.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    Цитирай Първоначално написано от marais
    Клизма хубава преди секс(при момичетата)
    зависи, зависи...
    от?
    количеството лайна...ако е много може да задръсти кИнИефа. Bon Apeti.
    Брато,ям си аз сандвича и попадам на твоя коментар

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Ако се замислим, това място изобщо не е предвидено за такова нещо и общо взето аналния секс си е просто човешка измислица... Но въпреки това, ако се прави внимателно и умерено, доставя удоволствие. Така че, за да няма момичето анални проблеми занапред (колкото и брутално да звучи, мускулите там разхлабват хватката си и сещате се какво може да последва) по-добре е да го правите по-рядко, от сорта на 3-4 пъти годишно. Смятам че така може да се запази и тръпката от цялата тази работа. Все пак ако го правим много често, ще ни стане навик и рано или късно ще ни омръзне. А къде повече от анален секс да разнообразим сексуалния живот след като той вземе, че стане еднообразен... :P
    Много добре казано

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от marais
    Клизма хубава преди секс(при момичетата)
    зависи, зависи...
    от?
    количеството лайна...ако е много може да задръсти кИнИефа. Bon Apeti.
    Брато,ям си аз сандвича и попадам на твоя коментар
    Е, не олучих ли точно в 10-ката?!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Цитирай Първоначално написано от PaulCrewe
    АНАЛЕН СЕКС КАК ДА ГО ПРАВИМ ТАКА ЧЕ ДА Е ПРИЯТЕН
    Другите се впуснаха в мъдри слова и поуки, но аз не ям колците с доматите. Момче пуска тема за по-приятен анален секс, а и "за тези, които имат смелост да говорят"... Ах, ти, хомосексуалист такъв! Искаш и приятно да ти е, а?

Четири-пет големи дози Чичо Джак и гаранция, че и да си биете главата в стената ще ви е приятно.

Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Някъде на юг!
    Ами изсирате се едно хубаво та да нема гафове. После лека полека, а може да ползвувате и лубрикант. Аз така правя.
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Използвай лубрикант,бъди търпелив при вкараването и не я чукай диво ,тоест не и пръсвай задника още в началото за да има и следващ път анален секс!
    ти така ли даваш.....

Голям фен Аватара на 24white24
    Какво значение има дали тя така дава, момичето ви дава акъл и пак недоволни...

ееее чакай сега, че ме вълнува съфорумката изглежда неква перверзна

Голям фен Аватара на 24white24
    Е то аналния секс си е в реда на нещата кво му е толкова перверзното, освен пък ако е споделяла и други неща които не съм прочел

Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Е то аналния секс си е в реда на нещата кво му е толкова перверзното, освен пък ако е споделяла и други неща които не съм прочел
    Ти и виж снимката па после ще говориме какви ги пише

Фен
    Град
    pernik
    Ръгаш като хамалин и я биеш в бъбреците да видиш тогава колко ще ти е яко
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Тва е най-отвратителното нещо в секса - да те ебат отзад! Все пак си има предназначено място за тва. Задните части са за друго!

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Използвай лубрикант,бъди търпелив при вкараването и не я чукай диво ,тоест не и пръсвай задника още в началото за да има и следващ път анален секс!
    на александра може да и го пръснете още в началото тя е с разширена халка вече
    One 4 the money , two 4 the show

т. 12, т. 2
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    MakeMeLaugh, в темата има много обидни мнения и, ако ще махаш, махай всичко! Или заключи, или изтрий, ти си знаеш к'во да правиш. Въпросът е, че половината постове за обидни и не по темата.

Аз работата си я върша.
    Само, че не съм суперкомпютър и да следя всяка секунда в коя тема какво се случва. Каквото видя го чистя, каквото съм пропуснал някой колега го дооправя или някой потребител съобщава. Затова и модераторите не са 1-2-ма само.
    Ама да ме обиждаш пред всички и да искаш да те защитя и да те слушам - забрави. Не е това подхода.
    КОГА не съм откликнал на някоя молба на Л.С?.... никога

А темата съм я оставил понеже доста хора ги вълнуват този вид секс, та рекох поне веднъж да оставя някоя тема, та да се понаучи някой на нещо, а не да се обиждате, вие дори уважение няамте един към друг..

В случая ще се вслушам в amk933.

Отивам да свърша 1-2 ангажимента навън и сглобявам новия си компютър, така, че лек ден.

П.П.
    Аз каквото имах да ти казвам - ти го казах на Л.С преди малко цели 2 пъти.
    няма нужда да си украсяваш сега
    Не ти ли омръзна целия форум да занимаш с твоите настроения.. на мен ми, щото.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си