките си .. а колкото до родителите ми предполагам ще ме подкрепят!!! Пък и аз съм преценила, че на 15 ми е рано за секс и не съм правила ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щом така си преценила,добре.Но много момичета имат различна преценка.И със сигурност не биха родили детето на такава възраст.А явно твоя случай е различен.Ако ти изпаднеш в такава ситуация вероятно ще родиш,но вероятно ще имаш и нужните години да го направиш.Първоначално написано от Hilary_
мн помагашПървоначално написано от vesito0
![]()
![]()
Bon Jovi - Always
Първоначално написано от Kitoka
Първо и основно: Ти си много зле.
Второ: В български да се редуват ш и т?
Трето: Съкратено на нашите и вашите е наште и ваште??????!!!! Нима?
Четвърто: Извод - гръмни се.![]()
ПС: Вече коментирах по темата. Просто хорската простотия е учудващо прогресивна и не се сдържах.
Абсолютна безотговорност-на такива хора само кастрацията им помага!
по добре им сподели какво е станало, че колкото повече чакаш толкова по лошо става ... и повече не го прави с презарвативи от 10 ст. а по добре дай 2-3 лв за качествени Дюрекс или Спортекс ама и те не са много сигурни така че ... по добре го прави на месец по 1 път .... ся някои ще кажат, че се базикам с момичето но говоря съвсем сериозно