.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблеми със звука

Имам един проблем.. На компютъра нямам звук..в смисъл пускам някоя песен,но не се чува.. :S Опитвах се да бутам но съм много зле.. и викам по добре да попитам някой дали знае :S
    п.п и преди съм имала този проблем,но имах някаква програма,а сега ..

Re: Проблеми със звука

Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    Имам един проблем.. На компютъра нямам звук..в смисъл пускам някоя песен,но не се чува.. :S Опитвах се да бутам но съм много зле.. и викам по добре да попитам някой дали знае :S
    п.п и преди съм имала този проблем,но имах някаква програма,а сега ..
    Има доста такива теми от преди няколко дена
    По темата търси драйвъри явно си ги изтрила
    "I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!

звукова карта?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    При такъв проблем май се дърпаха някви драйвери от сайта на Realtek ма не си спомням точно

дърпаха се,ако ти е ралтек звуковата карта,тогава са дърпат
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    При такъв проблем май се дърпаха някви драйвери от сайта на Realtek ма не си спомням точно

Точно това си мислех да напиша и аз...

По темата: Авторката да даде повече информация за проблема... от кога е възникнал, изобщо имало ли е звук преди това, какъв е модела на звуковата карта или на дъното и т.н., че да можем да помогнем!
    П.С. - Все пак не сме гататели - нали така?!?!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern

Точно това си мислех да напиша и аз...

По темата: Авторката да даде повече информация за проблема... от кога е възникнал, изобщо имало ли е звук преди това, какъв е модела на звуковата карта или на дъното и т.н., че да можем да помогнем!
    П.С. - Все пак не сме гататели - нали така?!?!
    Тя ако знаеше...

Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Тя ако знаеше...
    Еми, ако нищо не знае - си носи компа на сервиз и там го оправят! Как иначе да и кажем да оправи проблема, като тя и понятие си няма?!?!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Тя ако знаеше...
    Еми, ако нищо не знае - си носи компа на сервиз и там го оправят! Как иначе да и кажем да оправи проблема, като тя и понятие си няма?!?!
    Именно...

И аз имах такъв проблем около 2 месеца .. трябва да си преинсталираш звуковата карта ( ако ти е на Релеактер или нещо такова беше .. ) Първо провери .. има също така и една опция да си го изключила от самия комп : меню Старт > Контролен Панел > звукови аудионастройки > отдолу .. звуци и аудио устройства > и ти излиза там: махни го т'ва ако си го написала ( отбелязаала ) - '' без звук '' и става .. има възможност да ти е изключен кабела .. доста голяма ! Провери си първо Поровичкай .. пък ако не стане - специален компютърен техник и готово ! Успех , Дано съм помогнала!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си