- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- оценки от изпитите за прием след 7 клас
какви ви бяха оценките по бг и мат![]()
5 и 3![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
5,05 - по бг и 3.49 - по мат![]()
![]()
![]()
Ами аз все още не съм ги правила..
Сега съм седми клас и на края на годината ме очаква и мене![]()
Просто се притеснявам от сега
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ето един съвет - не се притеснявай ! и аз бях много притеснена, но всъщност не е толкова страшно - ако знаеш - хубаво, ако не - притеснявай сеПървоначално написано от aloveyou
![]()
другия съвет ми е да искаш да те изпитват и да събереш 6 - тици и така на края на годината на господина/госпожата 6те й/му е дотегнало от теб и няма да те изпитва, но ти пак искай даже и да незнае6 за6тото няма да иска да те вдигне - повярваи ми работи за6тото аз бях такак1смет
глупости, колкото по - притеснен си толкова по -добре се справяш (поне аз съм така)Първоначално написано от will777
в деня на изпита по БГ щях умра от притеснение, треперех цялата и едва си отидох до стаята за изпита, но имам 5 и темата ми беше ужасна, не бях учила за нея
по математика изобщо не се притеснявах, бях в старата си класна стая с бившите ми даскалки по музика и руски и имам 3... а в 7 клас математиката я разбирах много
така че притеснението не винаги влияе на това как ще се представиш на изпита
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
охх аз имам едни скъсани дънкиПървоначално написано от will777
![]()
от изпита по математика чакахме 1:30 да ни дадът тестовете аз гладна с главоболие и с прегела почнах да си човъркам дънките![]()
че и кфесторките не ни даваха да си говориме
ама да ти кажа при мен беше"абе квото стане" знаех че мога повече така че се съсредоточи
![]()
purpledream с всеки е различно аз само давам моя съвет![]()
освен това притеснението е мн вредно. веднъж като ме изпитваха ми беше много притеснено и ми стана лошо освен това явно не си знаел по математика колкото си мислиш а и едно е да разбира6 друго е да знае6
а meche95 как се казва6?
Мерси за отговоритеПървоначално написано от PurpleDream
Иначе уча си нормално уроците..В края на годината ще правим матури (или както ги наричат там) с два модула (и тези оценки ще се кандидатства)..И от тях трябва да изкарам добра оценка - за да мога да кандидатствам в гимназията,която искам..
А за там (където искам да вляза) ми трябва висока оценка (най-малко 5) по математика..БЕЛ и Биология
П.П - Извинявам се за излишната информация която дадох + и че не е по темата
добре че не си почнала да си бодеш вените с пергелаПървоначално написано от meche95
![]()
![]()
![]()
иначе аз имах 5 и 80 по бел и 4 и 95 по математика
aloveyou
къде искаш да кандидатстваш ?![]()
Математика - 4
Български - 5![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
aloveyou nqma zn 4e ne e po temata az prosto dadoh ob6to zaglavie no vseki moje da pi6e kakvoto iska za izpititebtw razbrah 4e o6te ne sa re6ili dali da ima prerazkaz na maturata koeto e gadno no spored men tiq prerazkazi bqha p1lna t1potiq za6toto da pi6e6 ot na nqkoi drug imeto i samo da si promenq6 glednite to4ki tva e... nqmam dumi, no p1k ne be6e mn truden izpita i na tezi koito sega kandidatstvat im pojelavam uspeh i da vlqzat k1deto iskat za6toto e mn vajno da ti haresva da hodi6 na u4ili6te i da se gordeee6 4e si vlqz1l k1deto iska6 !!!
![]()
4,600 и нещо и по двете
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Уф, и аз сега съм 7 клас.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
емм е така некъв конец беше излязъл и си се занимавах там нещоПървоначално написано от clever
![]()
![]()
![]()
Еми искам да кандидатствам в Математическата гимназия..Говорих с класната колко трябва да изкарам най-малко от изпитите и тя ми каза:Първоначално написано от clever
- Най-малко 5...
Вярно ли е..?
П.П - Имам огромно желание да уча там..
Да,учителката по БЕЛ ни каза - че или ще има трансформиращ преразказ или съчинение - разсъждение (есеПървоначално написано от will777
)
математика-4,20
Български-4,75
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
успехПървоначално написано от aloveyou
откъде си
да;определено знам че тр да имаш повече от 4 и 50
но щом е математичаска може и най-мало 5 да искат![]()
po matematika az imah 3,49 i mojeh da vleza v OMG - to ot 1 - to klasiran. gospojata koqto ti go e kazala te e izl1gala. 6te vleze6 stiga da izkara6 nad 2,99a po bg trqbva da izkara6 nad 4,25