- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Убийствен Пъзел - Форумни психопати.
^ приблизително 136,86 ,ако говорим за Третата Българска държава това ли са ви трудните задачи ?![]()
Иначе загадката на Свасти няма смисъл, защото не е написал никаква информация за това как евентуално можеш да се спасиш, единственото което можеш да направиш е да се изолираш от бормашината (сетих се 1 начин) но не и да се отвържеш от стола.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
аз получих 136,0544
а с верното пи ми излиза 58,0604![]()
^ 131 (годините от Освобождението) + 9 (корен квадратен от 81) - 22/7 = 140 - 3,14 = 136,86
Dwight D. Eisenhower
Тъй като избързахте и не изчакахте отговора на Облака,отговора е лесен:
Корен квадратен от 81=9
Минус Pi=9-3.14[закръглено]=5.86
Плюс годините изминали от създаването на НР България=2009-1946=63+5.86=68.86
Елементарна математика и елементарни познания за българската държава!![]()
да,ама са минали 131 години от освобождението и се е наричала Княжество България, не народна република
Някой да ме закрие, моля![]()
Dwight D. Eisenhower
Народна Република България е още позната за вас като Българя по времето на комунизъм и социалиъм.През 20 век Българските държави са-княжесто България/след Освобождението/, Царство България/монархия/ и НРБ/комунизъм и социализъм/.И сегашната Република България![]()
Да ти задам ли аз една задачка да те видим колко си умен?
Dwight D. Eisenhower
'the fuck!?Никъде не съм казал, че съм умен.Това е елементарно и всеки трябва да го знае, просто от обща култура.Първоначално написано от RAWRRR
Но, да, за предизвикателство винаги съм навит![]()
Не казваш че си умен, но показваш претенции, че другите не знаят колкото теб.А всъщност е смешно, защото всеки знае различни неща и нямаш право да претендираш че имаш повече познания, защото те са само в определена насока..Първоначално написано от Pwnmaster
Но щом обичаш предизвикателства..
Имаш тръгълник ABC . Точките M и N са среди съответно на AB и AC. Върховете са A ( 3,2 ) , B (-1,1), C (11,6).
Пресметни дължитаната МН и прибави броят на българските правителства преди Съединението и извади приблизителния размер ( в см ) на вагината в спокойно състояние.
Dwight D. Eisenhower
Dwight D. Eisenhower
Нямам претенции.Хората знаят в различни области, но това да не знаеш прости неща за държавата си е като да не можеш да смяташ.
А за това другото...оставам безмълвен...просто...има ли бе?![]()
![]()
Разбира се, признавам си че сбърках, а сега както казах някой да дойде да ме закрие.
Адрес и трите имена на Лично.
Dwight D. Eisenhower
Разбира се че ще го знаеш, нали сме съседи![]()
Dwight D. Eisenhower
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Никога не е било необходимо да си много умен при Пъзела. Той дава варианти, ти просто избираш.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!