- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АНАЛЕН СЕКС КАК ДА ГО ПРАВИМ ТАКА ЧЕ ДА Е ПРИЯТЕН
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
Брато,ям си аз сандвича и попадам на твоя коментар
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е, не олучих ли точно в 10-ката?!Първоначално написано от revolver
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от PaulCrewe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ами изсирате се едно хубаво та да нема гафове. После лека полека, а може да ползвувате и лубрикант. Аз така правя.
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
ти така ли даваш.....Първоначално написано от Alexandra93
Какво значение има дали тя така дава, момичето ви дава акъл и пак недоволни...
ееее чакай сега, че ме вълнува съфорумкатаизглежда неква перверзна
![]()
Е то аналния секс си е в реда на нещата кво му е толкова перверзното, освен пък ако е споделяла и други неща които не съм прочел![]()
Ти и виж снимката па после ще говориме какви ги пишеПървоначално написано от 24white24
![]()
Ръгаш като хамалин и я биеш в бъбреците да видиш тогава колко ще ти е яко
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Тва е най-отвратителното нещо в секса - да те ебат отзад! Все пак си има предназначено място за тва. Задните части са за друго!
на александра може да и го пръснете още в началото тя е с разширена халка вечеПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
One 4 the money , two 4 the show
т. 12, т. 2
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
MakeMeLaugh, в темата има много обидни мнения и, ако ще махаш, махай всичко! Или заключи, или изтрий, ти си знаеш к'во да правиш. Въпросът е, че половината постове за обидни и не по темата.![]()
Аз работата си я върша.
Само, че не съм суперкомпютър и да следя всяка секунда в коя тема какво се случва. Каквото видя го чистя, каквото съм пропуснал някой колега го дооправя или някой потребител съобщава. Затова и модераторите не са 1-2-ма само.
Ама да ме обиждаш пред всички и да искаш да те защитя и да те слушам - забрави. Не е това подхода.
КОГА не съм откликнал на някоя молба на Л.С?.... никога
А темата съм я оставил понеже доста хора ги вълнуват този вид секс, та рекох поне веднъж да оставя някоя тема, та да се понаучи някой на нещо, а не да се обиждате, вие дори уважение няамте един към друг..
В случая ще се вслушам в amk933.
Отивам да свърша 1-2 ангажимента навън и сглобявам новия си компютър, така, че лек ден.
П.П.
Аз каквото имах да ти казвам - ти го казах на Л.С преди малко цели 2 пъти.
няма нужда да си украсяваш сега
Не ти ли омръзна целия форум да занимаш с твоите настроения.. на мен ми, щото.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮