- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Когато ви е тъжно..
мииии да видим сега....рядко съм тъжна. повече съм ядосана, а когато съм ядосанааа кво правяя..пуша..слушам музика и си бия играчките
![]()
тва за играчките направо ме разбиПървоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
![]()
а сега по темата-слушам музика,когато съм тъжна
Слушам Basshunter и мечтая. Мечтаенето ме успокоява, прави ме щастлива до някъде - защото нещата са такива, каквито аз искам...в моите мечти..
А Basshunter..не знам защо но музиката му, специфичния му нежен глас, ми въздействат като *хормона на щастието*![]()
Всъщност това е, ако съм просто тъжна без причина, или с една дума съм се сдухала.
А когато наистина ми е зле заради нещо/някой, просто едва ли има нещо, което мога да направя и да всичко да отмине. Говоря с притятел/ка, споделям, понякога плача...но това не винаги помага.![]()
и аз такаПървоначално написано от MissHouse
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Споделям с най-добрата си приятелка, а ако ме изнерви още повече и не ми пише много отивам да играя ЦС и правя някакви невероятни статове, защото искам да си го искарам![]()
Излизам навън с топка и плейърче...Успокояващо е.![]()
слушам музика , чета и дрънча на китарата! xD
отивам в приятна компания и ми се оправя настроението![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
Ми нищо![]()
Просто си мнава
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Попринцип не съм бил тъжен от мн години, но да легнеш да спиш е най-добрия начин според менПървоначално написано от impassive7
![]()
![]()
![]()
влизам тук и чета тъпи теми![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
+1
слушам тъжни песни, рева и ям шоколад
Писна ми винаги да правя всичко за вас,а когато имам нужда да се правите,че не съществувам и да мислите само за себе си !!!
лягам си
слушам музика
плача ако се налага
говоря с някой
яям
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Гледам филми,слушам музика,излизам с приятели..
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Когато съм тъжна се усамотявамНе искам никои да седи и да ме гледа такава
![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
или в краен вариант, се затварям в тоалетната и не излизам от там дълго време![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Ами зависи от какво ми е тъжно.Ако е за нещо маловажно си пускам разни смешни клипове и ми минава много бързо.Иначе си удрям един хубав рев и след това ми е супер настроението(почти винаги после се смея и на себе си, че изобщо съм се разстроила толкова за някаква глупост).![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!