Преди месец напълнях доста, хапвах си повечко нездравословна храна и се стигна до това положение.Качих 6 килограма, а сега съм се отчаяла, не знам как да ги сваля.Натрупах мазнинки по коремчето,ханша и дупето, попринцип съм много слаба, дали това ще ми е от полза?
От 2 седмици полагам доста големия усилия, за да отслабна - забравих за пърженото, хляба, тестени издения, газирано, сладко хапвам изключително рядко.Общо взето се храня здравословно - кисело мляко, млечни продукти, яйца, месо, мюсли, плодове, зеленчуци, варива и мъничко пълнозърнест хляб.Скачам на въже 15 минути на ден, правя упражнения, движа се общо взето, а резултат не съм видяла.Взимам едни билкови таблетки за разграждане на мазнините и имам лосион Aura Slim, който е със същото действие.
Вече обмислям да тръгна на фитнес и да ходя на антицелулитни масажи, въпреки че целулит имам много малко.Може би съм се вманиачила, според вас имам ли шанс да си възвърна нормалното тегло в близкия 1 месец и какво повече може да се направи ?