- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За или против пушенето и начини да отказваме на приятели
Бях чел някъде, че пушачите умират средно средно на по 60 години... това не е мой проблем. Под нормален човек, разбирам човек, който не се прави на това което не е, държи се нормално с другите хора и НЕ пуше. За мен това си е един напълно нормален човек. Другите ги определям по моя си скала, която не смятам да споделям. Пушачите ме дразнят с това, че не се съобразяват с непушачите и само им вредят....
Ако кажа против, ще прозвучи лицемерно, защото и аз пуша... Но не съм и категорично "за". Не ми се иска да пуша, но някак си не ги спирам... Вредно е, гадно е, пристрастяващо е, няма смисъл - да, ама пуша!
И все пак всеки живее по свой начин. Който иска да си пуши, който не иска - не.![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Май трябва да добавя, че взимам под пример връстниците си от даскало. Те всички до един, са на този тегъв режим...Първоначално написано от nefchi_bs
А ти защо не гледаш в собствената си паница? В крайна сметка, то си е за тях. Закъсненията, съсипания организъм, вечното нямане на пари и сие си е за тях, не за теб. Всеки сам преценява за себе си. Ти, ако си човек с характер и принципи, колкото и да ти тикат цигарата в устата, няма да пропушиш.
Ами май съм точно такъв. А ти ги описа сякаш ги познаваш от много време![]()
Имаш желязна логика, след малко сигурно ще кажеш, че щом човек пуши и пие, значи се и дрогира. Ти ги изкара пушачите пълни пропадняци, бе! И какво е това за нормалните хора? Пушачите да не са ненормални? Ако в критериите за нормален човек слагаш това, значи си много зле...Първоначално написано от Fusion4o
![]()
Male
Против съм![]()
да си даваш парите за нещо което ти прецаква здравето според мен е много глупаво
Като ти гледам аватараПървоначално написано от cookie_master
не ти вярвам осовено.Иначе против!Само тъпаците пушат
![]()
ПРОТИВ съм аз да пуша, нищо че съм опитвала.
ПРОТИВ съм да се пуши край мен. Много рядко бих изтърпяла някого в кафенето, а в такъв случай си търся място за непушачи или просто навън на въздух.
Много мои приятели пушат и не бих могла да ги накарам да се откажат... Когато ги попитам за причините, поради които пушат, говорят някак неразбираемо и неопределено... Ясно е, че от газария. Или пък казват, че имат проблеми и т.н. Хелоу, цигарите само биха ги задълбочили.Като например ти източват джобните до дупка.
Иначе да си пушат, стига да не вдишвам дима им, нямам нищо против. Не бих карала и гаджето си да спира цигарите (ако пуши)...
Говоря средностатистически, ма карай..... то с пушене се почва, след това трева, алкохол и т.н. Някои се спират на време, но други не.... Говорим главно за тийнейджъри.Първоначално написано от faststep
ПРОТИВ,не пуша и не смятам да го правя,защото не искам да се тровя!!
е какво?кефи си меПървоначално написано от afkforlife
![]()
Първоначално написано от Fusion4o
![]()
![]()
![]()
Колко такива случаи познаваш, момче? Ама не такива, които ти ги е казал приятелят на чичото на братовчеда на майка ти.![]()
Male
определено против..
мн мн мн против мразя дима задушава ме и не мисля да си давам парите за цигари!!! Като питам мойте приятели закво си харчат парите за цигари кът могат да си запалят една клечка кибрит и готово пак ще дишат димотговора е "ааа ми то е различно" пробвала съм няма нищо по различно
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Ти си болен бе...Вкарваш се яко във филма човекПървоначално написано от Fusion4o
![]()
ДАЛИ ЧОВЕК ПУШИ ИЛИ НЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ , защото има хора които и цигара не са лапали през живота си и са б*си пропадналите наркомани..Все тая ти си тесногръдия в случая,това ще ти доведе проблеми рано или късно..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от Fusion4o
И какво пушачите са ненормалници,така ли?!Ти по това ли определяш хората по пушачи и непушачи?Делиш ги значи?И то по такъв глупав начин.И защо пушачите трябва задължително да се съобразяват с непушачите?Като на някой непушач не му изнася да се мести,да стой по-далече и това е.Голям праз,като някой пуши.Това е просто факт,не определяща черта..Luscious_Heart
Когато ги попитам за причините, поради които пушат, говорят някак неразбираемо и неопределено... Ясно е, че от газария. Или пък казват, че имат проблеми и т.н. Хелоу, цигарите само биха ги задълбочили.
Не мисля,че цигарите биха задълбочили какъвто и да било проблем(освен здравословен,но за това трябват години пушене).Успокояват човек,като е нервен,а това е обикновено като има проблем,нали?А за това,че е от газария.Ми за някой-да,но неможеш да сложиш всички под общ знаменател!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
и какво искате да ме убедите че като пуша и то го правя по собствено желание и ми харесва съм утайка??? xD
против!
За съжаление колкото и да се опитвам да накарам приятелите си да спрат да пушат не успявам.Те ще разберат;че са сгрешили че са пропушили;но тогава ще бъде късно..![]()
В крайна сметка един път се живее тоя живот.Мисля,че всичко трябва да се опита![]()
Не съм пушил и не смятам да почвам!
За мен в пушенето няма нищо смислено.Когато си изнервен си има и други начини да се успокоиш.Например една малка чашка(изпита бавно)алкохол успокоява също толкова добре.и така нататък
Колкото до проблема за деленето на пушачи и непушачи ами 1во няма кой да ги накара да спрат ако те не искат 2ро всеки си има мозък и всеки си взима решенията за него си.
Без комнтар ,щото не съм пълнолетна...(аз лично съм против пушенето)
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.