.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 182
    Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    1. Това първите 3 месеца не е мислещо дете. По тая логика трябва да почна да дундуркам пълния кондом на гаджето и да пея на бебето, което представлява 1 сперматозоид в езеро от сперма.
    Адската глупост..
    Може би просто не си се изразила както трябва, но тва "не е мислещо дете" е много тъпо.. Замисли се малко, и първата година детето не е мислещо. след раждането ? И след като сперматозоида е проникнал в яйцеклетката вече не е такъв !
    'Баси сексуалната култура дето имате, няям думи ..

По темата: Аз съм "За" абортите по принцип.. Много млади момичета по различни причини забременеят без да искат.. Ако няма аборти ще се създават деца, които ще бъдат изоставени, изпратени в дом или още по-лошо ще растат с един или двама родители които ще се грижат за тях без никакво желание.. Колкото и да е странно и ужасно има родители които наистина не обичат собствените си деца, защото са им провалили живота..
    Всичко е въпрос на личен избор, лично аз никога не бих направила аборт, но само защото знам, че едно неочаквано дете ще бъде отгледано и обичано по същия начин като едно желано дете..

Голям фен Аватара на revolver
    За Колкото и да е лошо,понякога се налага

ЗА!...когато ''родителите'' са 15-16-17-18 годишни за ко да го ражда..? деца да гледат дете...

Ако майката е някоя 14-15-16 годишна ЗА,но иначче съм против..
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от martin92
    Който не иска дете на 15-16 да не прави секс. То си има начин! Аборта е най-ужастното нещо, не знам как живеят жените след като го направят?! Какъв е смисълът да се направиш на голямата работа, че си правил секс и после да убиеш едно човешко същество?
    Ами, ако случайно не правиш секс, за да си "голямата работа", а защото искаш? Защото си срещнала някого, в когото си се влюбила? Ако просто искате да сте заедно по всеки възможен начин?
    Ок, тия които казвате това, че секс просто не трябва да се прави по никакъв начин преди 20 гадже не сте имали за повече от няколко месеца...
    Вие като обичате някого не го искате ли? Не ви се ще да му се отдадете?
    И с кондомите стават грешки.
    Ооо първо иди и си запали фитила на тампона и тогава идвай да ми приказваш за секс! Секс та секс, мина му модата вече...

Обикновено абортиращите майки, не абортират за спорта, а защото им се налага поради някаква причина.

Много ми е интересно, ако някой мангал ви изнасили и забременеете, дали първата ви мисъл по въпроса ще е "АБЕ КОЯ СЪМ АЗ ДА УБИВАМ ХОРА".

Стига с тая българска ограниченост и стадно мислене. Щом още си мислите, че единствената нежелана бременност е, ако се дънят 14 годишни и момчето свърши в момичето, просто ми пада шапката...

ПОЧТИ НИКОЙ НЕ АБОРТИРА САМО ЗА КЕФ. Набийте си го в празните тикви.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    зависи
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

против,но ако си някоя 15,16 годишна мисля че да направиш аборт е по правилното решение

Супер фен
    Твърдо против ! Просто внимавайте кога и как забременявате

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Бахти и заблудените хора дето сте... Махнете ги тея розови очила.
    Станислава

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    ЗА ако партньорите не са готови за дете. По добре детето изобщо да не се роди и страданието му да е кратко отколкото да се мъчи цял живот с родители които не могат да го възпитат, не го обичат и ще го държат длъжно за собствените си грешки и несбъднати мечти.
    Напълно съм съгласна
    Memento mei, memini tui!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Твърдо против ! Просто внимавайте кога и как забременявате
    То защото по поръчка става, да.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от waleriq
    100 % против аборта ! Кои сме ние че да отнемаме човешките животи
    Аз също съм твърдо против аборта! Точно затова трябва да се внимава когато правиш нещо и да не си "гледаш първо кефа",а да мислиш и за последствията! За мен аборта е убийство и то на едно невинно,мъничко детенце...и вече толкова много станаха убийците! Толкова много жени не могат да имат деца и страдат цял живот,опитват какво ли не,а други просто ги убиват защото една нощ са си направили кефа и са забременели... И както waleriq каза "Кои сме ние,че да отнемаме човешките животи!"

Супер фен Аватара на Shia
    ,че ние ли сме виновни,че не могат да забраменяват.Това,че друг не може да забременее не е причина.

Цитирай Първоначално написано от alex4o
    ...
    ако някой изнасили приятелката ти и тя забременее,ти после ще му гледаш ли детето,при условие,че приятелката ти не иска това дете,а иска от теб?
    Станислава

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ...
    ако някой изнасили приятелката ти и тя забременее,ти после ще му гледаш ли детето,при условие,че приятелката ти не иска това дете,а иска от теб?
    аз съм момиче,ако не разбра И това е моето мнение

Фен
    Град
    pernik
    Кретени. На 16 става ли се майка. Кои сме ние да отнемаме човешки живот казват някой. Я get a life. Дано всички дет сте провит да ви се родат деца и да видиме какво ше правите. Ай сиктир !!
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

...
    аз съм момиче,ако не разбра И това е моето мнение
    добре,сори,по ника те помислих за приятеля ти явно. Та... Има някой случаи в които аборта просто е наложителен. Живота не е толкова прекрасен както всички казвате,замислете се малко,ако искаш всеки може да ти намери 1000 и нагоре причини,събития и сценарии поради които това да не направиш аборт е просто невероятна глупост.
    Станислава

Град
    out**
    искам да кажа против,но и аз да нямах друг избор освен да абортирам щях да го направя

Голям фен Аватара на crazymm
    Ако това е единственият изход - за...
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Не,неморално е.Не трябва да се стига до бременност,когато човек не е готов да има деца

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Вие сте ебахти тъпите за да задържите детето! Като почнете така да ми говорите,че направо изперквам...
    'Ебахти тъпите' ли са момичетата, желаещи да запазят здравето си? Има домове за деца (колкото и тъпо да звучи), като не го иска да го прати там. Защото в един аборт се крият невероятно много заплахи за здравето на жената, започвайки от 'парченце бебе', останало в матката, и приключвайки с импотентност. По- скоро 'ебахти тъпите' са тея, дето не са мислили като са го правили...
    Ужас. По-добре да направя аборт, отколкото някога да родя и да си пратя детето в дом!

А и за всички, които са твърдо против:
    1. НИКОЙ не е застрахован, колкото и да се пази и да мисли човек, е възможно да му се случи.
    2. Какво става ако те изнасилят и забременееш?

това мнение най ми допадна,попринцип съм против аборта,но никой не е застрахован и все пак никога не бих дала детето си в дом

ПРОТИВ !!! Ми като не са готови партньорите се внимава ! едно невинно бебе ... а иначе ако момичето е изнасилено и забременяло ако иска аборт е съвсем разбираемо .. не го пожелавам на никой ..

Забелязал съм, че всички велики доводи на хората ПРОТИВ абортите, се свеждат само до един:

"КОИ СМЕ НИЕ ДА ОТНЕМАМЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ?"

Добре, наистина ли мозъците ви не могат да родят някаква незаучена фраза като причина или вие не искате?

Първо, кои сме ние? Ами, същите тези, които сами се трепят по пътищата, воюват откакто свят светува, избиват се за пари без да им мигне окото, вършат дори по-гнусни работи от убиване също за пари или подтикнати от някоя и друга техническа повреда в и без друго малкия им мозък, и т.н. Измислят всякакъв вид професии и начини за забогатяване повече от останалите, въпреки че на тоя свят има достатъчно пари абсолютно всеки, че даже и домашните му любимци (кучета, котки, зайци, мравки, ако щете), да има по два гаража с Ферарита и частен самолет. Ние сме едни такива създания, които в определен момент се мислят за нещо повече от Господ (не че съм религиозен, просто за да ме разберете), а в друг - света вода ненапита. Това е по въпроса "кои сме ние", макар че и най-големият идиот не би трябвало да не знае отговорът му през XXI век.

Второ, самото отнемане на човешки живот. Значи, ако се "изхвърлите" в мивката и пратите целия "ескадрон бели агенти" (тази фраза я четох в някоя друга тема, голям смях) на сигурна смърт - няма проблем. Като ги пращате в презерватива - няма проблем. Като пиете Ескапел - също. Сперматозоидите СА организми и то човешки. Бъдещи деца. Някои, разбира се.
    Отделно, че има десетки причини, поради които дори се налага аборт. Ако ви изнасилят двама циганина и забременеете, надали ще държите на дете. И т.н.

Обаче, разбираш ли, през първия-втория месец на бременността, вече е ЧОВЕК и ако му направите нещо - му отнемате живота. Невероятният, страхотен, неописуемо як живот, с който ще го дарите и който го чака когато действително стане човек, особено ако сте 15 годишна малоумна к***а, без работа. И други примери.

Абе, ей! Я излезте от тоя филм най-сетне. Има далеч по-стойностни неща, против които да се обявявате. Засега абортът не е чак под път и над път, така че дишайте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си