- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Миенето на чинии
Аз обичам да ги мия , уча и приятелката ми да мие чинии , не се справя много успешно ама съм доволен... Вече знае и как да си вари яйца даже![]()
![]()
![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Първоначално написано от billytalent
и аз така като си пусна радио най-вече и си го усиля .. и ми идва музата да изчистя цялата къща !![]()
През целият си живот съм мила чинии само веднъж и от тогава мама даже ме моли да не пипам .Абе като се замисля аз освен стаята да си изчистя,друго не правя.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
И азПървоначално написано от clever
За това си взехме миална машина
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ми попринцип ние ядем заедно само на вечеря и тогава мама ги мие,а през деня тъй като няма никой в нас,ако със сестра ми сме се прецакали да ядем вкъщи, аз ги мия![]()
Недей..моля ти се![]()
на мен наще не ми дават и да припаря до кухнята =дд
..толкова съм непохватна..
веднъж опитах да мия чиний и изпотроших половината прибории![]()
от тогаваа.. ;хх нито аз имам желание..нито пък нашите хахахах. .![]()
апффникога не съм обичала да мия чинии и в повечето случаи оставям майка да си ги мие :Д
те за това всички ми казват че кожата ми е като на бебе .. еми то какво няма катоо не съм барнала и една чиния![]()
Е когато трябва ги мия ,но понякога когато ми дойде музата и сама ги мия без никои да ми казва,че трябва![]()
Във всяко зло има по малко добро и във всяко добро има по малко зло (символа Инг-Янг)
имаше един период от време когато аз трябваше да ги
мия.... сега вече не, но
за мене тва е най-ужасната домакинска работа![]()
Преди миех от време на време,защото нямах собствена стая(е имах ама не ставаше за нищо)и като канех приятели се събирахме в хола,а майка ми понякога забравяше чиниите и като поканех някой миех аз
![]()
Сега вече си имаме миялна а и ми ремонтираха стаята,така че няма такива изпълнения![]()
първо виж какво точно прави миялната машина и тогава викай, че ги миеПървоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
не знаеш ли, че преди да ги сложиш вътре, трябва да ги минеш през вода на чешмата
или мама прави това, а галената дъщеричка е на компа през това време
съжалявам ви, честно. толкова сте заблудени. да не мислите, че ще умрете като измиете чиниите?! та нали точно това ви чака след няколко години! мъжете може и да помагат, но никога няма да ви вземат напълно задълженията в домакинството
щеше, не щеше и това ще правите
Първоначално написано от viksit0y
+1
Не, че ми е любимото занимание, но го правя.![]()
Аз винаги си мия моите чинии, пък понякога и на нашите.
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
мия чинии защото се налага..
Преди да си купим миялната ме караха много често аз да ги мияМного я мразех тая работа ама... Понякога като ги нямаше наще ии ми идваше отвътре да подредя цялата къща, да измия чиниите и т.н
И мама като се прибереше оставаше
Хаха и после имаше шоколадии, бонбонии
Заслужаваше си
![]()
Трагедията е пълна...
Често ги мия. Ръцете ли окапват ако миеш чинии, какво ли, не знам. Моите са още тук. Всъщност, това е едно от най-приятните домакински неща - за малко време постигаш голяма производителност![]()
едно - убедете майка си да убеди баща ви да купи миялна
две - ако ви мързи да ѝ обяснявате за чудото на модерната техника, оставете все пак някого друг да мие чиниите; аз сега нямам голям избор и, вЕрвайте ми, не е на кеф !!
ай със здраве - другото не е важно
Баща ми ги мие попринцип. Иначе през деня ако ми се дойде нещо, после аз си мия чинията.
И спря да се върти за миг земята..
Аз не съм селянка,а просто нямаме средства за такова нещо...Спри да пишеш такива глупости.. "на селяните не им познато това нещо миялна машина"..Ужас,просто не мога да ти гледам профла,това е още от темата (където става въпрос за баба ти),темата беше ебавка,101% съм сигурна..Първоначално написано от bqsnaa15
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Време е да почнеш да ги миеш,няма да ти се счупят ръцете.Аз често мия чинии и съм жива още..Първоначално написано от bqsnaa15
:P Помогни малко,преди да казваш,че си искаш пари... Както и да е..няма да ме разбереш...![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
като чета коментари от типа на " майка ги мие.. " " не съм барнала чиния" "има кой да ги мие " и т.н. направо ми става лошо.. то тва си е жалко чесно. Аз бях писала че ги мия защото се налага и да мия чинии абсолютно всеки ден и не ми е трудно, нито го намирам за странно или както искате го наречете.. Такива мамини дечица много мразя смятай ако едни чинии сега не миете за другите неща кво остава.. пфф
Мразя да мия чинии и да беля картофи![]()
Но със сестра ми сме си направили график коя кога да мие чиниите.