- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- обичате ли да ви лижат топките?
Тя Алекс... голяма кучка се оказва...Ама дали наистина ги мисли тея работи дето ги пише... само тя си знае!!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Мисли ги тя , че и ги практикуваПървоначално написано от daehuu
![]()
--------------------------------------------------------
И да ги мисли и да ги практикува,кво ти пука? Нали поне не е някоя тъпа кифла на която освен кур друго в кухата глава не може да влезе.![]()
Westside rollin' all day, every day
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от revolver
Това момиче трябва просто да си намери сводник редно е... ще стане богата и известна ако вече не е Известна![]()
![]()
като гледам ква е гордост, че прави всичко на 15 годинки.... срамота не та виждам до 3-4 години ш тря си слагаш скоби на краката да може си ги затваряш че ша е страшно
Докато дават агнешко на килограм не си взимай цяла овца! или на кракто (Не се жени!)
и мене ме кефи да слушам саксофон но не духам ...
(символика)
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Познавате ли се ,че знаеш?? Смисъл не ми пука особено...Просто кфото и да се говори за Alexandra93 всеки си знае ,че ако има възможност би я изчукал ...Жестоката истина...Първоначално написано от TheX
![]()
--------------------------------------------------------
Подкрепям те !Първоначално написано от BlueFace
Алекс кажи кога и каде ! От мене кондомите от тебе мхмм белезниците!
II. Права и задължения на потребителите
9. Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ИзвинявайПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
![]()
Да не е спам: мисля, че мъжете трябва да се задоволят с квото им се дава и да не са алчни за повече. Ако жените имаха топки, мъжете едва ли щяха да са особено ентусиазирани да им лижат топките(да знам, примера е странен) Аз не правя такива работи
![]()
мхм . . .Първоначално написано от fenastz
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Първоначално написано от daehuu
А така по става, добре че го оправи Пич![]()
![]()
Лижи кумееееееееееееееее!!!![]()
MUST.......... LOOK............. AT................. HYPNO-BOOTYAH!
Първоначално написано от BlueFace
Я па да то кажем и 100 възможности и китук пиян да съм и на колене да ми падне нема и да е погледна тва че тука 98% са по 17 години и чешат яко всяка вечер пред компа .... е друга тема ..
Докато дават агнешко на килограм не си взимай цяла овца! или на кракто (Не се жени!)
нз аз лично си умирам от кеф
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
много го обичам товаа
<3Първоначално написано от Stela90
хехе
Няма момче което да не му е яко да му лижат топките![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
ами това си е част..от свиркатаа мен ме възбужда да духам така че по логиката че ако A=B a B=C .. схвана ли
![]()
Да.
аз на моя приятел му ги лижа![]()