.

Виж резултатите на анкетата: За или против пушенето?

Гласували
101. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

23 22,77%
  • Може би

11 10,89%
  • Едва ли

8 7,92%
  • Категорично не

59 58,42%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Бях чел някъде, че пушачите умират средно средно на по 60 години... това не е мой проблем. Под нормален човек, разбирам човек, който не се прави на това което не е, държи се нормално с другите хора и НЕ пуше. За мен това си е един напълно нормален човек. Другите ги определям по моя си скала, която не смятам да споделям. Пушачите ме дразнят с това, че не се съобразяват с непушачите и само им вредят....

Голям фен Аватара на crazymm
    Ако кажа против, ще прозвучи лицемерно, защото и аз пуша... Но не съм и категорично "за". Не ми се иска да пуша, но някак си не ги спирам... Вредно е, гадно е, пристрастяващо е, няма смисъл - да, ама пуша!
    И все пак всеки живее по свой начин. Който иска да си пуши, който не иска - не.
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Цитирай Първоначално написано от Fusion4o
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ограничени същества сте. "Дали има още останали нормални или утайки". Ти, ако по това определяш дали някой е "нормален" или не, съжалявам те, честно... съжалявам теб и ограниченото ти мислене...
    Не съм се доисказал- по принцип, когато някой пуше, той и пие и в същото време, ходи по кафенета и седи само в тях и естествено комбинира всичко- пушене, пиене и всякакви други отрови.
    Мога да ви дам и пример: един приятел си беше нормален, също като мен, но започна да излиза с пълните балъци, с него спряхме да се виждаме и държахме само контакт. По течение на обстоятелствата, попаднахме в 1 клас, след 2 години. Сега сме 8 клас и той абсолютно всяко междучасие ходи да пуши в задния двор на училище. Той виси само по кафенетата, нямам нищо против по това, но неговото вече е прекалено.... само не знам кога, ще започне да взима наркотици (дано само си въобразявам). Иначе е добър приятел, но..... просто ми мирише много на цигари, всеки час като седна до него..... Жал ми е за него. Абе бая се поувлякох и аз
    Това е най-тъпото нещо което съм чувала Не си ти този които да казва кои какъв е въй не .. Това че някои пуши не означава,че пие бе омг ... Аз пуша,майка ми и баща ми пушат,но никои от нашето семейство не пие Ти си мого зле често,жалко ..
    Май трябва да добавя, че взимам под пример връстниците си от даскало. Те всички до един, са на този тегъв режим...

А ти защо не гледаш в собствената си паница? В крайна сметка, то си е за тях. Закъсненията, съсипания организъм, вечното нямане на пари и сие си е за тях, не за теб. Всеки сам преценява за себе си. Ти, ако си човек с характер и принципи, колкото и да ти тикат цигарата в устата, няма да пропушиш.

Ами май съм точно такъв. А ти ги описа сякаш ги познаваш от много време

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    "Категорично НЕ".
    1.Ужасно вредят на здравето , зъбите , дори косата,кожата..
    2.Дават се пари и то не малко,за нищо..
    Приятели са ми предлагали , но аз просто им казвам Не и те ме разбират - че не искам да се тровя.. За алкохол все още не съм мислила , но предполагам , че няма и да пия.За тези , които пушат на по 12-13 са ми толкова противни и гнусни! И ако приятелите ти са истински ще те разберат, но ако ти се сърдят , значи не стават .. На всички , които не са започнали :Не започвайте само заради "гъзарията"..Дори да ви отхвърлят заради това-просто си кажете , че сте нещо повече

Е па доста се поувлякох

+

Не съм се доисказал- по принцип, когато някой пуше, той и пие и в същото време, ходи по кафенета и седи само в тях и естествено комбинира всичко- пушене, пиене и всякакви други отрови.
    Мога да ви дам и пример: един приятел си беше нормален, също като мен, но започна да излиза с пълните балъци...
    Имаш желязна логика, след малко сигурно ще кажеш, че щом човек пуши и пие, значи се и дрогира. Ти ги изкара пушачите пълни пропадняци, бе! И какво е това за нормалните хора? Пушачите да не са ненормални? Ако в критериите за нормален човек слагаш това, значи си много зле...
    Male

Супер фен Аватара на cookie_master
    Против съм
    да си даваш парите за нещо което ти прецаква здравето според мен е много глупаво

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Против съм
    да си даваш парите за нещо което ти прецаква здравето според мен е много глупаво
    Като ти гледам аватара не ти вярвам осовено.Иначе против!Само тъпаците пушат

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ПРОТИВ съм аз да пуша, нищо че съм опитвала.
    ПРОТИВ съм да се пуши край мен. Много рядко бих изтърпяла някого в кафенето, а в такъв случай си търся място за непушачи или просто навън на въздух.
    Много мои приятели пушат и не бих могла да ги накарам да се откажат... Когато ги попитам за причините, поради които пушат, говорят някак неразбираемо и неопределено... Ясно е, че от газария. Или пък казват, че имат проблеми и т.н. Хелоу, цигарите само биха ги задълбочили. Като например ти източват джобните до дупка. Иначе да си пушат, стига да не вдишвам дима им, нямам нищо против. Не бих карала и гаджето си да спира цигарите (ако пуши)...

Супер фен Аватара на Djuff
    Цитирай Първоначално написано от Peshec
    НЕ пуша защото не виждам смисал да давам пари за глупости,от които нищо не получавам,а да не говорим,че си прецаквам здравето...
    +87687956

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Мога да ви дам и пример: един приятел си беше нормален, също като мен, но започна да излиза с пълните балъци...
    Имаш желязна логика, след малко сигурно ще кажеш, че щом човек пуши и пие, значи се и дрогира. Ти ги изкара пушачите пълни пропадняци, бе! И какво е това за нормалните хора? Пушачите да не са ненормални? Ако в критериите за нормален човек слагаш това, значи си много зле...
    Говоря средностатистически, ма карай..... то с пушене се почва, след това трева, алкохол и т.н. Някои се спират на време, но други не.... Говорим главно за тийнейджъри.

ПРОТИВ,не пуша и не смятам да го правя,защото не искам да се тровя!!

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от afkforlife
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Против съм
    Като ти гледам аватара не ти вярвам осовено.Иначе против!Само тъпаците пушат
    е какво?кефи си ме

Говоря средностатистически, ма карай..... то с пушене се почва, след това трева, алкохол и т.н. Някои се спират на време, но други не.... Говорим главно за тийнейджъри.

Колко такива случаи познаваш, момче? Ама не такива, които ти ги е казал приятелят на чичото на братовчеда на майка ти.
    Male

...

определено против..

мн мн мн против мразя дима задушава ме и не мисля да си давам парите за цигари!!! Като питам мойте приятели закво си харчат парите за цигари кът могат да си запалят една клечка кибрит и готово пак ще дишат дим отговора е "ааа ми то е различно" пробвала съм няма нищо по различно
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Град
    In the middle of Nowhere
    Ти си болен бе...Вкарваш се яко във филма човек ДАЛИ ЧОВЕК ПУШИ ИЛИ НЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ , защото има хора които и цигара не са лапали през живота си и са б*си пропадналите наркомани..Все тая ти си тесногръдия в случая,това ще ти доведе проблеми рано или късно..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Тая малоумна тема още ли съществува?

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Бях чел някъде, че пушачите умират средно средно на по 60 години... това не е мой проблем. Под нормален човек, разбирам човек, който не се прави на това което не е, държи се нормално с другите хора и НЕ пуше. За мен това си е един напълно нормален човек. Другите ги определям по моя си скала, която не смятам да споделям. Пушачите ме дразнят с това, че не се съобразяват с непушачите и само им вредят....

И какво пушачите са ненормалници,така ли?!Ти по това ли определяш хората по пушачи и непушачи?Делиш ги значи?И то по такъв глупав начин.И защо пушачите трябва задължително да се съобразяват с непушачите ?Като на някой непушач не му изнася да се мести,да стой по-далече и това е.Голям праз,като някой пуши.Това е просто факт,не определяща черта..Luscious_Heart
    Когато ги попитам за причините, поради които пушат, говорят някак неразбираемо и неопределено... Ясно е, че от газария. Или пък казват, че имат проблеми и т.н. Хелоу, цигарите само биха ги задълбочили.

Не мисля,че цигарите биха задълбочили какъвто и да било проблем(освен здравословен,но за това трябват години пушене).Успокояват човек,като е нервен,а това е обикновено като има проблем,нали?А за това,че е от газария.Ми за някой-да,но неможеш да сложиш всички под общ знаменател!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

и какво искате да ме убедите че като пуша и то го правя по собствено желание и ми харесва съм утайка??? xD

Град
    в света на приключенията ..
    против!
    За съжаление колкото и да се опитвам да накарам приятелите си да спрат да пушат не успявам.Те ще разберат;че са сгрешили че са пропушили;но тогава ще бъде късно..

Град
    Sofia
    В крайна сметка един път се живее тоя живот.Мисля,че всичко трябва да се опита

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Не съм пушил и не смятам да почвам!
    За мен в пушенето няма нищо смислено.Когато си изнервен си има и други начини да се успокоиш.Например една малка чашка(изпита бавно)алкохол успокоява също толкова добре.и така нататък

Колкото до проблема за деленето на пушачи и непушачи ами 1во няма кой да ги накара да спрат ако те не искат 2ро всеки си има мозък и всеки си взима решенията за него си.

Град
    Ивагакуре
    Без комнтар ,щото не съм пълнолетна... (аз лично съм против пушенето)
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си