- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Няколко въпроса :)
Имам няколко въпроса и дано можете да ми помогнете ..
1. Плитките или пресата за къдрене "вафлички" вреди повече.. ?
2. Как се прави тази прическа http://gal.ineogen.ro/galleries/soci...377_00_600.jpg ?
3. И предложете някакви прически които НЕ включват топиране и слагане на пияна за коса.. примерно някакъв интересен начин да си хвана косата или пък бретона нещо от тоя тип .
4. Ролките вредят ли на косата.. и как?
Мерси предварително![]()
1. Аз незнам плитките да вредят на косата.![]()
2. Изправяне, топиране и после хваната с фиба отзад.
3. Ами нямам никаква идея, аз на моменти измислям какво да си направя с косата, когато нямам време или не ми се разправя.
4. Ами аз мисля, че ролките не вредят на косата.
мерси .. а иначе за плитките някъде тук бях чела че накъсвали косата и затова било по-добре с преса и аз не мисля така, но все пак да знам по - щадящия начин защото все пак и с двете става г/д едно и същоПървоначално написано от magicfairy
![]()
1.Пресата естествено вреди повече.Първоначално написано от Apricote
2.Косата и е изправена като горния пласт е топиран и захванат отзад.
4.Не особено.
1.плитките не вредят.
2.изправена,топирана и най-горния пласт е хванат отзаде с фибичка
3. не мога да ти помогна тука
4.не мисля,че ролките вредят на косата.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
1. Определено пресата вреди повече - все пак гори косатаПървоначално написано от Apricote
2. отговориха ти вече - изправена коса,топиран горен пласт,отзад е с фиба
3. бретончето може отвреме на време да си го хващаш с фибичка нагоре, а косата ти да е изправена и с фавлички в корените
4. не вредят според мен
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Плитките не вредят, но аз се бях направила на кокчета ... майко мила като станх сутринтаужассс ...
1. Мязах на овца в главата
2. Косата ми беше толкова суха и накъсана, че лошо ми стана
(добре, че косата ми не задържа много прически и се развали за нула време ... иначе не знам как щях да отида на училище)
другите момичета вече ти казаха за прическата ....
за косата не мога да дам съвет, защото не знам каква ти е косата .. пусни снимка и ще помогна![]()
и мисля, че ролките също вредят![]()
Ами косата ми е дълга на два пласта.. обикновено долния пласт ми е къдрав смисъл се образуват едни мн сладки къдрици а пък понякога ми е прав (не говоря за преси и маши а така си става )Първоначално написано от darka1
МоляПървоначално написано от Apricote
![]()
![]()
![]()