- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За или против Ваканциите?!
За или против Ваканциите?!
Не хубу с тези ваканции ето защо прочетете тук!
Защото сега се радвате на ваканция ходите по компютърни зали и диско напивате се през ден, но после през гъзъ ще ни излезе всичкоЩе утучваме съботите ще се събере много материал контролни ще стане една
Затова си е най добре без ваканции поне аз така мисля а вие как мислите?! И ще пусна една анкета за или против ваканциите и искам отговор
![]()
Аз съм против твърде дългите закъснели грипни ваканции!![]()
Ти защо не направиш още 4 теми с това съдържание ..? а![]()
![]()
Пък за отучването-няма да отучваме.. Сякаш не ни пускат всяка година заради грип или просто дървена..?
Аве няма се отучва то ще се отучва въпроса е колко от вас ще отидат на даскало. Поне аз като съм бил на даскало се е отучвало винаги незнам вие как сте ами пропуснатия материал?! И чух че ще съкратят ваканциите на учениците!!!
Разбрахме какво мислиш, но една тема по някаква адска случайност беше достатъчна.![]()
тъп си изключително много, пич![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ти си много остра/ър ама изключително остра/ър оп ободе ме извини се поне заболя ме ако не се извиниш дето ме ободе от остротата си ще има КЛЮЧ!!!![]()
![]()
![]()
ЗА ваканциите по ясни и обясними причини-епидемии,липса на отопление
ПРОТИВ ваканциите без ясна причина+отучване.
когато пораснеш и се научиш да пишеш ми се обади, ще ти се извиняПървоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
![]()
![]()
![]()
А ти да не си проф. по български езикда не съм аз единствения с правописни грешки
![]()
да!Първоначално написано от ivan_realmadrid
ЗА, но да ги дават по-навреме, че да се спира заразата, а не когато всички са болни! Даже съм за затварянето на дискотеки и компютърни зали по време на ваканцията щом се отнася за свински грип!
Когато са нужни..
За мн ясно...
ЗА!
Грипни ваканции не се отучват.![]()
за![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ЗА!!!![]()
на4и мн се дразна някои кат каже '' 6те оту4ваме заради изпуснат материал'' стига с тоя изпуснат материал 6тот в тия у4ебници само простотии пише - тъкмо кат изпуснем малко 6те поумнеем 6тот не им 4етем 6туротиите!!! и на си4кото отгоре ''ако ви удължим грипната 6те режем от коледната'' алооо луди ли сте? това е празник на който се 4ества Рождество Христово!!! трябва децата да са вкъщи и да празнуват със семействата си и да забравят малко за у4илище за6тото 10 месеца даскало 2 месеца по4ивка не сме ли и ние хора ???
![]()
![]()
мен не ме ебе
пък аз знам че няма да надучваме съботи ама няма да има пролетна ваканция![]()
![]()
![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Аз съм за стига да не ни вземат от другите ваканции ..
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Най-СтрашНото В МечТите Ти ... Е ТовА Да Не ЗнаеШ За КакВо МечТаеш.. ~{ }~
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
![]()
![]()