- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с 12-годишна
Бихте ли си легнали с 12-годишно момиче. и ако да как ще го направите,
кога и къде.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако☺
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
пич ако ще да е с перфектно тяло, ако е на 12, по-добре само бавно и го подавай без да се подиграваш, да го подуха.
остави някой друг да си навлече белята да чука малолетна.. след 4 години и скъсай ануса!
бой, йебанье и чалга
ари моля ви тея мераклийте за секс с 12-годишна ако може да споделят как
Отговори си сам на въпроса .. как може да питаш дали някой би чукал ДЕТЕ !!?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
.. какво знае то??? Нищо .. !!!Как може дори да ти мине през акъла .. сигурно и ти си някой 14 годишен пикльо мислещ се за големия ебач с 10 сната пишка ..
Отчайвам се .. точно заради това мислене децата станаха по-големи к*рви от тия на околовръсното ..
![]()
Нямам думи просто ..
![]()
Priceless .. <3
ми то да ти кажа има и такива с акъли и с без акъли. и не съм някав си 14-годишен с 10 санта пишок.Първоначално написано от Hilary_
Пе-до-фил.
Темата е брутално тъпа. КЛЮЧ, моля!
Напълно съгласна съм със Hilary_
Тъпа тема
Ако ти беше на нейно място как би се почувствал..Т.е. да те чукат на 12 години
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Hilary_
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Още по - зле за тебе .. значи си педофил с много ама изключително ограничено мислене ..Жал ми е знаеш ли .. съжалявам те ..
+++++++Първоначално написано от amk933
![]()
Priceless .. <3
такива падуани твърде млади са със светлинен меч да боравят
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ?! СЕКС С ДЕТЕ ?! ПЕДОФИЛ ЛИ ЩЕ ТЕ ПРАВИМ !? Я ДА БЯГАШ , ЧЕ АКО ТЕ ПИПНА ЩЕ ТИ СВЕТЯ МАСЛОТО ?!!?! СЕКС МАНИАК !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КЛЮЧ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
що ми викате и ме обиждате без да знаете какво е моето мнение по въпроса![]()
![]()
![]()
![]()
'щото само болен мозък може да измисли толкова идиотска тема. Педофилията е подсъдима.
Първоначално написано от amk933
Абсурд да си легна с 12 годишно дете..Първоначално написано от maistorluk
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ами то не е късно.Първоначално написано от Lettuce
Моли се ГДБОП да не чете тук, че нищо чудно да ти почукат на вратата някой хубав ден...
Няма да ти е толкова весело, ако ти се появят на вратата...Първоначално написано от Lettuce
![]()
Еми кажи какво е твоето мнение по въпроса ?!Първоначално написано от maistorluk
Защо пусна темата ? От къде измисли последния отговор на анкетата ?
На колко си ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
има такива 12 годишни брат дет неможеш ги разпознаеш от какичките... а има и такива които стоят с акото на гъза пред блока си и си играят в пясъчника![]()
![]()
за секса с 12 годишните съм от една страна за от друга против... ама ако ми се случи нещо подобно тогава ще мисля сега ме боли главата![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
не си праваПървоначално написано от Hilary_
има такива момичета който на 12 приличат на 17 и са с мнг добре развити тела годините не означават всичко
Познавам едно к*рве, което почна да се е*е от 12 годишна (сега е на 13) Таа тези момчета, които са спали с нея разказват, че всеки път като са спали заедно на нея и е текло кръв и нещо друго бяло гнусно... така, че ако бях момче.. определено НЕ и не само за това, а и защото е супер малка и е супер гадно
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Заради такива като теб България е на такова положение
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!