- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебелее ли се от Бирената мая ?
Изписаха ми Бирена мая за засилване на имунната система ... в последствие разбрах, че е много полезна за косата, за ноктите, за костите и дори премахва акнето... но вече няколко души ми казват, че от Бирената мая се ДЕБЕЛЕЕЕ ... ако някой я е пил или пък знае нещо по този въпрос нека да пише
... аз искам да отслабвам, а не мога да взимам хапчета за надебеляване
![]()
Не съм чувала да се дебелее от нея.Но пък знам ли..![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ако се храниш адекватно - няма да имаш никакви проблеми.
Oo обречена си да си слооооооон,мноого се дебелее,сериозно-една изпи едно хапче и качи 120кг![]()
Абе вие нормалнили сте си4ки некви анорексички станали-ам то и от въздуха се дебелее като изпълни белите дробове и те надебеляват тцтцтцт,pathetic![]()
+1Първоначално написано от dead_princess
Просто аз
Не съм чувала,да се дебелее от бирена мая![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз пък отслабнах. Явно при всеки е различно. Но пък не може да и се отрече полезното действие за ноктите, кожата и косата ((:
"There's smoke in my iris, but I've painted a sunny day on the inside of my eyelids..."
А как се пие/яде тва нещо?![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Първоначално написано от Neopitom3na
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ем като витамини е в едно шише ткоа и са хапчета-мирише на бира,аа тва е,сеа некой може по друг начин да го е имал .нзПървоначално написано от XxTheOnexX
![]()
да дебелее се,аз затова я спрях..мисля 4е тя ти отваря апетита.. и постоянно ти се яде.Поне при мен бе6е така![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Първоначално написано от TeenSpirit
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз съм чувала , че се дебелее и си мисля, че наистина се дебелее от нея, тъй акто в бирата има бирена мая, и от бирата също се дебелее.![]()
От бирата се пълнее..
следователно и от бирената мая..![]()
Биреная мая пият културистите за прочистване на кръвта + качване на килограми и повишава апетита.
И аз съм пил бирена мая и имаше ефект.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от meche95
всички ми натякват че съм слаба пък аз си ям като свиня![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Ами ако искате да си овълчите апетита, да качите зиведнъж и да се омазните - да, това е вашият избор![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Една приятелка преди години пиеше Бирена мая и надебеля
всички мой фр които са фитнес маняци взимат бирена мая за да трупат маса значи се пълнее![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"