- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ангъс, Прашки и Целувки с език - Продължение?
Искам да попитам дали ще правят продължение на филма - Ангъс, Прашки и Целувки с език по книгата Дневниците на Джорджия Никълсън на Луис Ренисън? И ако да, кога ще излезе? МС предварително!
Една приятелка ми каза,че ще има продължение.Но кога ще е никой не знае.Иначе филма е уникален
![]()
![]()
Йее! Дано да има! Много искам да видя пак Джи... и разбира се Дейв!!!
Ако излезе продължение, свиркайте![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
попринцип книгите са 7, а филма е мисля само по първата или ипо втората. За продължеине не съм чувала.
че има такъв филм.Първоначално написано от casey
we are rockstars.
Да има. И даже е страхотен!Първоначално написано от TrustNobody
Иначе Ambrosia те и Роби и Том не са за испускане, ама Дейв е направо....![]()
хо-хо ще бъда доста щастлива ако има 2 част![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Алиииииииииии, тоя филм го гледах едно време и ми беше жал да го изтрия от компютъраБеше много як и верно ш е хубаво, ако има още
![]()
еlsy![]()
Книгите рулират, филмът също... дано има 2-ра част и някоя друга нова книжка ;дд
Тоя филм го имам от около година някъде и още не съм го изтрилаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ооооооооооо дано да има много радва , а някои да знае кога ще излиза (ако ще има 2ра част)![]()
:P
![]()
Аз го изтрихПървоначално написано от teenems
![]()
Бях притисната от обстоятелствата
![]()
еlsy![]()
Филма е много добър Джорджия е голяма сладурана а Роби...в прочем някой знае ли как се казва песента от концерта на ,,Спечените Дилъни" много я аресвам и от къде мога да си я изтегля!
Обърни внимамние когато някой добре със теб се държи,не бързай да му отвръщаш с лъжи!
айде да не правя нова тема,може ли някой да ми даде линк за да си истегля филма,гледал съм го преди,ноо много искам пак .. супер е ангъс![]()
Филма е убиец просто .. на известен период от време си го гледам отново и отново, а Роби и Дейв направоо...
![]()
http://www.zamunda.net/details.php?id=153186&hit=1Първоначално написано от Transform
http://nanoset.net/catalog/movie/v-t...#download27030
Иначе и на мен филма ми харесва.![]()
Мисля ,че има двойник на Роби.
Вчера видях момче досущ като него..
С една такава косица и със сини очи и с приятелка![]()
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
малко ме дразни акцента им на хората във филма,ама се изтрайва![]()
общо взето ако има продължение- ще се гледа, ако няма- все тая
братовчедка ми се беше влюбила в Aaron Johnson![]()
Филмчето наистина е много готино, дано да има втора част![]()
Дано има 2 част... филмът е супер, а иначе имам 7 книжки, които изчетох за 10 дни![]()
![]()
страхотни са... иначе филмът е само по първа и втора част :P :P И на мен Роби ми е по-сладък от всички други момчета във филма
![]()
![]()
времет0 тu uztuча