- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ!!!БРЕМЕННА СЪМ И НЕЗНАМ КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ
ся се сетих за една реклама ... скачай с бънджи
Първо не съм лапе!Второ не съм аз бременната ,че да се обръщаш към мен ,ясно ?Първоначално написано от HristoGavrilov
Да обичаш значи да страдаш!
аз бих ти направил едно бебенце :>>>> искаш ли?Първоначално написано от ladykeisy
![]()
GTA Stunting
Ти пък престани с тоя Ескапел във всяка тема, това да не са ти ментови бонбони.
Първоначално написано от psych0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хораааааааааааа четете че адски дразните не разбрахте ли че е КАЗАЛА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ!!!
едит:като прочетете цялата тема тогава ще си давате мнението !!!4ели-непрочели и вече да земат отношение по темата ,както другите са си направили трода да прочетат преди да пишат така можеше и ти !!!Ако не си прочел изобщо не пиши
едит2:съжелявам за спама ама тука някакви индивиди пишат дето...![]()
Всяка? Не бих казала.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Не ми прави забележки,моля.![]()
С риск да повторя някого -ако направи аборт може да не може да забременее повече
Гинекологът и трябва да е пълен кретен, за да я осакати така, особено, ако прави аборт с вакуум.Първоначално написано от totik
![]()
Няма ли да ти тежи на съвестта това че си убила човек ? живо същество ... задръж го ... ще пропуснеш една година ... голяма рбота как един ден ще кажеш на "потенциалното" ти дете че е имало братче или сестриче ... момиче опичай си акъла .... а на бащата му разбий устата ... неграмотник как казваше един съфорумник да спукаш презерватив е се 1 дъниш кратуна ... не става лесно ...
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
не ти ли тежи на съвестта т'ва ся... 1 година училище да пропусне?! И то де да беше само една... Ай стига говори глупости! Да прави аборта и толкова. Както един съфорумник каза - на 15 да ражда... Циганска му работа.
Станислава
добре бе аз не смятам че е редно да убиваш ... при аборт може и да няма шанс за второ дете ...
Първо, ако презервативът е бил дефектен?Първоначално написано от Pesenta
Второ, за какво ще казва иобщо на следващото си дете, че е била бременна, при положение, че още не е минал и 40ия ден?
Трето, по-добре да направи аборт, отколкото да обрече детето си на нещастие и да провали собственя си живот.![]()
Ама тя не убива нищо. А за второто - казах вече. Гинекологът и трябва да е пълен кретен, за да я осакати.Първоначално написано от Pesenta
![]()
Прав си за гинеколога , но кой може да каже дали е добър или не ... парите са си пари а принципите и задника не може да си избършеш с тях ...
Има толкова начини да разбере кой е добър гинеколог.Първо-съвет с майката.Тя със сигурност ще знае кой е добър или поне ще я заведе при нейния.Второ-може просто да събере мнения,да поразпита приятелки,в крайна сметка много момичета започват да ходят на гинеколог на по 14-15 години.Освен това може и да има приятелка,която да е запозната със случай като нейния и да я информира.Също може просто да се поразрови из интернет в сайтовете на частните болници и да провери.Ако отиде в една хубава болница,където не гледат на всяка цена да те оперират за пари,със сигурност ще попадне на добър гинеколог.Вероятно сега всички ще почнете да говорите,че държавните болници са си в ред и са много хубави.Ами моето мнение е,че не е така.В Пирогов ходих за последно във втори клас ако не се лъжа.Сега съм 11.От тогава крака ми не е стъпил там и няма и да отида никога.Заведоха ме да ме преглдат,защото се оплаквах от силни болки в корема,а всъщност лъжех,за да не ходя на училище.И какво ми каза лекарят?Че съм едва ли не за смъртно легло и незабавно трябва да ме оперират.Но няма значение.Въпроса е,че момичето е казало на майка си,преди каза,че им и достатъчно пари да направи аборт и без знанието на техните.Значи ще могат да си позволят и да я заведат в хубава болница при добър лекар.Първоначално написано от Pesenta
Не знам дали забелязвате но си говорим по между си без вест от момичето от 2-3 дена и все повече си мисля че темата е ебавка !![]()
Момичето писа последно вчера или онзи ден.Първоначално написано от revolver
![]()
Е то момичето ни каза какво е станало.Сигурно сега си търсят гинеколог или пък вече е направила аборта.Темата е прекалено безинтерсна за ебавка.Поне аз така си мисля.Първоначално написано от revolver
Пак ти казвам принципите и задник не можеш да избършеш с тях ... някои хора имат доста извратено и от части странно разбиране за хумор![]()
Пък и даже да каже на някое от бъдещите си деца, че някога е била бременна, но е направила аборт не смятам, че ще е кой знае какъв шок за тях.
Напротив ..Първоначално написано от amk933
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3