- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Притеснявате ли се по време на грипна епидемия..?
Тези с маските са ми смешни! Колкото имаше и птичи грип, толкова има и свински. Така или така, някой ден ще умрем, никой не живее вечно и недай си боже!![]()
Не ми пука. Каквото такова да става!
Първоначално написано от ScionOfStorm
и кой разду за тия глупости - медиите... аз затва не гледам телевизия... на телефона имам една стара тема, от предишния му притежател.. на края на тая тема пише "Ако не знаеш какво е абсурд, ако не си се срещал с него, пусни си телевизора, изчакай да започнат новините и ето ти абсурди колкото щеш.."тъпите медии направиха от мухата слон.. тъпите медии предизвикват нещата.. сега всички родители са на нокти заради "педофилите в интернет"... то ако детето ти има акъл в главата ше разграничи педофила от тийнейджъра по маниерите, по начина му на изразяване... по ягодите, трябва ли да вярваме на всичко, което ни сипят по телевизии и радиа?
Аз не вярвам, а ти?
![]()
п.с.: обръщение към всички![]()
Не
Ми бях се панирала лекичко.Да ям на обществени места не чак толкова ама си миех ръцете по 100 пъти на ден в къщи и по още 100 навънка,защото имах чувството,че до каквото се докосна е бъкано с бацили.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
не естПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
искам пак свинска ваканцияПървоначално написано от Twisted
![]()
не стига че коледно-новогодишната ще ни е само 11 дена![]()
![]()
![]()
...
Защо е такава паника не знам, кой не е карал грип... Прсто трябва навреме да се отиде при лекар и готово.. Нищо страшно не е.
Момченца и момиченца млади без касмет ...хич не се притеснявам от въпросния грип ваканцийката ми дойде много добре всъщност![]()
Рецептата:
Сутрин-1 с.л. мед
Обед-Шкембе с много чесън:P
![]()
Вечер-100 гр. домашна ракичичка и 1л. домашно винце![]()