- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблеми със звука
Имам един проблем.. На компютъра нямам звук..в смисъл пускам някоя песен,но не се чува.. :S Опитвах се да бутам но съм много зле.. и викам по добре да попитам някой дали знае :S![]()
![]()
п.п и преди съм имала този проблем,но имах някаква програма,а сега ..
Има доста такива теми от преди няколко денаПървоначално написано от Jo_Ni_To
![]()
По темата търси драйвъри явно си ги изтрила![]()
"I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!
звукова карта?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от g0sheto94
дърпаха се,ако ти е ралтек звуковата карта,тогава са дърпат
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Точно това си мислех да напиша и аз...Първоначално написано от kidwestern
![]()
По темата: Авторката да даде повече информация за проблема... от кога е възникнал, изобщо имало ли е звук преди това, какъв е модела на звуковата карта или на дъното и т.н., че да можем да помогнем!
П.С. - Все пак не сме гататели - нали така?!?!![]()
Тя ако знаеше...Първоначално написано от doomkillerr
Еми, ако нищо не знае - си носи компа на сервиз и там го оправят! Как иначе да и кажем да оправи проблема, като тя и понятие си няма?!?!Първоначално написано от ivanstef
![]()
Именно...Първоначално написано от doomkillerr
И аз имах такъв проблем около 2 месеца .. трябва да си преинсталираш звуковата карта ( ако ти е на Релеактер или нещо такова беше .. )Първо провери .. има също така и една опция да си го изключила от самия комп : меню Старт > Контролен Панел > звукови аудионастройки > отдолу .. звуци и аудио устройства > и ти излиза там: махни го т'ва ако си го написала ( отбелязаала ) - '' без звук '' и става .. има възможност да ти е изключен кабела .. доста голяма ! Провери си първо
Поровичкай .. пък ако не стане - специален компютърен техник и готово ! Успех , Дано съм помогнала!