.
Затворена тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 321
    ся се сетих за една реклама ... скачай с бънджи

Хахахаха На 15 години ще ражда асал циганска рабнота...

Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov
    [Офф нали помолих неграмотните лапета да не пишат. Първо - да, гинекологът ти е неграмотен. Второ - не мислиш ли, че има някаква причина да се иска подпис от родител за аборта?!
    Кажи на майка ти, отидете двете на тинеколог и заедно решете какво ще правите
    Първо не съм лапе!Второ не съм аз бременната ,че да се обръщаш към мен ,ясно ?
    Да обичаш значи да страдаш!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov
    [Офф нали помолих неграмотните лапета да не пишат. Първо - да, гинекологът ти е неграмотен. Второ - не мислиш ли, че има някаква причина да се иска подпис от родител за аборта?!
    Кажи на майка ти, отидете двете на тинеколог и заедно решете какво ще правите
    Първо не съм лапе!Второ не съм аз бременната ,че да се обръщаш към мен ,ясно ?
    аз бих ти направил едно бебенце :>>>> искаш ли?
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на psych0
    с риск да повторя - кажи на вашите няма да те убият

Град
    Пловдив
    Оффф еми то за това има Ескапел мацка...

Ти пък престани с тоя Ескапел във всяка тема, това да не са ти ментови бонбони.

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    с риск да повторя - кажи на вашите няма да те убият
    хораааааааааааа четете че адски дразните не разбрахте ли че е КАЗАЛА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ!!!
    едит:като прочетете цялата тема тогава ще си давате мнението !!!4ели-непрочели и вече да земат отношение по темата ,както другите са си направили трода да прочетат преди да пишат така можеше и ти !!!Ако не си прочел изобщо не пиши
    едит2:съжелявам за спама ама тука някакви индивиди пишат дето...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ти пък престани с тоя Ескапел във всяка тема, това да не са ти ментови бонбони.
    Всяка? Не бих казала.

Не ми прави забележки,моля.

С риск да повторя някого -ако направи аборт може да не може да забременее повече

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от totik
    С риск да повторя някого -ако направи аборт може да не може да забременее повече
    Гинекологът и трябва да е пълен кретен, за да я осакати така, особено, ако прави аборт с вакуум.

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от totik
    Гинекологът и трябва да е пълен кретен, за да я осакати така, особено, ако прави аборт с вакуум.

Град
    Враца
    Няма ли да ти тежи на съвестта това че си убила човек ? живо същество ... задръж го ... ще пропуснеш една година ... голяма рбота как един ден ще кажеш на "потенциалното" ти дете че е имало братче или сестриче ... момиче опичай си акъла .... а на бащата му разбий устата ... неграмотник как казваше един съфорумник да спукаш презерватив е се 1 дъниш кратуна ... не става лесно ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Мега фен Аватара на t0d1t0
    не ти ли тежи на съвестта т'ва ся... 1 година училище да пропусне?! И то де да беше само една... Ай стига говори глупости! Да прави аборта и толкова. Както един съфорумник каза - на 15 да ражда... Циганска му работа.
    Станислава

Град
    Враца
    добре бе аз не смятам че е редно да убиваш ... при аборт може и да няма шанс за второ дете ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Няма ли да ти тежи на съвестта това че си убила човек ? живо същество ... задръж го ... ще пропуснеш една година ... голяма рбота как един ден ще кажеш на "потенциалното" ти дете че е имало братче или сестриче ... момиче опичай си акъла .... а на бащата му разбий устата ... неграмотник как казваше един съфорумник да спукаш презерватив е се 1 дъниш кратуна ... не става лесно ...
    Първо, ако презервативът е бил дефектен?
    Второ, за какво ще казва иобщо на следващото си дете, че е била бременна, при положение, че още не е минал и 40ия ден?
    Трето, по-добре да направи аборт, отколкото да обрече детето си на нещастие и да провали собственя си живот.

Град
    София
    добре бе аз не смятам че е редно да убиваш ... при аборт може и да няма шанс за второ дете ...
    Ама тя не убива нищо. А за второто - казах вече. Гинекологът и трябва да е пълен кретен, за да я осакати.

Град
    Враца
    Прав си за гинеколога , но кой може да каже дали е добър или не ... парите са си пари а принципите и задника не може да си избършеш с тях ...

Прав си за гинеколога , но кой може да каже дали е добър или не ... парите са си пари а принципите и задника не може да си избършеш с тях ...
    Има толкова начини да разбере кой е добър гинеколог.Първо-съвет с майката.Тя със сигурност ще знае кой е добър или поне ще я заведе при нейния.Второ-може просто да събере мнения,да поразпита приятелки,в крайна сметка много момичета започват да ходят на гинеколог на по 14-15 години.Освен това може и да има приятелка,която да е запозната със случай като нейния и да я информира.Също може просто да се поразрови из интернет в сайтовете на частните болници и да провери.Ако отиде в една хубава болница,където не гледат на всяка цена да те оперират за пари,със сигурност ще попадне на добър гинеколог.Вероятно сега всички ще почнете да говорите,че държавните болници са си в ред и са много хубави.Ами моето мнение е,че не е така.В Пирогов ходих за последно във втори клас ако не се лъжа.Сега съм 11.От тогава крака ми не е стъпил там и няма и да отида никога.Заведоха ме да ме преглдат,защото се оплаквах от силни болки в корема,а всъщност лъжех,за да не ходя на училище.И какво ми каза лекарят?Че съм едва ли не за смъртно легло и незабавно трябва да ме оперират.Но няма значение.Въпроса е,че момичето е казало на майка си,преди каза,че им и достатъчно пари да направи аборт и без знанието на техните.Значи ще могат да си позволят и да я заведат в хубава болница при добър лекар.

Голям фен Аватара на revolver
    Не знам дали забелязвате но си говорим по между си без вест от момичето от 2-3 дена и все повече си мисля че темата е ебавка !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    Не знам дали забелязвате но си говорим по между си без вест от момичето от 2-3 дена и все повече си мисля че темата е ебавка !
    Момичето писа последно вчера или онзи ден.

Цитирай Първоначално написано от revolver
    Е то момичето ни каза какво е станало.Сигурно сега си търсят гинеколог или пък вече е направила аборта.Темата е прекалено безинтерсна за ебавка.Поне аз така си мисля.

Град
    Враца
    Пак ти казвам принципите и задник не можеш да избършеш с тях ... някои хора имат доста извратено и от части странно разбиране за хумор

Град
    ВаРнАаАа
    Пък и даже да каже на някое от бъдещите си деца, че някога е била бременна, но е направила аборт не смятам, че ще е кой знае какъв шок за тях.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ама тя не убива нищо.
    Напротив ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си