- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- оценки от изпитите за прием след 7 клас
бг - 4.65 Мат - 4.143![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От Русе съмПървоначално написано от clever
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
БЕЛ - 5,214 и Математика - 4,143, като цяло се радвах, не бяха от най-високите оценки, но без уроци - изцяло сама съм се подготвяла и това, което знам от училище (и все пак имах най-високи оценки от всички в целия клас, които цяла година ходеха на уроци, че и на 2хбел 2хматематика).. На мен лично балът ми (30,714) беше предостатъчен от 1-во класиране да вляза в гимназията, в която уча в момента, и която исках.
![]()
Успех на сегашните седмокласници, за да влязат където желаят !
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
БЕЛ-5.714
Математика-4.464
Доволна бях.Толкова и очаквах(е,по математика мислех,че ще е по-малко,защото масово имаше тройки,а и всичко живо се оплакваше от трудния изпит).Изкарах приличен бал и влязох в училището,в което исках.
^Образцова математическа гимназия,доколкото съм запозната.
az s166to s1m se podgotvqla sama i ne s1m hodila na uroci i az imah nai visokite ocenki ot celiq mi klas. daje s1m zaspivala dokato u4a a ponqkoga ne bqh spala 2 no6ti, i vlqzoh k1deto i iskah. po princip v klas slu6ah samo az i moite dve fr si4ki ostanali se praeha na veliki i vedn1j pitah edin s1u4enik i toi mii vika '' mi az hoda na uroci, za kvo da u4a 6a vlezna v angliiskata bez problem''p1k ima6e sled tva 3 po bg i 2 po mat - angliiskata napravo go vze samo 6-tici kak
![]()
ми една бивша съученичка все се пишеше така затва![]()
БЕЛ - 5.411
Математика - 4.821
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
две петици![]()
Бел 5.143
Мат 3.546
Образцова математическа гимназия..Първоначално написано от meche95
Ако питаш за Образцовата математическа гимназия..Мисля,че в Пловдив имаше..Първоначално написано от meche95
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
[quote="aloveyou"]о0о за тва не го знамПървоначално написано от meche95
![]()
По БЕЛ имах 4.78
А по Математика - 5.10
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)