.

Виж резултатите на анкетата: За или против пушенето?

Гласували
101. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

23 22,77%
  • Може би

11 10,89%
  • Едва ли

8 7,92%
  • Категорично не

59 58,42%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Без комнтар ,щото не съм пълнолетна... (аз лично съм против пушенето)
    то пък щото някой ти търси годините да ти продаде цигари, нали? тва е българия все пак.. тука аз ако не си нося личната карта, една запалка не ми дават!!

по темата - няма лошо да си пушите, стига 1 - самоконтрол и 2 - не пречите на другите около вас..
    първото май е очевидно .. 10 цигари няма да ви скапят белите дробове, ама 1000 ще го направят. особено на млад, развиващ се организъм. още повече пък като комбинирате с алкохол (че тогава отива и в мозъка). ОЩЕ повече пък, ако и нищо не спортувате
    а за второто.. много ме дразнят хората дето като седнат на маса да пият (или не) в компания с непушачи и палят цигара. аз поне за всеки фас излизам навън (я на улицата, я на балкона) .. дисреспект
    ай със здраве - другото не е важно

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Не съм пушил и не смятам да почвам!
    За мен в пушенето няма нищо смислено.Когато си изнервен си има и други начини да се успокоиш.Например една малка чашка(изпита бавно)алкохол успокоява също толкова добре.и така нататък

Колкото до проблема за деленето на пушачи и непушачи ами 1во няма кой да ги накара да спрат ако те не искат 2ро всеки си има мозък и всеки си взима решенията за него си.
    и аз съм така като изключим чашата с алкохол,при мен е музиката..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

SK0RP10N
    Guest
    Я да чуем, който е за - защо ?

Град
    BurgasS
    Пуша и е вярно че от това няма голяма полза,но почнал ли си вече трудно може да се измъкнеш
    Незнам дали съм за или против ама като се натряскам забравям за всичко,не ми пука и си правя купона А и с коз става шоу.За останалите наркотици съм категорично против...

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Я да чуем, който е за - защо ?
    вече написах - щото е приятно
    ай със здраве - другото не е важно

против - даваш пари за да се тровиш :/
    и какво - за гъзария, било приятно..сега да ама след 20 години като почнеш да имаш проблеми от това че си пушил като комин няма да си викаш ми то ми беше приятно, всички пушеха ..
    а за приятели пушачи..ами май нямам..или поне не сме много близки, не съм се бъркала..

Аз не съм против пушенето ако не се налага да гълтам дима на пушачите. За съжаление на пушачите не им пука за другите около тях, с малки изключения, и се налага да дишам доста пушек, което е доста гадно.

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Купуват си отрова с пари
    ТВЪРДО "НЕ"

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Пушех през предишното лято, но вече от тогава не съм пушил
    Азис - Хоп [music]

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Цитирай Първоначално написано от Di
    за,който иска го прави
    и аз така мисля..
    и сега съм сигурен, че тук ще настане жесток дебат срещу пушач и непушач..
    еми да така е Да си пушат колкото си искат само да не идва пушека при мене. Аз съм на 14 - почнах ги цигарите по-една време и си направих заключението, че цигарите са буклуци и няя
    никва полза от тях освен да са газариш
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Ами ЗА съм ! Който иска- да си пуши ! Какъв ви е проблема? Е, разберам тези които НЕ искат да се тровят като се пуши около тях, но какъв им е проблема на другите? Аз паля цигара урасно рядко, но много се дразня, като някой пита мен или мой приятел/ка! Нали НЕ си харчите вие парите бе! На всеки родителите му дават пари и всеки си прави сметка дали ще ги изхарчи за храна или за цигри! И какво?- определяте хората по това дали пушат? Мога да ви кажа, че имам приятили/ки, които пушат и са много по свестни от тези, които не пушат! Много се дразня някой като ми каже: "Как може да пушите?" ами да аз рядко уша, но тово си е мой прроблим! И НЕ ходя по кафенета, и не се дрогирам!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Прекалено много обичам себе си, за да се тровя доброволно, че и да си плащам.
    Против пушачите нямам нищо, нека да си се тровят, само да не е край мене, щото иначе...
    Техни са си парите, така са си преценили...

Иначе за автора - явно си в изключително тъп ученически колектив, щом имате такива хора... Половината ми даскало пуши, макар че сме елитна гимназия, но не се хвалят с това, нито обиждат непушачите. В смисъл, пушат ИНТЕЛИГЕНТНО и отделно от нас. :P

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    НЕ, защото не искам доброволно да си тровя живота

Мега фен Аватара на Chacho
    Не, защото спортувам, а и нямам нужда. Но пък и нямам проблеми да съм пасивен пушач, приятелите са по-важни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Стара Загора
    Естествено "против", въпреки че и аз пуша.
    Пушенето е ужасен , вреден навик.Не можеш да твърдиш , че изпитваш удоволствие , след като убиваш себе си.
    Цигарите са паразити , трябва да се забранят със закон.
    Увеличението няма да откаже хората от пушенето.
    Ползата ще е само за пълненето още повече на хазната на идиотите , които ги произвеждат.
    смЕрт.

Против съм , тъй като мисля че тези които пушат само се тровят и някоой от тях (тинеиджърите) пушат за да се правят на гъзари !!!!!!!

'Категорично НЕ' ^^
    във фейсбуук имаше една група 'Това, че пушиш не те прави готин'
    повечето тинейджъри, които пушат то правят, защото какичките и батковците пушат о.О
    аз по принцип много се дразня някой по край мен като пуши, става ми гадно от цигарения дим -.-
    ама те си избират дали да пушат, или не
    аз нито ще им наливам акъл в главите, нито нищо
    като искат да се тровят, окей

обичам си се прекалено много и няма да тръгна да пуша, за да си съсипвам организма о.О

и все пак никой не може да ги съди, че пушат о.о
    те решават
    те дават пари
    те си носят последствията

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

ам.. едва ли
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    'Категорично НЕ' ^^
    във фейсбуук имаше една група 'Това, че пушиш не те прави готин'
    повечето тинейджъри, които пушат то правят, защото какичките и батковците пушат о.О
    аз по принцип много се дразня някой по край мен като пуши, става ми гадно от цигарения дим -.-
    ама те си избират дали да пушат, или не
    аз нито ще им наливам акъл в главите, нито нищо
    като искат да се тровят, окей

обичам си се прекалено много и няма да тръгна да пуша, за да си съсипвам организма о.О

и все пак никой не може да ги съди, че пушат о.о
    те решават
    те дават пари
    те си носят последствията

^^
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си