Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
Много хубава тема...абсолютно точна... всички сме българи, един народ, една история, една религия...а се чудим как да се делим и самоизяждаме помежду си... тъжно е.. за това затъваме надолу... защото не сме заедно, не сме обединени..зад една цел, едно желание... И най-лошото е сякаш, че повечето Българи дори не си дават равносметка за това...
С твоя аватар даваш пример за един от начините по, който се делим - на отбори.

Виж какво, не си разговарял/а с мен, за да знаеш мнението ми по този въпрос, нали? Това, че харесвам и подкрепям даден отбор, не означава, че мразя и незачитам хората, които подкрепят друг отбор...даже напротив-уважавам всеки, който се интересува изобщо от тази игра... Ех... как пък разбра всичко от единия аватар, голям психолог..Познавам дори двама братя, които са за различни от отбори ама пак са си заедно и се подкрепят, нали. Не се деля, заради отбора..не мисля да ти давам повече обяснение по темата
Просто уточнявах. А иначе аз също смятам, че не пречи да подкрепяш местният/кварталният отбор, тъй като футболните фенове в България са една малка част от населението на даден град, а иначе цялата държава се дели на левскари и ЦСКА-ри (с малки изключения), но това никога не ни е пречело да бъдем единни.

ехехе 1во Черно Море не са квартален отбор Но нека не отклоняваме темата... за друго е самата тема..И да... баща ми е заклет цска-р, но това не значи, че не се подкрепяме и мразим... това няма нищо общо....всичко е до съзнание... хората просто не се замислят...даже имам чувството, че понякога чак забравят къде живеят...Докато всички си мълчим и се примиряваме с това, което се случва околко нас, макар да не ни харесва, и само тихичко да рогаем на ум ..с надеждата поредния Еди-си-кой управник да се погрижи за всичко..нищо няма да стане..Сами трябва да се оправим