- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо пенисът не ми омеква след секс ?
Когато правя секс със моята приятелка не може да ми омекне пениса цели шест часа . Моля кажете ми със какво лекарство може да го премахна защото трябва да ходя и на работа и немога да си обувам дрехите т.е. панталона ?
6 часова ерекция??? втф да не си оня дето го даваха по новините с анаболите от пловдив ?
Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
ти си сексомангордей се
![]()
![]()
Ей палячо ходи некаде да ти обърнат внимание като гледам страдаш от тази липса .. тъпЧо !![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
стига де съчувствай му![]()
![]()
![]()
Ама ти вече секс ли праиш уе? А бе след чикия не му падало,е ми бии още 1 чикия![]()
Станислава
Трябва да се радваш, железен си братко!![]()
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
а защо смяташ,че изобщо ще ти отговори на въпроса?Първоначално написано от EarthShaker
Станислава
брей..![]()
Просто аз
Ходи сЪ гръмни бе ташак нещастен педерастки![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не че ми влиза в работата ама тва защо беше?Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Постави го на мястоПървоначално написано от Stefchyy
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Не се хвали![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
В началото и на прителя ми беше така и с течение на времето нещата се оправиха.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
еми това значи че искаш ощеПървоначално написано от bemafiq
![]()
Запиши се в X-men![]()
![]()
![]()
По темата такова животно като 6 часова ерекция бес стимуация няма!
Най дългата ерекция без стимулация е 9 час и нещо плюс още 5 часа виагра и човека умре след 14 часов секс маратон!
Хаххахахахаха братле ти си Супермен, не мисля, че ще имаш проблем с ерекцията на стари години![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Къв ти супер мен тва е Виаграмен![]()
Интереси:Момичета,Трева,На
Къв ти супер мен тва е Виаграмен![]()
Интереси:Момичета,Трева,На